Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ebben a japán bennevan?

Ez csak amcsi adat (USA, CANADA). Nagyon kíváncsi vagyok a Japán adatokra. Egyébként hozta a várhatót a hétvégén. A szombati érték pedig igencsak szép!

Kár, hogy törlődött ez a frankó topic....hat oldal :evil:

Hozzászólás ideje:

Ami a bevételi adatokat illeti egy dologra nagyon büszke vagyok.

Mi magyarok egy csomó nálunk sokkal nagyobb országot megver(t)ünk a majdnem 3 millió dollár bevételünkel.

Többek között megelőzzük jelenleg: Argentina, Finnország, Csehország, Görögország. És ha Ausztria kivételével a szomszédaink eredményeit összeadnánk, akkor se lenne annyi, mint a mi kis bevételünk. De gondolom ez a tőlünk még keletebbre való kalózhálózatok kiépülése miatt van(ha már nálun is lehetett elég hamar ciril betűs változatot kapni.).

Hozzászólás ideje:
Mi magyarok egy csomó nálunk sokkal nagyobb országot megver(t)ünk a majdnem 3 millió dollár bevételünkel.

Ez igy van. A Magyarorzsági bevételek minden képzeletet felülmúltak... úgy látszik a környéken itt van a legtöbb SW fan :evil:

Hozzászólás ideje:
Ami a bevételi adatokat illeti egy dologra nagyon büszke vagyok.

Többek között megelőzzük jelenleg: Argentina, Finnország, Csehország, Görögország. És ha Ausztria kivételével a szomszédaink eredményeit összeadnánk, akkor se lenne annyi, mint a mi kis bevételünk. De gondolom ez a tőlünk még keletebbre való kalózhálózatok kiépülése miatt van(ha már nálun is lehetett elég hamar ciril betűs változatot kapni.).

Igen lokatelli! Nálunk nagyon szépen hozott. A három előzményfilmből ez hozta a legtöbbet eddig. A szép eredményre, remélem egy szinkronos DVD lesz a válasz (álmodik a nyomor). :evil:

Hozzászólás ideje:
remélem egy szinkronos DVD lesz a válasz

OFF:

Én megmondom őszintén mostmár nem szeretnék szinkronos DVD-t!

Mert: Eddig egyiken sem volt, vagyis lehetne, végre egy széria teljes. Teljesen ugyanolyan, nem össze-vissza, hogy ezen van szinkron ezen nincsstb.

Kazin úgyis meg veszem szinkronosan, hogy ott lehessen az a változat is sorba egymás mellett a polcon. Meglesz akkor mindegyik rész, szinkronosan kazin és DVD-n felirattal.

De az extrát azért megtámogathatnák magyar felirattal.

Hozzászólás ideje:

Egy kis érdekesság, hogy június 30.-ig miként is aratott Europában a ROTS. Érdemes megfigyelni kis hanzák kellemes adatait.

United Kingdom $70,761,935

France $51,880,649

Germany $45,555,181

Spain $22,925,894

Italy $10,790,855

Russia $9,377,379

Sweden $7,473,868

Denmark $5,366,065

Holland $4,612,701

Austria $4,529,843

Switzerland $4,511,878

Belgium $4,396,114

Norway $3,882,021

Poland $3,844,186

Hungary $2,975,220

Finland $2,589,199

Portugal $1,989,578

Turkey $1,620,265

Greece $1,386,304

Czech Republic $1,188,757

Bulgaria $493,509

Iceland $445,926

Croatia $442,028

Romania $383,201

Estonia $129,903

Slovenia $232,672

Serbia $144,907

Latvia $120,629

Lithuania $96,755

Hozzászólás ideje:

Minket igazán kivastagíthatnál, hogy kitűnjön mekkora dicsőség ez nekünk.

Mellé lehetne írni, hogy mekkora az ország lakossága, és elosztani, úgy mégelőrébb szerepelénénk.

Hozzászólás ideje:

:evil:: Vajon nálunk meddig lesz műsoron?

Talán a vége felé lesz egy árhullám. Csodálkoznék ha az utolsó SW-mozi kifutása gyenge lenne.

Hozzászólás ideje:

Nálunk az ep2, még a DVD megjelenéskor ment a moziban. Emlékszem, megnéztem otthon DVD-n aztán egy utolsót, moziba, hogy összehasonlítsam a házimozi erejét a moziéval.

Remélem az ep3 is kihúzza novemberig.

Hozzászólás ideje:

A múlthéten kecskeméten voltam moziban, ott már nem volt műsoron. Csodálkoztam is. Egyébként tuti lesz valami akció majd a fanok körében, ami az utolsó vetítésekre szól. Uccsó SW film, uccsó megtekintése moziban. :evil: Lesznek még itt meglepetések. Aaz esetleges IMAX bemutatóról nem is beszélve.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, miért van az, hogy egy hete még millió körüli eredményekről beszéltünk, most meg már a fél millát sem érjük el?

Új vagyok még a box office-ban,ezért sok mindent nem tudok:) A világ összes moziját egybevetve köb mennyi eddig az összeg?

Donát.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.