Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Maul - Shadow Lord 2. előzetes

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az előzetes megtekintése után:

Lets Go Omg GIF by Zypto

Hát gyerekek, ez k*rvára oda fog csapni! rock Hát micsoda durvulások voltak itt kérem szépen! És Marrok! Milyen fenyegető már, ahogy Lawsont faggatja ki! A vizualitás meg valami brutális, az eddigi legjobban kinéző animációs sorozat (és csak gondoljunk bele abba, ha ez a sorozat több évadot fog megélni, hova tökéletesíthetik ezt a stílust yes)

Hozzászólás ideje:

Nem számítottam rá, hogy most kapunk egy ilyet, de aki összevágta ezt az előzetest az remek munkát végzett, meg persze az alkotók is! Nekem eddig se kellett kétszer mondani, hogy jó lesz ez a sorozat, de most még jobban elkezdtem várni, hihetetlenül hangulatos volt ez a trailer. A dinamikus vágások, a zene, az egésznek a hangulata, gyakorlatilag végig úgy van felvezetve, hogy ez a sötét tónus domináljon és én nagyon kíváncsi vagyok, hogy így mit hoznak ki Maul karakteréből. Már a TCW-ben is bebizonyították, hogy milyen mélységet képesek létrehozni ennek a figurának, de kvázi főhősként most láthatjuk majd először és ez sok lehetőséget hordoz magában a karaktert illetően, de érdekes lesz látni azt is, hogy hogyan jutunk el onnan, hogy itt azt mondja a mestere a csajnak, hogy Maul nem a szövetségesünk majd odáig, hogy ők ketten együtt dolgoznak.
Már csak a hangvétel miatt is a legkülönlegesebb animációs sorozat lehet az eddigi felhozatalból... nagyon várom!

Hozzászólás ideje:
13 perccel korábban, Wilde írta:

Már csak a hangvétel miatt is a legkülönlegesebb animációs sorozat lehet az eddigi felhozatalból... nagyon várom!

Én is ezt érzem. A téma és a karakter okán ez lehet a legdarkosabb SW animációs sorozat.

Hozzászólás ideje:

Nekem nagyon tetszik mozgásban ez az új művészi stílus. Mivel épp a TCW-t nézem, nagyon élesen kirajzolódik előttem a kettő közötti különbség. Bár mindkettő úgy van megcsinálva, hogy a karakterek mintha festve lennének, itt sokkal-sokkal jobban kijön ez. Mintha nagyon durva ecsetvonásokkal mázolták volna fel őket a vászonra, ami nagyon erőteljes, intenzív, nyers és kicsit kaotikus hatást kelt, ugyanakkor a képi világ mégis letisztult, átlátható és részletgazdag. De a sötétség és az árnyak játéka láthatóan nagy szerepet fog játszani a szériában, ami szintén egy komoly változás a korábbi animációs szériákhoz képest, amik még a komorabb pillanatokban sem voltak ennyire sötétek. És itt most nem a hangulatra, hanem a bevilágításra gondolok.

Ami még nagyon tetszik az előzetesben, hogy Mault mintha szellemként kezelnék. Kicsit horrirsztikus, ami nagyon jól illik az ördögképű fickóhoz. Jó lenne, ha ezt a sorozatra is megtartanák valahogy, így a címbeli árny erőteljesebb hatást keltene.

Hozzászólás ideje:

Most néztem meg nemrég Rixon traileres videóját, azért ott annál a résznél felvontam a szemöldököm, mikor valaki beírta neki kommentben, hogy benne van a trailerben, hogy Maul megöli a mestert... de aztán kiderült, hogy téves.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.