Ugrás a kommentre

2x20 - Death Trap

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Másrészről kéne ezekre a vezérsíkokra csűrőlap is, magassági kormánylapát......

Pont ezt írtam :oops:

De amúgy meg minek, ha van rajtuk antigrav hajtómű, ami szabályozza a magasságot, meg úgy tereli az ionokat a hajtómű, hogy tudjon fordulni?

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Kijátszottam a Mass Effect*, úgyhogy most végre ezt is megtudtam nézni :-)

Összeségében nagyon tettszett, (jobban, mint az előző ZBSB...)

Az űrjelenet alatt egy régi jó kis Wilhem kiáltás :D (azt gyakorlom mostanában, hogy én is tudjak ilyet) :-)

Nagyon tettszett még az a mondat, hogy a tábornok mindig a hajójával hal, de ezt a Jedik nem érthetik... És sztem tök igaz is.

Még egy jó volt, mikor Boba azt mondta a srácoknak, hogy "Sajnálom". Ott meglátszódott rajta hogy mégiscsak egy kisgyerek.

*Beépített tárgyrag - forradalmi nyelvtani újítás :-)

Ui.: És ezt tegnap compozáltam, a mobilomon, csak nem tudtam elküldeni... Miért tiltja le a fórum a mobilt? (Android, HTC Magic) De olvasni tudtam amit írtok... ;)

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Újra megnézve a részt talán érthető miért is sikerült egy egyszerű lézerstukkerrel szétlőnie Bobának a hajtómű celláit. Előtte ugyanis szétverte a vezérlőpultot, ami nyilván a mágneses reteszelőket üzemeltette. Ezután már könnyű volt láncreakciót előidézni.

Hozzászólás ideje:

Én ezt nem szoktam érteni a sci-fikben. Ha szétverik a konzolt, miért megy tönkre az egész gép. Ha szétverem a billentyűzetem, a számítógépem még működni fog. De ez is ilyen általános sci-fi húzás, szóval valószínűleg ez a megoldás, amit írsz. :D

• 3 héttel később...
Boba magyar hangjára kíváncsi leszek.

Arra én is, de szerintem jó lesz. Lehetőleg nem valami nagyon dedós hangot kap. Czető Roland szerintem jó választás lenne. Vagy esetleg Jelinek Márk.

Szerkesztve: - KisKósa

Jól sikerült a szinkron, csak Aurra hangja volt kissé idegen (nameg ahogy Boba kimondta a nevét Brrrrr!)

Kíváncsivoltam hogy elkövetik-e azt a hibát ami az eredetiben volt a puskával, de itt csak annyit mondtak hogy DC-15 ami szerintem nem is jött ki olyan rosszul.

Szerkesztve: - Nabopolasszar
  • 4 évvel később...
  • 1 hónappal később...
  • 2 évvel később...

Találtam egy hibát :)

Boba megkérdezi a katonát akit később lelő hogy a kezében az egy DC-15A, erre a klón rávágja hogy "yeah" miközben a napnál is világosabb hogy az egy DC-15S.

Az új kánon korrigálta (retconolta) ezt a hibát.

Amit eddig DC-15A-nak neveztünk, mostantól sima DC-15, és a DC-15S-t az epizódnak megfelelően most már DC-15A-nak hívják (legalábbis az új Battlefront II pre-alfa verziójában így hivatkoztak rájuk)

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.