lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Arra lennék kíváncsi ki milyen Star Warsos cuccokat gyűjt? Kinek miből áll a gyűjteménye, ilyesmik. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Én mindenevő vagyok. Mindent elteszek. Akármilyen újságba jelenik meg akár egy 3 soros cikk akár két oldalas, kivágom elteszem. Figurákat, kártyákat. Mndent. Nem szakosodom külön semmire. Ami SW az kell! Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Én a regényeket gyűjtöm (talán véget ér már a szűkös időszak). Plusz így számítógépen mindent amit találok (képek, írások, videók, fanfilmek, zenék. programok, stb). Figurám csak pár van, mert itt Kecskeméten nem valami nagy a választék, és ami van, az olyan drága, hogy annyiért meg se veszem, max ha valahol le van árazva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Én nem tartom magam gyüjtőnek. A filmek vannak meg, plusz pár könyv, és ujság. A gépemen is akad pár száz mega SW anyag, de soha nem gondoltam arra, hogy esetleg nagyban gyüjthetném is ezeket Tibur gyüjteményére lennék a legkíváncsibb :43: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Nekem a DVD-filmek gyűjtése az egyetlen ilyen hobbim, de annak csak érintőlegesen van köze az SW-hez Amugy nekem is van egy-két könyvem, képregényem, meg van pár száz megányi képem, videóm a gépemen, de semmit sem gyüjtök tudatosan. Figurából meg egy sincs... Viszont Tibur gyűjteményére én is nagyon kiváncsi lennék :shock: (nomeg a többiekére is... akinek bármiféle képe van valamilyen SW-s cuccokról azt szivesen várjuk ode ) Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Egyszerű: Mindent ami a kis pénzemből és leleményességemből tellik... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Hát, én gyűjtöm az SW legokat, ezekre specializáltam magam főként, azok közül is a System normálokat (miniket nem). Az ep1-2 idejében még gyújtöttem kivágásosan az újságcikkeket, olykor újságokat, amióta van netem, azóta már onnét szerzem az ilyen infókat. Nos és az internetről van már pár CD/DVD-nyi anyagom (képek, videók, rajongói filmek, írások). Figurából csak öt van. Figurákból más filmre szakosodtam Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Tibur gyüjteményére lennék a legkíváncsibb Arra lehetsz is! Neki van mit mutatnia :shock: ! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Neki van mit mutatnia :shock: ! Remélem leírja ide a tartalomjegyzéket Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Nekem még van egy kicsit érdekesebb gyűjtésem. A SW színészek filmjeit gyűjtöm. Valorum kancellártól is van filmem:) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Hozzászólás ideje: 2005. Július 9. Valorum kancellártól is van filmem:) Terence Stamp. Ez a fickó még erotikus filmben is szerepelt Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Én nem vagyok egy nagy gyűjtő.Van a galériámon egy SW sarok.. A SW-IV-V-VI-t trilogiának fogom írni. Tartalamaz: -SW3 hivatalos poster -SW3 poster gyüjtemény -matricás album posterei(SWII-III) -SW2 Jango/Anakin&Padme poster -Darth Vader tolltartó -Trilogia DVD -SW1es kártya pakli(24 darabos) -Obi-Wan-os füzet -Chio kártyák, matricák -SW1es Pepsi kártyák -SW1es kártyák -képregények -SW3 3D pohár -Darth Vader bábu(kb. 30 cm) -Qui-Gon-os kulcstartó -Obi-Wan kép keretben -Obi-Wan SW3as