Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Utánna mondta az idézett szöveget, szal egymástkövető mondatok voltak. :o

Nem kötekedésképp, de nem közvetlen utána mondja. A két mondat között Obi és Anakin elintézik a testőr-droidokat, és Anakin kivágja Palpit a két harci droid szoritásából; és a "Keep the ship in orbit"-ot már a pilóta-droidoknak mondja, akiknek kék jelzésük van... de ilyen apróságon kár lenne összeveszni :wink:

Hozzászólás ideje:

Bomarrnak van igaza, most néztem meg.

Én eddig észre sem vettem, hogy más színűek azok a droidok, akik pilóták.

Mindig azt hittem, hogy a konzolokhoz löki vissza őket.

Ettől függetlenül, szerintem Grivi csak a Jedik legnagyobbja ellen Gyáva.

Obi, Ani, Mace. a Többi akivel találkozott, felvette velük a versenyt.

Most mindjárt megkapom, hogy a CW EU, de nem baj, nekem tök jól kiegészítik egymást.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Clone Wars az EU :P

Hát nem tudom, én Ki-Adi-Mundit is elég nagy Jedinek tartom, ha már egyszer ő is a Jedi Tanács egyik vezető tagja. És a Tanácsban azért nem pofára osztogatják a székeket.

Hozzászólás ideje:
A Clone Wars az EU :P

Hát nem tudom, én Ki-Adi-Mundit is elég nagy Jedinek tartom, ha már egyszer ő is a Jedi Tanács egyik vezető tagja. És a Tanácsban azért nem pofára osztogatják a székeket.

Hát nem.Sörért.Egy láda sör egy mesteri rang. :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Akkor Yoda azért olyan zöld. 900 év alatt hány mester "fizethetett" neki a székekért :P

Hozzászólás ideje:

Akkor Yoda azért olyan zöld. 900 év alatt hány mester "fizethetett" neki a székekért :P

Tulajdonképpen Yoda alkoholista.

Hozzászólás ideje:
És azért ilyen elmebeteg mostanában, mert nem nyithatósra csinálták a száját, hiába kérte. :P

Ihatna szívószállal is...úgy egyébként is jobban hat. :P

Egyébként elgondolkodtatok már azon, milyen lenne Grievoussal találkozni élőben? Rohadt ijesztő lenne szerintem...

Hozzászólás ideje:
Egyetértek. Biztos nem dumálnék neki arról, hogy magasabbnak gondoltam, meg ilyesmi. Még ha lenne fénykardom, akkor sem. :P

A fénykard birtoklásnak az ő esetében nincs jelentősége, mert neki úgyis több van, amihez mindjárt több keze is :P Inkább elbújnék valami mögé, mert ugye a kíváncsiság talán erősebb a menekülési vágynál. Talán mindjárt mögéje, amilyen törpe vagyok, nem venne észre, és onnan közelről megfigyelhetném :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Egyetértek. Biztos nem dumálnék neki arról, hogy magasabbnak gondoltam, meg ilyesmi. Még ha lenne fénykardom, akkor sem. :P

Én csak pisztollyal lennék nagylegény :P

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Helósztok!

Én arra lennék kíváncsi, hogy Lucas miért tette bele a filmbe a köhögős utalást a Clone Wars-ra, ha az ott lévő Grievous jellemet a kukába dobta. Elvégre teljesen más a Clone Warsbeli és az EpisodeIII-as Grivi.

Donát.

Hozzászólás ideje:
Helósztok!

Én arra lennék kíváncsi, hogy Lucas miért tette bele a filmbe a köhögős utalást a Clone Wars-ra, ha az ott lévő Grievous jellemet a kukába dobta. Elvégre teljesen más a Clone Warsbeli és az EpisodeIII-as Grivi.

Donát.

Szerintem fordítva történt. A rajzfilmesek tették bele a film alapján, biztos jó poénnak vélték. :lol:

Hozzászólás ideje:

A CW utolsó részei Lucas jegyzetei alapján készült, nem? A végén "sérül meg" Grivi, tehát eredetileg akár az ő ötlete is lehetett. Ezért van benne mindkettőben. Ez csak találgatás, de lehetséges.

Zseniális! Remekül kiemeli Grievous organikus eredetét, ami igen fontos a Grivi-Vader párhuzam szempontjából.

Azt hiszem, ezzel egyetértek :lol:

Hozzászólás ideje:

Még tetszene is, ha a filmben mutatnák, vagy említenék hogy Windu szétzúzta Grievous tüdejét, de ez nincs benne a filmben, tehát megse történt.

Hozzászólás ideje:
Még tetszene is, ha a filmben mutatnák, vagy említenék hogy Windu szétzúzta Grievous tüdejét, de ez nincs benne a filmben, tehát megse történt.

Jaj ne már.

Lehet hogy az csak egy hangszimulátor és valójában ő egy robot aki élő akar lenni és fokozatosan átoperálja magát élővé. :lol:

Minden megtörténhetett, ami nem mond ellent a filmben látottaknak és abból megtudható dolgoknak.

Hozzászólás ideje:

A filmben nagyon is élőnek tünik egy-két része :) Nem csak átoperálásnak :lol:

Hozzászólás ideje:
A filmben nagyon is élőnek tünik egy-két része :) Nem csak átoperálásnak :lol:

Csak hülyültem. Beírtam valamit az SW viccek topikba, amivel az EU-t támogatom, az ehhez hasonló esetekben, amikor kiegészít nem alternatív történetet ad.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.