Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Remélem új jelenetekkel lesz kibővítva Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Mindenki reméli, és azt sem bánnám, ha a filmben látnánk viszont egyes jeleneteket. Szerintetek mekkora lehet az a Bail/Padme mellékszál? Jó lenne ha mutatnák Bail irodáját, mert képen iszonyat tetszett. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Szeretném-szeretném a politikai szálat, de remélem nem lassítaná le a filmet.Megváltoztatná a film sebességét. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Korábban elleneztem a politikai szál visszakerülését, mivel úgy éreztem, hogy túlságosan is kibillentené a film egyensúlyát, ami tulajdonképpen Anakin bukásáról szól... viszont a sokadik újranézés után kezdem azt érezni, hogy Bail Organa karaktere kicsit a levegőben lóg. És Padménak is jót tenne, ha nem csak az lenne a szerepe, hogy turbékol Anakinnal. Mondjuk ha nem kerül vissza akkor is ez lesz a legjobb SW film, de inkább rakják vissza Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Mint írtam, engem is érdekelne ez a politikai szál, de kérdés, hogy mennyire lassítaná be, a film amúgy sem túl gyors közepét? Na és mi lesz Qui-Gonnal? Vajon visszarakják? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Szerintem Qui-Gon nem lesz a filmbe. Kellemes meglepetésként érne ha mégis. De én nem hiszem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. viszont a sokadik újranézés után kezdem azt érezni, hogy Bail Organa karaktere kicsit a levegőben lóg. És Padménak is jót tenne, ha nem csak az lenne a szerepe, hogy turbékol Anakinnal. Én ezek miatt szeretném már a kezdetektől fogva vissza a politikai szálat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Most olvasom az sw.hu-n, hogy állítólag november 6.-án jeleneik meg a DVD. Ez korábbi dátum, mint gondoltuk! Remek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Most olvasom az sw.hu-n, hogy állítólag november 6.-án jeleneik meg a DVD. Ez korábbi dátum, mint gondoltuk! Remek. Ez nagyon jó hír.Alig várom már. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Most olvasom az sw.hu-n, hogy állítólag november 6.-án jeleneik meg a DVD. Ez korábbi dátum, mint gondoltuk! Remek. És korábbi, mint ahogy a hír írja, mert az november 8! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. Hozzászólás ideje: 2005. Július 10. És korábbi, mint ahogy a hír írja, mert az november 8! Köszi Dzséjt! Elírtam, szal november 8.-a! Két nap ide vagy oda, már nem számít. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hát azért annyira nem kapkodják el... viszont jó hir, hogy állitolag e héten a Comic Conon kapunk pár hirmorzsát a DVD-ről. Jó lenne, ha tisztáznák, hogy mely kivágott jelenetek kerülnek vissza... már ha egyáltalán visszatesznek valamit Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. És ha már Comic Con, akkor ejthetnének pár szót a tervezett hat filmes (HD)DVD kiadásról is... Én szívesen venném. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. Hozzászólás ideje: 2005. Július 11. És ha már Comic Con, akkor ejthetnének pár szót a tervezett hat filmes (HD)DVD kiadásról is... Én szívesen venném. Én is megvennem, ha lenne rá keret. Nem hiszem hogy 30alatt adnák. De ha meg megvenném akkor elkéne adnom a 1,2 díszdoboz és a trilogy díszdobozt. azt meg nem akarom...nehéz az élet... Válasz
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Július 13. Hozzászólás ideje: 2005. Július 13. egyet kell értenem! a 4,5,6 díszdoboz meg van, majd novemberben megveszem az 1,2,3 díszdobozt! Persze már most elkezdtem rá spórolni:) Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Ha lehet hinni a híreknek akkor az ep1 már a digitális Yodával fog megjelenni :41: .Kiváncsian várom.Meg azt is,hogy a ROTS sok kihagyott jelenetéből mi kerül vissza a filmbe :shock: és mi az extra lemezre. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Hozzászólás ideje: 2005. Július 16. Politikai szál a DVDn! :41: :41: :41: :41: :41: :41: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. De szépek. Csak remélem a filmen bellül és nem extra anyagként láthatjuk majd :63: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Mekkora királyság ez! Tegyék vissza a filmbe, könyörgöm! :63: :63: :63: Bail irodája nagyon rulezzzz! :hm: Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Úristen, az a városkép! ÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ :shock: Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Reménykedhetünk, de ha az eddigi DVDkre sem tették fel ezeket a kivágott jeleneteket, akkor szerintem a mostanira sem fogják. De reménykedni lehet. :wink: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Reménykedhetünk, de ha az eddigi DVDkre sem tették fel ezeket a kivágott jeleneteket, akkor szerintem a mostanira sem fogják. De reménykedni lehet. :wink: Eddig minden DVD-n volt a filmbe visszarakott jelent, reméljük ez az EPIII-nál sem lesz másképp. Oriási a választék... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Eddig minden DVD-n volt a filmbe visszarakott jelent, reméljük ez az EPIII-nál sem lesz másképp. Oriási a választék... Azt hiszem nem kéne sokat erőlködniük egy olyan plusz menün az 1es DVDn hogy beillessze a filmbe a kivágott jeleneteket vagy sem. Így aki akarná az megnéhetné a filmet az eredeti változatban, vagy aki akraná, az meg a kibővítettben. De szép is lenne... :shock: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Valamit újíthatna már a Lucasfilm, mert a konkurencia jobb specifikációkkal adja ki a DVD-it. Ez rájuk nézve égés... Szal'l felköthetnék már a gatyát. Bár az is lehet, hogy a nagy 1-6 (HD)DVD dobozra gyúrnak.... (amit nem hiszek ). Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Azt HD DVDre hozzák ki?Kár hogy nincs, de nemis tervezem.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Azt HD DVDre hozzák ki?Kár hogy nincs, de nemis tervezem.... Elvileg a 2000 után készült asztali DVD-k kompatibilisek a HDDVD formátummal. Már csak egy olyan TV kell, ami bírja ezt a felbontást. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Nincs ráírva hogy HDDVDt olvas. De házimozim sincsen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Nincs ráírva hogy HDDVDt olvas. Az nem baj. Attól még olvassa sztem. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Reménykedjünk:D Megveszem 30 rongyért, és nemis tudom lejátszani.Én akkor robbannék szét.. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. Hozzászólás ideje: 2005. Július 17. De szépek. Csak remélem a filmen bellül és nem extra anyagként láthatjuk majd :63: Hát azt hiszem én vagyok az egyetlen, aki extraként szeretné ezt a jelenetet. De extraként minnél több jelenetet, mondjuk legalább 10-et. Nekem teljesen megbontaná a film tökéletes ritmusát ez a plussz jelenet. Egész jelenet nem került be egyik film DVD verziójába sem, csak plusz mondatok, meg ilyesmik. Anakin hajtóműleszakadása az ep1 es podrace-ben. Szerintem most is így lesz. Ez Bail irodájában lévő beszélgetés túl sok túl hosszú és ilyenre még nem volt példa. Kíváncsi vagyok készült- erről kémvideo a ComicConról? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.