Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Nem ezt mondja, hanem hogy maradjanak a helyükön. "Keep the ship in orbit." :39: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Nem ezt mondja, hanem hogy maradjanak a helyükön. "Keep the ship in orbit." :39: Az más... amikor löki a robotokat: "Stay at your stations" :wink: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Az más... amikor löki a robotokat: "Stay at your stations" :wink: Utánna mondta az idézett szöveget, szal egymástkövető mondatok voltak. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Utánna mondta az idézett szöveget, szal egymástkövető mondatok voltak. Nem kötekedésképp, de nem közvetlen utána mondja. A két mondat között Obi és Anakin elintézik a testőr-droidokat, és Anakin kivágja Palpit a két harci droid szoritásából; és a "Keep the ship in orbit"-ot már a pilóta-droidoknak mondja, akiknek kék jelzésük van... de ilyen apróságon kár lenne összeveszni :wink: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Lehet, hogy neked van igazad, biztos rosszul emlékszem. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Bomarrnak van igaza, most néztem meg. Én eddig észre sem vettem, hogy más színűek azok a droidok, akik pilóták. Mindig azt hittem, hogy a konzolokhoz löki vissza őket. Ettől függetlenül, szerintem Grivi csak a Jedik legnagyobbja ellen Gyáva. Obi, Ani, Mace. a Többi akivel találkozott, felvette velük a versenyt. Most mindjárt megkapom, hogy a CW EU, de nem baj, nekem tök jól kiegészítik egymást. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. A Clone Wars az EU Hát nem tudom, én Ki-Adi-Mundit is elég nagy Jedinek tartom, ha már egyszer ő is a Jedi Tanács egyik vezető tagja. És a Tanácsban azért nem pofára osztogatják a székeket. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. A Clone Wars az EU Hát nem tudom, én Ki-Adi-Mundit is elég nagy Jedinek tartom, ha már egyszer ő is a Jedi Tanács egyik vezető tagja. És a Tanácsban azért nem pofára osztogatják a székeket. Hát nem.Sörért.Egy láda sör egy mesteri rang. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hát nem.Sörért.Egy láda sör egy mesteri rang. Akkor Yoda azért olyan zöld. 900 év alatt hány mester "fizethetett" neki a székekért Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hát nem.Sörért.Egy láda sör egy mesteri rang. Akkor Yoda azért olyan zöld. 900 év alatt hány mester "fizethetett" neki a székekért Tulajdonképpen Yoda alkoholista. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Tulajdonképpen Yoda alkoholista. Tulajdonképpen ez a topic Grievous tábornokról szól... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Tulajdonképpen ez a topic Grievous tábornokról szól... Ő is alkoholista. Volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Ő is alkoholista. Volt. Lehet, hogy szét itta magát, és ezért kapott géptestet. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. És azért ilyen elmebeteg mostanában, mert nem nyithatósra csinálták a száját, hiába kérte. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. És azért ilyen elmebeteg mostanában, mert nem nyithatósra csinálták a száját, hiába kérte. Ihatna szívószállal is...úgy egyébként is jobban hat. Egyébként elgondolkodtatok már azon, milyen lenne Grievoussal találkozni élőben? Rohadt ijesztő lenne szerintem... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Egyetértek. Biztos nem dumálnék neki arról, hogy magasabbnak gondoltam, meg ilyesmi. Még ha lenne fénykardom, akkor sem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Hozzászólás ideje: 2005. Október 11. Még ha lenne fénykardom, akkor sem. Egyetértek. Egyébként így vagyok a harci robotokkal is, akik 191 centi magasak... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Egyetértek. Biztos nem dumálnék neki arról, hogy magasabbnak gondoltam, meg ilyesmi. Még ha lenne fénykardom, akkor sem. A fénykard birtoklásnak az ő esetében nincs jelentősége, mert neki úgyis több van, amihez mindjárt több keze is Inkább elbújnék valami mögé, mert ugye a kíváncsiság talán erősebb a menekülési vágynál. Talán mindjárt mögéje, amilyen törpe vagyok, nem venne észre, és onnan közelről megfigyelhetném Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Egyetértek. Biztos nem dumálnék neki arról, hogy magasabbnak gondoltam, meg ilyesmi. Még ha lenne fénykardom, akkor sem. Én csak pisztollyal lennék nagylegény Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Hát nem tudom, én Ki-Adi-Mundit is elég nagy Jedinek tartom, Én is ezért nem tudta megölni Grivi. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Hozzászólás ideje: 2005. Október 12. Én meghívnám egy sörre a vén gazembert. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Helósztok! Én arra lennék kíváncsi, hogy Lucas miért tette bele a filmbe a köhögős utalást a Clone Wars-ra, ha az ott lévő Grievous jellemet a kukába dobta. Elvégre teljesen más a Clone Warsbeli és az EpisodeIII-as Grivi. Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Nekem a köhögés kevésbé tetszik a filmben... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Helósztok! Én arra lennék kíváncsi, hogy Lucas miért tette bele a filmbe a köhögős utalást a Clone Wars-ra, ha az ott lévő Grievous jellemet a kukába dobta. Elvégre teljesen más a Clone Warsbeli és az EpisodeIII-as Grivi. Donát. Szerintem fordítva történt. A rajzfilmesek tették bele a film alapján, biztos jó poénnak vélték. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Nekem a köhögés kevésbé tetszik a filmben... Zseniális! Remekül kiemeli Grievous organikus eredetét, ami igen fontos a Grivi-Vader párhuzam szempontjából. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Hozzászólás ideje: 2005. November 11. A CW utolsó részei Lucas jegyzetei alapján készült, nem? A végén "sérül meg" Grivi, tehát eredetileg akár az ő ötlete is lehetett. Ezért van benne mindkettőben. Ez csak találgatás, de lehetséges. Zseniális! Remekül kiemeli Grievous organikus eredetét, ami igen fontos a Grivi-Vader párhuzam szempontjából. Azt hiszem, ezzel egyetértek Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Még tetszene is, ha a filmben mutatnák, vagy említenék hogy Windu szétzúzta Grievous tüdejét, de ez nincs benne a filmben, tehát megse történt. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Még tetszene is, ha a filmben mutatnák, vagy említenék hogy Windu szétzúzta Grievous tüdejét, de ez nincs benne a filmben, tehát megse történt. Jaj ne már. Lehet hogy az csak egy hangszimulátor és valójában ő egy robot aki élő akar lenni és fokozatosan átoperálja magát élővé. Minden megtörténhetett, ami nem mond ellent a filmben látottaknak és abból megtudható dolgoknak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Hozzászólás ideje: 2005. November 11. A filmben nagyon is élőnek tünik egy-két része Nem csak átoperálásnak Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 11. Hozzászólás ideje: 2005. November 11. A filmben nagyon is élőnek tünik egy-két része Nem csak átoperálásnak Csak hülyültem. Beírtam valamit az SW viccek topikba, amivel az EU-t támogatom, az ehhez hasonló esetekben, amikor kiegészít nem alternatív történetet ad. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.