gépe(makett) -Cinemák, Voxok, Blikk különkiadás, stb.. -JarJar-os puzzle -csomó trilogia, angolnyelvű kártyák -trilogia DVD kártyák -csomó képeslap -Vader, C3PO, rohamosztagos pez-ek -nyomtatott képek -SW1 enciklopédia -SW2 enciklopédia -SW3 enciklopédia -SW1 regény -SW2 regény -SW3 regény -SW5 regény -Darth Maul, A vadászó árnyék -Mandalori páncél -SW1 matricás album -SW2 matricás album -SW3 matricás album -Trilogia matricás album(darabokban) -SW3 fantasztikus gépezetek -Trilogia fantasztikus gépezetek -SW1 képeskönyv -SW2 képeskönyv -SW1 Így készült... -A zsarnok erőpróbája -SWVI Leia figura(Endor) -Trilogia zenéje -SW1 dupla CD -4 zenei válogatás -SW1 játék -SW1 Racer játék -Jedi Academy játék -SW3 TVSpotok+music video (DVD) -Teaser trailer(DVD) -Trailer(DVD) +kiírt SW anyagok +számítógépen Nagyjából ennyi. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Fúúú ha ennyi időd van az én gyűjteményem is listába szedhetnéd... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Jó kis lista Obi-Wan! Mennyi lóvéd van benne? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Mozijegyeket nemszámolva...kb. 80-90ezer. Persze mindent csak apránként vettem meg. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Gyerekkoromban volt egy rahedli képem, amiket 20 ft-ért lehetett kapni trafikokban, csak már fogalmam sincs, hol van.Jelenleg megvan a diszdobozos, szinkronos 4,5,6 vhs-en, a 1997-es SE kiadás.Ezenkívűl megvan az EP I-II, szintén diszdobozban ,de ez már dvd.És természetesen megvan a 4,5,6 dvd változat is.Ma már nem vagyok gyüjtő.Régebben nekem is volt egy csomó újságcikkem.A gépemen meg az EP 3-ról van egy könyvtárnyi anyag. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Mozijegyeket nemszámolva...kb. 80-90ezer.Persze mindent csak apránként vettem meg. Akkor is szép összeg! Nekem is összekellene számolnom mennyi lóvém fekszik a rajongásom tárgyába Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Na igen frenkie....a régi szép idők. Emlékszem anno a kezemben tartottam az NH, majd a TESB képregényváltozatát is. Sajnos nincsenek meg, pedig most elég sokat érnének szerintem. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Megakarom majd venni a ROTS képeskönyvet.De még nagyon drágra.Az EpIet kb. 1000ért vettem.Ez meg 3ezer... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Mostanában fog még valami megjelenni itthon? Akarom az EpI f. gépezeteket valamikor megvenni(csak 1000 FT volt múltkor), mert február óta várom, hogy az Alexandra kihozza...Mindigcsak ígérgetnek, hogy kihozzák... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Megtettszett Obi1 ötlete, úgyhogy én is lajstromba vettem a gyűjteményem: - Anakin SKywalker pószter - Jar Jar Binks pószter - ep2 hivatalos pószter - Darth Maul pószter - ep1 főgonoszok pószter - Darth Vader pószter (trilogy albumból) - X-Szárnyúak könyvsorozat hivatalos reklámpósztere - Star Wars Racer pószter - Darth Vader figura - Xizor figura - Stormtrooper figura - Ben Kenobi figura - ep1-2 és ep4-5-6 DVD díszdobozban - ep3 DVD - írott - ep1-2 és ep4-5-6 gyári VHS - Behind the Magic CD (rossz) - írott - Insider Guid - írott - X-Wing Alliance - írott - X-Wing Collector Series - Dark Force - írott - Jedi Knight - írott - Jedi Knight 2: Jedi Outcast - írott - Jedi Knight 3: Jedi Academy - írott - The Phantom Menace - írott - Racer - írott - Starfighter - írott - Rebel Assault 2 - írott - Republic Commando (orosz kiadás) - Knights of the Old Republic 1-2 - az első írott a második eredeti orosz - Battlefront - írott - ep1-2-3-4-6 könyv - Jedi növendékek 1-6 - Az álmok bolygója - Lando Calrissian és Sharu varázskulcsa - Az éden pokla - A Birodalom árnyai - A mandalori páncél - Történetek a fejvadászokról - A Jedik elveszett városa - Küldetés a Yoda hegyről - Szökevények - Sötét Erők ébredése - A Jedik gyermekei - Alkonybolygó - A kristálycsillag - Az új lázadás - A jövő látomása - Az Erő örökösei - Lidérc osztag - Vasököl - Ep1-2-3 és Trilógia Képes enciklopédia - Ep1, Ep3 és Trilógia Fantasztikus gépezetek - Episode I Whos's Who (tenyérnyi angol könyv) - Trilógia album - Ep1-2 album - Ep1 hivatalos és 2 feke kártyapakli (egyet találtam, de inkább nem mondom meg hol ) - ep2-es 2db orosz műanyag kártyalap - chipses kártya széria - chipses (?) műanyag korngok - ep1 hologram lapok (vagy mik) - ep1 lézer kártyák (vagy mik) - ep1-2 zene kazettán - ep3 zene CD - ep1-2-3-4-5-6 zene CD-k (ep1 2 CD-s is) - írottak - LEGO Jabba palota; AT-TE lépegető; ep2-es Jedi vadász (Delta-7); MTT droidcsapatszállító; bespini ikersikló; Darth Vader TIE X1-e és Y-szárnyú; X-Szárnyú (első kiadás); X-Szárnyú dagobahi mocsárral (második kiadás); Tydirium (első kiadás); Slave I Boba Fettel (első kiadás); Slave I Jango Fettel (második kiadás); AT-AT birodalmi lépegető; Köztársasági ágyunaszád (Laat/i); T-16 Skyhooper; TIE Bombázó; Gunga tengeralatjáró; Gunga őrjárat; Geonosisi vadászgép; Tantive IV mentőkabin; B-Szárnyú és lázadó vezérlő; Millenium Falcon (első kiadás); A-Szárnyú; TIE vadász (első kiadás); Naboo vadász; Droid vadász (első kiadás); Sebulba, Gasgano és Anakin versenyfogata; Jabba palota kapu; Jabba palota Solo karbonit falidísz; Uralkodó trónterme trónszék; Uralkodó trónterme híd; Droidvezérlő hajó híd bejárata; Droid vezérlő hajó droidekák; Tusken támadás Anakinnal, robogóval, párologtatóval és buckalakókkal; Ewok támadás robogóval, ewokokkal, sárkányröpcsivel és katapulttal; endori robogós üldözés; Naboo mocsár STAP-ekkel; AT-ST lépegető; Darth Maul vs Qui-Gon Jinn; Jabba őrségének deregjéje; Darth Maul hajója (Sith Inflitrator); Darth Tyranus vs Yoda; Coruscanti üldözés Anakinék és Zam siklójával; kis droid csapatszállító; Luke homoksiklója (első kiadás); naboo sikló; hósikló (első kiadás); hósikló (második kiadás) + 1 talált rohamosztagos figura - gépen és CD/DVD-ken képek, írások, videók, képregények, ep5 könyv, egyéb - mindenhonnan kivágott újságcikkek - Cinema, VOX, TVR-Hét melléklet, és még pár különböző filmes újság - a Sötét Erők ébredése óta minden képregény (+ két német nyelvű) - kis bizsuk innen-onnan - egy összetört X-Wing modell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hát jól van én is erőt vettem magamon és összeírtam mivel is rendelkezem. Ami azért nem olyan sok... 14poszter a falon - abból 3 óriásposzter - ezt most annyira nem akarom részletezni 1-6 filmek szink CD-n 1,2film DVD díszdob (eredeti) Trilogy DVD (eredeti) Ep3 DVD írott kiegészítő filmek cd-n: holiday Spec, Ewoks: Caravan of Courage, Ewok rajzfilmek... Vader babú állványon Grivi bábú Ep6 speeder trooperrel babú Pusztítódroid és sima harci doid bábú Han solo bábú Ep6 Luke bábú Vader bábú trooperszállító lego Maul vs Qui-Gon lego AT-TE lépegető lego zenék 1-6ig CDn abból a TESB eredti zenék kazin 4,5 abból az 5 szintén eredeti 5 Ep1es üvegpohár 14 könyv, 4VD 3 BurgerK pohár 3 Burger King játék, (egy Yoda, Sebulba és Ani's Podracer) Anakin Starfighter modell Sw PC játékok - kotor 1,2, Jedi academy, lego SW, Ep1 játék, Battlefront stb... Összes filmképregény, és mellé mégtöbb sima SW képregény... 