Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem MÉG másoltan van meg, de senki ne higgye azt, hogy nem akarom megvenni eredetiben.De valamivel elkell szórakoztatni magam november 8.-ig. :lol:

Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy az UE kiadásra tartogatják a kivágott jeleneteket. Arra is kell valami ujdonság. :lol:

Én is erre gyanakszom.Nem sok értelme lenne leforgatni egy jelenetet, ha sosem láthatja a közönség.

Hozzászólás ideje:
EU kiadás.Az mi? 8)

Nem inkább UE?

Mert az a Ultimate Edition.

Az eu az az Expended Universe.

Félre olvastam.Tudom mi az EU,csak az UE kiadást EU kiadásnak olvastam. :)

Hozzászólás ideje:

Tetszetös borító, jól illeszkedik az eddigiekhez. Bízzunk benne, hogy az intercom most nem szúrja el :lol:

Hozzászólás ideje:
Tetszetös borító, jól illeszkedik az eddigiekhez. Bízzunk benne, hogy az intercom most nem szúrja el :)

Én is remélem,hogy az új kiadásban mind a hat résznek a gerincrésze illeszkedni fog a többihez.Meg eltűnik a klasszikéról az a ronda sárga karika :63:

Hozzászólás ideje:
Hi

És akkor ez lesz a borító?

Nagyon úgy néz ki.Innen már nem nagyon szoktak változtatni Lucasék. :)

Hozzászólás ideje:
Hi

És akkor ez lesz a borító?

Nagyon úgy néz ki.Innen már nem nagyon szoktak változtatni Lucasék. :)

Mindenki hibázhat...De ilyet sztem nem hibáznának el....Szóval van vmi a háttérben.... Amin a vágásos Ani van az a mozis változat, amin nincs vágás ani arcán az pedig az extra változat 20 percnyi extra sosem látott jelenetekkel....

Jaj!!! Jó reggelt Master Yoda, Isten hozott a valóságban!!!

Na ez csak poén lett volna, de én örlünék egy ilyennek

Hozzászólás ideje:

Tényleg nincs Anakinon a vágás. De ez még nem a boltokban lévő változat. Mire nyomdába küldik biztos rajta lesz.

Nekem még ez tűnt fel, hogy a borítón nincs egy jellegzetes kör a fénykardok összecsapásánál.

Eddig mindegyik borítón volt egy jellegzetes szabályos kör a fénykardpengéjének és a kardnak a találkozásánál.

Hozzászólás ideje:

Hát van egy másik borító is a full screen változaté

20050725_1_bg.jpg

Itt sincs vágás.Remélem igazad van Lokatelli és cserélik majd.

Hozzászólás ideje:
Kár hogy 16:9 be nem adják ki a dvdt...

Ezt most hogy érted? Minden széles-vásznú film, igy az SW is 16:9-re van optimizálva... vagy úgy érted, hogy a 2.35:1-et vagdossák le 16:9-re? Annak mi értelme lenne?

2:35:1 et ami a szélesvásznat jelenti, és még azt szeretném hogy 16:9 es be lehessen megnézni, hiszen 16:9 es tvnk van!

Így még jobb lenne nézni a nagy tv-n teljes képernyőn( nem 4:3, hanem 16:9)

De az is lehet h én vagyok a béna:)

Hozzászólás ideje:

A 16:9-es TV-ket arra találták ki, hogy a széles-vásznú filmeket lehessen rajta nézni. Persze a széles-vászonban is vannak különféle arányok, az SW például 2.35:1-es, vagyis a 16:9-es TV-n is van egy kis fekete csik, de abszolut nem zavaró szerintem, ráadásul a legtöbb TV-n pár gobnyomással teljes képernyősre lehet rakni... másrészről még sose adtak ki szélesebb-vásznú filmet 16:9-re lecsonkitva... gondolom azért, mert úgy gondolják, hogy aki beruház erre az nyilván teljes terjedelmében és kiterjedésében szeretné látni a filmet.

Hozzászólás ideje:

A naplós Pablo azt mondta, hogy a vágást Anakin arcáról direkt távolították el digitálisan, ezért nincs a borítón.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.