Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a második évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én is. Főleg mert érthetetlen, hogy lehetett a történeti szál első, amikor egyetlen része sem került be a legjobb epizód kategóriába. A tömeg nagyon következetlenül szavazott. :o

Én persze nem, mert én jelöltem a Lethal Trackdownt legalább. :P

Szerk: bocs, azt elfelejtettem, hogy nem mindenki jelölt, aki szavazott.

Nahát ez az! :o Hogy oldjuk fel ezt az ellentmondást? ;)
Hozzászólás ideje:
Szerk: bocs, azt elfelejtettem, hogy nem mindenki jelölt, aki szavazott.
Valóban ;)

Dzséjt majd írnál róla, hány külsős szavazat jött? :o

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Talán nem a gyereken múlt, hanem azon, hogy itt több és jelentősebb a kapcsolódási pont az SW-filmekkel. :P

Ő, ha eddig nem tűnt fel, az összes kommentet humorosra vettem. Ez a produceres dolog is az volt ;)

Én is. Főleg mert érthetetlen, hogy lehetett a történeti szál első, amikor egyetlen része sem került be a legjobb epizód kategóriába. A tömeg nagyon következetlenül szavazott. :o

Részenként lebontva nem biztos, hogy jobb más részekhez képest, viszont összességében a teljes történet adhat olyan pluszt, ami fölé emeli a többi nagy ívű történetnek.

Hozzászólás ideje:
Nahát ez az! :P Hogy oldjuk fel ezt az ellentmondást? ;)
Én a magam részéről azzal, hogy az egyetlen jelölt független epizódra szavaztam elsőnek. :o

Egyébként meg könnyen lehet, hogy az a magyarázat, hogy sokkal kevesebben jelöltek, mint amennyien szavaztak. Ezért is írtam az utólagos szerkesztést alább.

Hozzászólás ideje:

És végül, de nem utolsó sorban, elérkeztünk a LEGJOBB EPIZÓD jelöltjeihez.

2x05 Landing at Point Rain: a Köztársaság csapatai megpróbálnak landolni a Geonosis bolygón, hogy aztán felrobbanthassák a droidgyár pajzsgenerátorát.

2x09 Grievous Intrigue: Obi-Wan megpróbálja elfogni Grievoust, míg Anakin és Adi Gallia feljutnak a tábornok hajójára, hogy megmentsék a foglyul ejtett Eath Kothot.

2x10 The Deserter: Grievous tábornok kicsúszott Obi-Wan markából, de a Jedi mester tovább üldözi a Saleucami felszínén. Közben Rex százados megsérül és egy twi'lek családnál lábadozik. Legnagyobb meglepetésére a családfő az egyik testvére.

2x12 The Mandalore Plot: Obi-Wan a Mandalore bolygóra érkezik, hogy rájöjjön, ki áll azon pletykák hátterében, mely szerint a mandalore-ok újra a Köztársaság ellen törnek. A bolygó uralkodója régi ismerőse, ami próbára teszi a Jedi elvekbe való hitét.

2x13 Voyage of Temptation: miközben Obi-Wan és Anakin a Coruscantra kísérik Satine hercegnőt, a Halálőrség merényletet kísérel meg Mandalore uralkodója ellen.

2x17 Bounty Hunters: a Felucian történt kényszerleszállás után Obi-Wan, Anakin és Ahsoka egy kis falura bukkannak. A helyi lakókat egy kalózbanda fenyegeti. Hogy megvédhessék terményüket és magukat, felbéreltek egy kisebb fejvadász csapatot, és ha már úgy alakult, a Jediktől is segítséget kérnek.

Hozzászólás ideje:
Ő, ha eddig nem tűnt fel, az összes kommentet humorosra vettem. Ez a produceres dolog is az volt ;)
De feltűnt, épp csak a saját döntési hátterem próbáltam megvilágítani. :P

Részenként lebontva nem biztos, hogy jobb más részekhez képest, viszont összességében a teljes történet adhat olyan pluszt, ami fölé emeli a többi nagy ívű történetnek.
Ez is lehet. :o
Hozzászólás ideje:
Egyértelmű: Landing at Point Rain. Ha nem, t*kön szúrom magamat. ;)

Én meg akkor, ha nem a Bounty Hunters. Egy már biztos: valamelyikünk szívni fog :o

Hozzászólás ideje:

Szerintem a Bounty Hunters volt a legjobb epizód. ;) De már azzal is elégedett leszek, ha benne lesz az első háromban. :o

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én meg akkor, ha nem a Bounty Hunters. Egy már biztos: valamelyikünk szívni fog :o
Én már akkor szívtam amikor nem került be a Legacy of Terror, ugyanis nekem az a kedvenc epizódom a második évadban. ;) A TOP5 -ben alig van a jelöltek közül. Az egyik a Landing...
Hozzászólás ideje:

A legjobb epizód

BOUNTY HUNTERS

z6zwarlw2ojf7320lsdj.jpg

Olyan szoros volt a verseny a Bounty Hunters és a Landing at Point Rain között, hogy ahhoz képest Darth Vader legerősebb fojtónézése is laza csiklandozás. Hol az egyik, hol a másik vezetett, de az utolsó pillanatokban a mezőgazdasági babérokra törő kalózbanda csak bevette és megtartotta az első helyet.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.