Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én is. Főleg mert érthetetlen, hogy lehetett a történeti szál első, amikor egyetlen része sem került be a legjobb epizód kategóriába. A tömeg nagyon következetlenül szavazott. Én persze nem, mert én jelöltem a Lethal Trackdownt legalább. Szerk: bocs, azt elfelejtettem, hogy nem mindenki jelölt, aki szavazott. Nahát ez az! Hogy oldjuk fel ezt az ellentmondást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. (szerkesztve) Szerk: bocs, azt elfelejtettem, hogy nem mindenki jelölt, aki szavazott.Valóban Dzséjt majd írnál róla, hány külsős szavazat jött? Szerkesztve: 2010. Május 29. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Talán nem a gyereken múlt, hanem azon, hogy itt több és jelentősebb a kapcsolódási pont az SW-filmekkel. Ő, ha eddig nem tűnt fel, az összes kommentet humorosra vettem. Ez a produceres dolog is az volt Én is. Főleg mert érthetetlen, hogy lehetett a történeti szál első, amikor egyetlen része sem került be a legjobb epizód kategóriába. A tömeg nagyon következetlenül szavazott. Részenként lebontva nem biztos, hogy jobb más részekhez képest, viszont összességében a teljes történet adhat olyan pluszt, ami fölé emeli a többi nagy ívű történetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nahát ez az! Hogy oldjuk fel ezt az ellentmondást? Én a magam részéről azzal, hogy az egyetlen jelölt független epizódra szavaztam elsőnek. Egyébként meg könnyen lehet, hogy az a magyarázat, hogy sokkal kevesebben jelöltek, mint amennyien szavaztak. Ezért is írtam az utólagos szerkesztést alább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Dzséjt majd írnál róla, hány külsős szavazat jött? Négy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. És végül, de nem utolsó sorban, elérkeztünk a LEGJOBB EPIZÓD jelöltjeihez. 2x05 Landing at Point Rain: a Köztársaság csapatai megpróbálnak landolni a Geonosis bolygón, hogy aztán felrobbanthassák a droidgyár pajzsgenerátorát. 2x09 Grievous Intrigue: Obi-Wan megpróbálja elfogni Grievoust, míg Anakin és Adi Gallia feljutnak a tábornok hajójára, hogy megmentsék a foglyul ejtett Eath Kothot. 2x10 The Deserter: Grievous tábornok kicsúszott Obi-Wan markából, de a Jedi mester tovább üldözi a Saleucami felszínén. Közben Rex százados megsérül és egy twi'lek családnál lábadozik. Legnagyobb meglepetésére a családfő az egyik testvére. 2x12 The Mandalore Plot: Obi-Wan a Mandalore bolygóra érkezik, hogy rájöjjön, ki áll azon pletykák hátterében, mely szerint a mandalore-ok újra a Köztársaság ellen törnek. A bolygó uralkodója régi ismerőse, ami próbára teszi a Jedi elvekbe való hitét. 2x13 Voyage of Temptation: miközben Obi-Wan és Anakin a Coruscantra kísérik Satine hercegnőt, a Halálőrség merényletet kísérel meg Mandalore uralkodója ellen. 2x17 Bounty Hunters: a Felucian történt kényszerleszállás után Obi-Wan, Anakin és Ahsoka egy kis falura bukkannak. A helyi lakókat egy kalózbanda fenyegeti. Hogy megvédhessék terményüket és magukat, felbéreltek egy kisebb fejvadász csapatot, és ha már úgy alakult, a Jediktől is segítséget kérnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ő, ha eddig nem tűnt fel, az összes kommentet humorosra vettem. Ez a produceres dolog is az volt De feltűnt, épp csak a saját döntési hátterem próbáltam megvilágítani. Részenként lebontva nem biztos, hogy jobb más részekhez képest, viszont összességében a teljes történet adhat olyan pluszt, ami fölé emeli a többi nagy ívű történetnek. Ez is lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. (szerkesztve) Egyértelmű: Landing at Point Rain. Ha nem, t*kön szúrom magamat. Szerkesztve: 2010. Május 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Egyértelmű: Landing at Point Rain. Ha nem, t*kön szúrom magamat. Készítheted a kést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én a Bounty Huntersre szavaztam. Nálam az egyértelműen a legjobb az évadban, és eddig a TCW-ben is erősen Top5-ös, ha nem Top3-as. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Egyértelmű: Landing at Point Rain. Ha nem, t*kön szúrom magamat. Én meg akkor, ha nem a Bounty Hunters. Egy már biztos: valamelyikünk szívni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerintem a Bounty Hunters volt a legjobb epizód. De már azzal is elégedett leszek, ha benne lesz az első háromban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ajaj, akkor van esély, ahogy lentebb olvasom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én meg akkor, ha nem a Bounty Hunters. Egy már biztos: valamelyikünk szívni fog Én már akkor szívtam amikor nem került be a Legacy of Terror, ugyanis nekem az a kedvenc epizódom a második évadban. A TOP5 -ben alig van a jelöltek közül. Az egyik a Landing... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Készítheted a kést Én nem nyúlkálnék elhamarkodottan kések felé (Na most g*ci vagyok, sejtelmes vagy elszóltam magam? ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én nem nyúlkálnék elhamarkodottan kések felé (Na most g*ci vagyok, sejtelmes vagy elszóltam magam? )Remélem, csak manipulatív Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Én nem nyúlkálnék elhamarkodottan kések felé (Na most g*ci vagyok, sejtelmes vagy elszóltam magam? ) Utóbbi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Na vajon ki fogja tökön bökni magát? Ez itt a kérdés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Na vajon ki fogja tökön bökni magát? Ez itt a kérdés Nem tudom, de ez izgalmas. Már volt egy WTF az előbb, remélem nem lesz újabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Felkészültetek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Felkészültetek? IGEEEENN!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Mindjárt jön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Felkészültetek?Nem! Még nincs itt a kés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nem! Még nincs itt a kés. Az enyém se, de én bízakodó vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nem! Még nincs itt a kés. Egy toll is megteszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Akkor kapkodjátok magatokat, mert a következő posztban már az eredmény lesz. Szóval késeket támadó pozícióba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Akkor kapkodjátok magatokat, mert a következő posztban már az eredmény lesz. Szóval késeket támadó pozícióba A Deserter nyert mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A legjobb epizód BOUNTY HUNTERS Olyan szoros volt a verseny a Bounty Hunters és a Landing at Point Rain között, hogy ahhoz képest Darth Vader legerősebb fojtónézése is laza csiklandozás. Hol az egyik, hol a másik vezetett, de az utolsó pillanatokban a mezőgazdasági babérokra törő kalózbanda csak bevette és megtartotta az első helyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A Deserter nyert mi? Akkor én szúrom tökön magamat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.