Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 19. (vagy az írható dvd-je áráért). Aki írható DVD-n veszi meg, az ne szóljon egy szót se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 19. Nekem MÉG másoltan van meg, de senki ne higgye azt, hogy nem akarom megvenni eredetiben.De valamivel elkell szórakoztatni magam november 8.-ig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 19. Lehet, hogy az UE kiadásra tartogatják a kivágott jeleneteket. Arra is kell valami ujdonság. Én is erre gyanakszom.Nem sok értelme lenne leforgatni egy jelenetet, ha sosem láthatja a közönség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 19. Nekem MÉG másoltan van meg, Nem a MÉG-en van a hangsúly, hanem a MAJd-on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 20. EU kiadás.Az mi? 8) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 20. (vagy az írható dvd-je áráért). Aki írható DVD-n veszi meg, az ne szóljon egy szót se. 8) Egyetértek:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 20. EU kiadás.Az mi? 8) Nem inkább UE? Mert az a Ultimate Edition. Az eu az az Expended Universe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 20. EU kiadás.Az mi? 8) Nem inkább UE? Mert az a Ultimate Edition. Az eu az az Expended Universe. Félre olvastam.Tudom mi az EU,csak az UE kiadást EU kiadásnak olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Kép a DVD kiadás boritójáról: És most már a kiadás időpontja is fix: november 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Tetszetös borító, jól illeszkedik az eddigiekhez. Bízzunk benne, hogy az intercom most nem szúrja el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Tetszetös borító, jól illeszkedik az eddigiekhez. Bízzunk benne, hogy az intercom most nem szúrja el Én is remélem,hogy az új kiadásban mind a hat résznek a gerincrésze illeszkedni fog a többihez.Meg eltűnik a klasszikéról az a ronda sárga karika :63: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Á Bomarr!!! Nekem új ez a kép! De nagyon szép, tetszik! A november 1. is nagyon jól hangzik. :41: Még mindig alig várom. :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Nekem nem jön be ez a kép. Valaki átküldené? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. hali! Nézzétek meg azt hogy Ani arcán nincs ott a vágás!!!!a szeménél oldalt a jobb arcán nincsen vágás....hoops, vki hibázott lucaséknál!!!! NA itt egy jó, rendbehozott kép: http://img170.echo.cx/img170/8020/start1hk.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Hi És akkor ez lesz a borító? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Hi És akkor ez lesz a borító? Nagyon úgy néz ki.Innen már nem nagyon szoktak változtatni Lucasék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Hi És akkor ez lesz a borító? Nagyon úgy néz ki.Innen már nem nagyon szoktak változtatni Lucasék. Mindenki hibázhat...De ilyet sztem nem hibáznának el....Szóval van vmi a háttérben.... Amin a vágásos Ani van az a mozis változat, amin nincs vágás ani arcán az pedig az extra változat 20 percnyi extra sosem látott jelenetekkel.... Jaj!!! Jó reggelt Master Yoda, Isten hozott a valóságban!!! Na ez csak poén lett volna, de én örlünék egy ilyennek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Tényleg nincs Anakinon a vágás. De ez még nem a boltokban lévő változat. Mire nyomdába küldik biztos rajta lesz. Nekem még ez tűnt fel, hogy a borítón nincs egy jellegzetes kör a fénykardok összecsapásánál. Eddig mindegyik borítón volt egy jellegzetes szabályos kör a fénykardpengéjének és a kardnak a találkozásánál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Hát van egy másik borító is a full screen változaté Itt sincs vágás.Remélem igazad van Lokatelli és cserélik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Gyakorlatilag, ez csak abban más, hogy a széle kék a Fullscreen miatt. Szerintem Tuti megcsinálják mielőtt nyomdába megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Mondjuk a Full Screenest nálunk 100%, hogy nem adják ki. Nem is baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Kár hogy 16:9 be nem adják ki a dvdt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Kár hogy 16:9 be nem adják ki a dvdt... Ezt most hogy érted? Minden széles-vásznú film, igy az SW is 16:9-re van optimizálva... vagy úgy érted, hogy a 2.35:1-et vagdossák le 16:9-re? Annak mi értelme lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Amit elöbb beszúrtam kép, az saját kreálmány.Full-screen be se fog így kinézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Kár hogy 16:9 be nem adják ki a dvdt... Ezt most hogy érted? Minden széles-vásznú film, igy az SW is 16:9-re van optimizálva... vagy úgy érted, hogy a 2.35:1-et vagdossák le 16:9-re? Annak mi értelme lenne? 2:35:1 et ami a szélesvásznat jelenti, és még azt szeretném hogy 16:9 es be lehessen megnézni, hiszen 16:9 es tvnk van! Így még jobb lenne nézni a nagy tv-n teljes képernyőn( nem 4:3, hanem 16:9) De az is lehet h én vagyok a béna:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. A 16:9-es TV-ket arra találták ki, hogy a széles-vásznú filmeket lehessen rajta nézni. Persze a széles-vászonban is vannak különféle arányok, az SW például 2.35:1-es, vagyis a 16:9-es TV-n is van egy kis fekete csik, de abszolut nem zavaró szerintem, ráadásul a legtöbb TV-n pár gobnyomással teljes képernyősre lehet rakni... másrészről még sose adtak ki szélesebb-vásznú filmet 16:9-re lecsonkitva... gondolom azért, mert úgy gondolják, hogy aki beruház erre az nyilván teljes terjedelmében és kiterjedésében szeretné látni a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. http://img121.imageshack.us/img121/5229/ep...vdcovera1pc.jpg Lucasék egy kicsit eltúlozták a dolgot... OFF De jó az új banner! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. A naplós Pablo azt mondta, hogy a vágást Anakin arcáról direkt távolították el digitálisan, ezért nincs a borítón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 27. A naplós Pablo azt mondta, hogy a vágást Anakin arcáról direkt távolították el digitálisan, ezért nincs a borítón. És ezt miért csinálták? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.