Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szeretném-szeretném a politikai szálat, de remélem nem lassítaná le a filmet.Megváltoztatná a film sebességét.

Hozzászólás ideje:

Korábban elleneztem a politikai szál visszakerülését, mivel úgy éreztem, hogy túlságosan is kibillentené a film egyensúlyát, ami tulajdonképpen Anakin bukásáról szól... viszont a sokadik újranézés után kezdem azt érezni, hogy Bail Organa karaktere kicsit a levegőben lóg. És Padménak is jót tenne, ha nem csak az lenne a szerepe, hogy turbékol Anakinnal. Mondjuk ha nem kerül vissza akkor is ez lesz a legjobb SW film, de inkább rakják vissza :evil:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
viszont a sokadik újranézés után kezdem azt érezni, hogy Bail Organa karaktere kicsit a levegőben lóg. És Padménak is jót tenne, ha nem csak az lenne a szerepe, hogy turbékol Anakinnal.

Én ezek miatt szeretném már a kezdetektől fogva vissza a politikai szálat.

Hozzászólás ideje:
Most olvasom az sw.hu-n, hogy állítólag november 6.-án jeleneik meg a DVD. Ez korábbi dátum, mint gondoltuk! Remek.

Ez nagyon jó hír.Alig várom már.

Hozzászólás ideje:

Hát azért annyira nem kapkodják el... viszont jó hir, hogy állitolag e héten a Comic Conon kapunk pár hirmorzsát a DVD-ről. Jó lenne, ha tisztáznák, hogy mely kivágott jelenetek kerülnek vissza... már ha egyáltalán visszatesznek valamit :evil:

Hozzászólás ideje:
És ha már Comic Con, akkor ejthetnének pár szót a tervezett hat filmes (HD)DVD kiadásról is... Én szívesen venném.

Én is megvennem, ha lenne rá keret. Nem hiszem hogy 30alatt adnák. De ha meg megvenném akkor elkéne adnom a 1,2 díszdoboz és a trilogy díszdobozt. azt meg nem akarom...nehéz az élet... :evil:

Hozzászólás ideje:

Ha lehet hinni a híreknek akkor az ep1 már a digitális Yodával fog megjelenni :41: .Kiváncsian várom.Meg azt is,hogy a ROTS sok kihagyott jelenetéből mi kerül vissza a filmbe :shock: és mi az extra lemezre.

Hozzászólás ideje:

Reménykedhetünk, de ha az eddigi DVDkre sem tették fel ezeket a kivágott jeleneteket, akkor szerintem a mostanira sem fogják. De reménykedni lehet. :wink:

Hozzászólás ideje:
Reménykedhetünk, de ha az eddigi DVDkre sem tették fel ezeket a kivágott jeleneteket, akkor szerintem a mostanira sem fogják. De reménykedni lehet. :wink:

Eddig minden DVD-n volt a filmbe visszarakott jelent, reméljük ez az EPIII-nál sem lesz másképp. Oriási a választék...

Hozzászólás ideje:
Eddig minden DVD-n volt a filmbe visszarakott jelent, reméljük ez az EPIII-nál sem lesz másképp. Oriási a választék...

Azt hiszem nem kéne sokat erőlködniük egy olyan plusz menün az 1es DVDn hogy beillessze a filmbe a kivágott jeleneteket vagy sem. Így aki akarná az megnéhetné a filmet az eredeti változatban, vagy aki akraná, az meg a kibővítettben. De szép is lenne... :shock:

Hozzászólás ideje:
De szépek. Csak remélem a filmen bellül és nem extra anyagként láthatjuk majd :63:

Hát azt hiszem én vagyok az egyetlen, aki extraként szeretné ezt a jelenetet. De extraként minnél több jelenetet, mondjuk legalább 10-et.

Nekem teljesen megbontaná a film tökéletes ritmusát ez a plussz jelenet. Egész jelenet nem került be egyik film DVD verziójába sem, csak plusz mondatok, meg ilyesmik. Anakin hajtóműleszakadása az ep1 es podrace-ben.

Szerintem most is így lesz. Ez Bail irodájában lévő beszélgetés túl sok túl hosszú és ilyenre még nem volt példa.

Kíváncsi vagyok készült- erről kémvideo a ComicConról?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.