Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Kedves Ody! Miért nem a filmekből kérdezel inkább? Talán mert kell egy kis változatosság, és az előző kb. 50 kvízben volt már minden.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Terence Stamp Hülye vagyok...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Terence StampŐ az EPI -ben játszott nem?
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Basszus... mire kint van a kérdés, ott a válasz is. Mi ez? Gyorsaság Kedves Ody! Miért nem a filmekből kérdezel inkább? Nem tudom, de én közben inkább böngészgetek más oldalakon
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ő az EPI -ben játszott nem? Igen, már rájöttem...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Phobosé a pont! A Lobotot (kopasz fickó, Lando "titkára") játszó színész volt a megoldás. Kit nevezünk az ?Uralkodó kezének??
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Talán mert kell egy kis változatosság, és az előző kb. 50 kvízben volt már minden. Esküszöm, egyszer csinálok már én is egy kvízt, hogy erre rácáfoljak. És egyetlen háttérinfó sem lesz benne.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Amúgy szerintem a több, mint 6 millió a jó válasz az előző kérdésre.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Vadert. EU-ban jobb kezének meg Mara Jade-et. Lehet választani
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Esküszöm, egyszer csinálok már én is egy kvízt, hogy erre rácáfoljak. És egyetlen háttérinfó sem lesz benne. Hajrá
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nem tudom, de én közben inkább böngészgetek más oldalakon Szerintem erre itt senki nem kíváncsi. Írd be a kantinba.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Vagy esetleg Emmát?
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Antinnis Tremayne Aralina Silk Arden Lyn Cronal Jeng Droga Jallar Gollin Lumiya Maarek Stele Mara Jade Skywalker Roganda Ismaren Sa Cuis Sarcev Quest Sheyvan Vess Kogo Ylairo Iteu Válaszd ki azt, akire gondoltál, mert ennyien voltak
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Donáté az újabb helyes megfejtés! Az alábbi karakterek közül ki nem mondta egyszer sem a nevezetes valami rossz előérzetem van (I have a bad feeling about this) mondatot? Han, C3PO, Lando, Luke
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Luke - legalábbis nem ezekkel a szavakkal
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. C3Po mikor mondta? Az Endoron.
Ajánlott hozzászólás