Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Másrészről kéne ezekre a vezérsíkokra csűrőlap is, magassági kormánylapát...... Pont ezt írtam De amúgy meg minek, ha van rajtuk antigrav hajtómű, ami szabályozza a magasságot, meg úgy tereli az ionokat a hajtómű, hogy tudjon fordulni? Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. (szerkesztve) Kijátszottam a Mass Effect*, úgyhogy most végre ezt is megtudtam nézni :-) Összeségében nagyon tettszett, (jobban, mint az előző ZBSB...) Az űrjelenet alatt egy régi jó kis Wilhem kiáltás (azt gyakorlom mostanában, hogy én is tudjak ilyet) :-) Nagyon tettszett még az a mondat, hogy a tábornok mindig a hajójával hal, de ezt a Jedik nem érthetik... És sztem tök igaz is. Még egy jó volt, mikor Boba azt mondta a srácoknak, hogy "Sajnálom". Ott meglátszódott rajta hogy mégiscsak egy kisgyerek. *Beépített tárgyrag - forradalmi nyelvtani újítás :-) Ui.: És ezt tegnap compozáltam, a mobilomon, csak nem tudtam elküldeni... Miért tiltja le a fórum a mobilt? (Android, HTC Magic) De olvasni tudtam amit írtok... Szerkesztve: 2010. Május 14. - Jinx Lumos Joke Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Újra megnézve a részt talán érthető miért is sikerült egy egyszerű lézerstukkerrel szétlőnie Bobának a hajtómű celláit. Előtte ugyanis szétverte a vezérlőpultot, ami nyilván a mágneses reteszelőket üzemeltette. Ezután már könnyű volt láncreakciót előidézni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Én ezt nem szoktam érteni a sci-fikben. Ha szétverik a konzolt, miért megy tönkre az egész gép. Ha szétverem a billentyűzetem, a számítógépem még működni fog. De ez is ilyen általános sci-fi húzás, szóval valószínűleg ez a megoldás, amit írsz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Ez kb olyan mint hogy találatot kap valahol a hajó és akkor tutti valami felszikrázik a hídon is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Én ezt nem szoktam érteni a sci-fikben. Ha szétverik a konzolt, miért megy tönkre az egész gép.A sci-fi -ben ez a fiction rész. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Boba magyar hangjára kíváncsi leszek. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. (szerkesztve) Boba magyar hangjára kíváncsi leszek. Arra én is, de szerintem jó lesz. Lehetőleg nem valami nagyon dedós hangot kap. Czető Roland szerintem jó választás lenne. Vagy esetleg Jelinek Márk. Szerkesztve: 2010. Augusztus 12. - KisKósa Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Kevesebb, mint egy órán belül Death Trap magyarul. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Jó volt magyarul, Boba hangja is passzolt. Az admirálisnak ugyanaz volt a hangja, mint Ki-Adi Mundinak. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Jó volt magyarul, Boba hangja is passzolt. Az admirálisnak ugyanaz volt a hangja, mint Ki-Adi Mundinak. Akkor azért volt ilyen ismerős. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. (szerkesztve) Jól sikerült a szinkron, csak Aurra hangja volt kissé idegen (nameg ahogy Boba kimondta a nevét Brrrrr!) Kíváncsivoltam hogy elkövetik-e azt a hibát ami az eredetiben volt a puskával, de itt csak annyit mondtak hogy DC-15 ami szerintem nem is jött ki olyan rosszul. Szerkesztve: 2010. Augusztus 19. - Nabopolasszar Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. És Boba álnevét is lefordították. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. (szerkesztve) Aurranak nagyon jó hangja lett. Szerkesztve: 2010. Augusztus 19. - Ody Mandrell Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Aurranak nagyon jó hangja lett. Szerintem is. Csak ez az "Orrá" olyan hülyén hangzik. Oké, az eredetiben is így ejtették, de azért... Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Nekem tetszett ez a rész, meg az egész történetszál is. Leginkább az tetszett benne, hogy felbukkan Bobba Fett, hiszen ha jól tudom, eddig őt még nem láthattuk az Ep2 és az Ep5 között. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Igen, ez az első mozgóképes megjelenése az aréna után. Így visszagondolva eszembe jut, mennyire tetszett elsőre ez a rész, Windu és Boba fizikai közelsége miatt. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Igen, nagyon tetszett nekem is a két karakter - Mace Windu és Boba Fett - rivalizálása. Bobát itt már rendesen hajtja a bosszúvágy. Bár nem is csodálom, azok után, hogy Windu megölte az apját... Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Nekem itt legfőképp maga az alapötlet tetszett. Boba beépülése a klónkadétok közé, merész, de zseniális húzás szerintem. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 5. Hozzászólás ideje: 2014. November 5. (szerkesztve) Nagyon tetszett!Feltuuunt BOBAAAA!!! Meresz kis fejvadasz!Nagyon jo huzas volt Ot behozni! Szerkesztve: 2014. November 5. - ZoliZoltán Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Június 12. Hozzászólás ideje: 2017. Június 12. (szerkesztve) Találtam egy hibát Boba megkérdezi a katonát akit később lelő hogy a kezében az egy DC-15A, erre a klón rávágja hogy "yeah" miközben a napnál is világosabb hogy az egy DC-15S. Az új kánon korrigálta (retconolta) ezt a hibát. Amit eddig DC-15A-nak neveztünk, mostantól sima DC-15, és a DC-15S-t az epizódnak megfelelően most már DC-15A-nak hívják (legalábbis az új Battlefront II pre-alfa verziójában így hivatkoztak rájuk) Szerkesztve: 2017. Június 12. - Nabopolasszar Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Június 12. Hozzászólás ideje: 2017. Június 12. Tulajdonképpen már 2015-ben korrigálták, a Minden ami Star Warsban is így szerepel a két fegyver. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Június 12. Hozzászólás ideje: 2017. Június 12. Ahhoz eddig még nem volt szerencsém Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.