Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Oldfighter írta: Másrészről kéne ezekre a vezérsíkokra csűrőlap is, magassági kormánylapát...... Pont ezt írtam De amúgy meg minek, ha van rajtuk antigrav hajtómű, ami szabályozza a magasságot, meg úgy tereli az ionokat a hajtómű, hogy tudjon fordulni? Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. (szerkesztve) Kijátszottam a Mass Effect*, úgyhogy most végre ezt is megtudtam nézni :-) Összeségében nagyon tettszett, (jobban, mint az előző ZBSB...) Az űrjelenet alatt egy régi jó kis Wilhem kiáltás (azt gyakorlom mostanában, hogy én is tudjak ilyet) :-) Nagyon tettszett még az a mondat, hogy a tábornok mindig a hajójával hal, de ezt a Jedik nem érthetik... És sztem tök igaz is. Még egy jó volt, mikor Boba azt mondta a srácoknak, hogy "Sajnálom". Ott meglátszódott rajta hogy mégiscsak egy kisgyerek. *Beépített tárgyrag - forradalmi nyelvtani újítás :-) Ui.: És ezt tegnap compozáltam, a mobilomon, csak nem tudtam elküldeni... Miért tiltja le a fórum a mobilt? (Android, HTC Magic) De olvasni tudtam amit írtok... Szerkesztve: 2010. Május 14. - Jinx Lumos Joke Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Újra megnézve a részt talán érthető miért is sikerült egy egyszerű lézerstukkerrel szétlőnie Bobának a hajtómű celláit. Előtte ugyanis szétverte a vezérlőpultot, ami nyilván a mágneses reteszelőket üzemeltette. Ezután már könnyű volt láncreakciót előidézni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Én ezt nem szoktam érteni a sci-fikben. Ha szétverik a konzolt, miért megy tönkre az egész gép. Ha szétverem a billentyűzetem, a számítógépem még működni fog. De ez is ilyen általános sci-fi húzás, szóval valószínűleg ez a megoldás, amit írsz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Ez kb olyan mint hogy találatot kap valahol a hajó és akkor tutti valami felszikrázik a hídon is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Dzséjt írta: Én ezt nem szoktam érteni a sci-fikben. Ha szétverik a konzolt, miért megy tönkre az egész gép.A sci-fi -ben ez a fiction rész. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Boba magyar hangjára kíváncsi leszek. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. (szerkesztve) Darth Revan9 írta: Boba magyar hangjára kíváncsi leszek. Arra én is, de szerintem jó lesz. Lehetőleg nem valami nagyon dedós hangot kap. Czető Roland szerintem jó választás lenne. Vagy esetleg Jelinek Márk. Szerkesztve: 2010. Augusztus 12. - KisKósa Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Kevesebb, mint egy órán belül Death Trap magyarul. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Jó volt magyarul, Boba hangja is passzolt. Az admirálisnak ugyanaz volt a hangja, mint Ki-Adi Mundinak. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Darth Revan9 írta: Jó volt magyarul, Boba hangja is passzolt. Az admirálisnak ugyanaz volt a hangja, mint Ki-Adi Mundinak. Akkor azért volt ilyen ismerős. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. (szerkesztve) Jól sikerült a szinkron, csak Aurra hangja volt kissé idegen (nameg ahogy Boba kimondta a nevét Brrrrr!) Kíváncsivoltam hogy elkövetik-e azt a hibát ami az eredetiben volt a puskával, de itt csak annyit mondtak hogy DC-15 ami szerintem nem is jött ki olyan rosszul. Szerkesztve: 2010. Augusztus 19. - Nabopolasszar Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. És Boba álnevét is lefordították. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. (szerkesztve) Aurranak nagyon jó hangja lett. Szerkesztve: 2010. Augusztus 19. - Ody Mandrell Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Ody Mandrell írta: Aurranak nagyon jó hangja lett. Szerintem is. Csak ez az "Orrá" olyan hülyén hangzik. Oké, az eredetiben is így ejtették, de azért... Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Nekem tetszett ez a rész, meg az egész történetszál is. Leginkább az tetszett benne, hogy felbukkan Bobba Fett, hiszen ha jól tudom, eddig őt még nem láthattuk az Ep2 és az Ep5 között. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Igen, ez az első mozgóképes megjelenése az aréna után. Így visszagondolva eszembe jut, mennyire tetszett elsőre ez a rész, Windu és Boba fizikai közelsége miatt. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Igen, nagyon tetszett nekem is a két karakter - Mace Windu és Boba Fett - rivalizálása. Bobát itt már rendesen hajtja a bosszúvágy. Bár nem is csodálom, azok után, hogy Windu megölte az apját... Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Nekem itt legfőképp maga az alapötlet tetszett. Boba beépülése a klónkadétok közé, merész, de zseniális húzás szerintem. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 5. Hozzászólás ideje: 2014. November 5. (szerkesztve) Nagyon tetszett!Feltuuunt BOBAAAA!!! Meresz kis fejvadasz!Nagyon jo huzas volt Ot behozni! Szerkesztve: 2014. November 5. - ZoliZoltán Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Június 12. Hozzászólás ideje: 2017. Június 12. (szerkesztve) 2010. 04. 25. - 9:18, Dzséjt írta: Találtam egy hibát Boba megkérdezi a katonát akit később lelő hogy a kezében az egy DC-15A, erre a klón rávágja hogy "yeah" miközben a napnál is világosabb hogy az egy DC-15S. Az új kánon korrigálta (retconolta) ezt a hibát. Amit eddig DC-15A-nak neveztünk, mostantól sima DC-15, és a DC-15S-t az epizódnak megfelelően most már DC-15A-nak hívják (legalábbis az új Battlefront II pre-alfa verziójában így hivatkoztak rájuk) Szerkesztve: 2017. Június 12. - Nabopolasszar Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Június 12. Hozzászólás ideje: 2017. Június 12. Tulajdonképpen már 2015-ben korrigálták, a Minden ami Star Warsban is így szerepel a két fegyver. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Június 12. Hozzászólás ideje: 2017. Június 12. Ahhoz eddig még nem volt szerencsém Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.