4 matricásalbum (abból a trilogia tele van) és akkor inkább nem említem meg a chipes kártyákat, (Ep2ből megvan az összes) szinte az öszes újság ami megemlíti a filmet, vagy csak simán újságcikkek, poszterek, és még sok más apróság amit nem érdemes megemlíteni - Bár a Darth Maulal való fényképemre büszke vagyok Én és Maul bácsi - persze itt a mellettem állot kell nézni és nem engem (régen készült a kép ) és hát a saját készítésű köpeny és mások álltal készített fénykard Remélem semmit nem felejtettek ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Az én listám. Elég szerény, de nekem pont elég SW IV-VI 1977-1983 VHS SW IV-VI SE VHS szinkronos (eredeti) SW IV-VI SE VHS feliratos (eredeti) SW IV-VI DVD (eredeti) SW I VHS szinkronos (eredeti) SW I VHS feliratos (eredeti) SW I DVD (eredeti) SW II VHS szinkronos (eredeti) SW II VHS feliratos (eredeti) SW II DVD (eredeti) SW I-II-III kalóz példányok (DVD,CD) Clone Wars Season I DVD Clone Wars Season II CD Behind The Magic 2CD EPI Insider Guide 2CD EPI filmzene + 2CD EPII filmezene (eredeti) EPIII filmezene + DVD (eredeti) EPV filmezene CD EPVI filmzene MC Cinema könyvtár - Star Wars Dale Avery - Han Solo a birodalmi ügynök X-szárnyú sorozat első négy kötete SW I-II-II regény EPII képes enciklopédia EPI making of könyv EPII making of CD (angol) + pár játékprogram, és egy rahedli ujság (VOX, CINEMA) Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hehe, tik aztán durrbele Amit még nemírtam: -trilogia VHS -SWI VHS -SWII VHS -SWIII DVD-írott(2X DVDminőségű, 1X DVDminőségű szinkronnal, 1X számlálós) -JarJar poster a puzzle-ból(nem kitéve) -SWI poster újságból Nemtudjátok, a trilogia enciklopédiát hol lehet még kapni? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Neked aztán vannak DVDid, CDid! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Neked aztán vannak DVDid, CDid! Több mint fél polc ezzel van tele, és még hol a vége? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Bár a Darth Maulal való fényképemre büszke vagyok Nagyon király ez a kép :twisted: Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hát ennyi mindennel lassan kiállítást is rendezhetnénk... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Sztem jó ötlet lenne egyszer. Mondjuk az egyik sci-fi napra mindenki elvisz valamit... Én régebben akartam venni Darth Vader Voice Changer maszkot.Csak nagyon drága...Nemrég már voltam Budaörsön is, mert kaptam egy fülest hogy ott csak 8ezer(Tesco).Órákat utaztam, de nemvolt.Voltam egy játék Box-ban, és aztmondták hogy őkis akartak rendelni(mert régebben volt náluk), de nemtudtak, mert M.O.-on egy Vader maszk se maradt.És nemlehet rendelni se. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. És Tibur kincsesbányáját még mindig nem ismerjük Azt is érdekes lenne tudni, hogy magyarországon kinek van a legngyobb SW gyüjteménye? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.