Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Karácsonykor kiadják az egészet egyben. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. 39 részről van szó igaz? Kíváncsian várom. Karácsony körül jól kifog kapcsolni a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Karácsonykor kiadják az egészet egyben. Végre! Már mióta várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Kiszivárgott egy rész ebből a régi tervezett cuccból: https://www.reddit.com/r/StarWarsLeaks/comments/k33ylk/a_full_episode_of_star_wars_detours_has_leaked/ Amúgy úgy látszik, hogy 2018 karácsonykor nem jelent meg egyben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 30. Önmagában, ha humorral vegyítenek egy nagy sci-fi franchiset, az még ha szokatlan is, de nem feltétlenül rossz elképzelés... erre remek példa volt idén a Star Trek: Lower Decks. Azonban, ami ott stílusosan úgy tudott működni, hogy nem fulladt idétlen infantilizmusba, az itt szerintem totál félrement. Pedig én kíváncsi lettem volna erre a sorozatra is, de ez után a betekintés után megnézve nem vesztettünk sokat azzal, hogy ezt nem kaptuk akkor meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 30. Nagyon messze van a Robot Chicken színvonalától. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 30. Már úgy látom levették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 30. Szerintem nem volt oyan vészes. 1-2 dolgon elmosolyodtam, ami ugyan elmarad a Robot Chicken minőségétől, de szerintem az idei Holiday Special szintjét hozza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Komolyan ez a sorozat már-már lassan olyan mint George RR Martinnak a Tél Szelei. https://ziro.hu/sorozatok/animacios-sorozatok/pletyka-nyilvanossagra-hozzak-a-star-wars-detours-epizodjait/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. 5 perccel korábban, Iqvi írta: Komolyan ez a sorozat már-már lassan olyan mint George RR Martinnak a Tél Szelei. https://ziro.hu/sorozatok/animacios-sorozatok/pletyka-nyilvanossagra-hozzak-a-star-wars-detours-epizodjait/ A különbség az, hogy ebből a sorozatból láttunk már részleteket, míg George könyvéből semmit. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. 3 minutes ago, Bence1997 said: A különbség az, hogy ebből a sorozatból láttunk már részleteket, míg George könyvéből semmit. Nem elég a cím meg a szerző neve? Pfhej ez a mai telhetetlen fiatalság, nekik már semmi nem elég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Mondjuk nekem itt az a fura, hogy elvileg 13 további részt csináltak meg sunyiban a 39 elkészült mellé. Nehezen hiszem el, hogy egy ilyen régi dolgot újra elővettek volna. Mégha a Disney+ -ra jönne is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. 21 perccel korábban, Bence1997 írta: A különbség az, hogy ebből a sorozatból láttunk már részleteket, míg George könyvéből semmit. OFF Ez ebben a formában nem helytálló. A hatodik könyvből az elmúlt évtized során már kilenc fejezet is napvilágot látott (ez persze csak a töredéke a több, mint 1000 oldalasra tervezett TWOW-nek). Itt el is lehet olvasni őket: https://www.bookbub.com/blog/the-winds-of-winter-george-r-r-martin-chapters 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. 3 perccel korábban, Wilde írta: OFF Ez ebben a formában nem helytálló. A hatodik könyvből az elmúlt évtized során már kilenc fejezet is napvilágot látott (ez persze csak a töredéke a több, mint 1000 oldalasra tervezett TWOW-nek). Itt el is lehet olvasni őket: https://www.bookbub.com/blog/the-winds-of-winter-george-r-r-martin-chapters Ó, köszi szépen, erről nem tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. (szerkesztve) 28 perccel korábban, Bence1997 írta: A különbség az, hogy ebből a sorozatból láttunk már részleteket, míg George könyvéből semmit. OFF: Martin már tett korábban ki részleteket a készülő könyvéből. ---- Megelőztek. Szerkesztve: 2021. Április 12. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.