Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. A menüket értékelve, nem is tudok választani hirtelen. Az Utapau nagyon bejön, de talán a Mustafar menü viszi el a prímet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Nálam Mustafar a nyerő. Az Utapainál szoknom kell Grivi fénykardos chapterezését. A Coruscantival meg úgy vagyok, hogy már lerágot csont (az ep2-es Coruscanti menüt nálam nem múlja felül) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. A Coruscanti főmenü, és a chapter választás lenyomja az EPII-est. A nyelvben viszont jobban bejön az EPII-es. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Pontyosan, a nyelv miatt verhetetlen nálam az ep2-es Coruscant menü a többi Coruscant menühöz képest Bár az is tény, hogy hatalmas poén, ahogy az ep3-asban Palpatine nézi Sidioust a holográfon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. OFF Írtam privit Dzséjt! ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. OFF Az előbb ugrott be az ablak. Kicsit belassult a netem, de már válaszoltam. ON Végighallgatta már valaki az auidokommentárt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Végighallgatta már valaki az auidokommentárt? TÉNYLEG!!!! Mit is mondanak Plaguies-ról?? Na ezt még ma megtekintem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Én már hallgatóztam azt a részt, de angoltudásom minimalizáltsága miatt semmi lényegeset nem sikerült kiszűrni. Pedig elméletileg ott McCallum elejt valami olyat, hogy többet tudhatunk meg Ani születéséről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Tibi szerint nagyon gyér lett az audio kommentár.Az angoltudásom miatt én se halgattam meg. Állítólag valami olyasmi van benne, hogy McCallum szerint Plaguies teremtette Anakint.Bár azt is mondta benne hogy ő csak a producer, néha ő se érti Lucas észjárását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Állítólag valami olyasmi van benne, hogy McCallum szerint Plaguies teremtette Anakint.Bár azt is mondta benne hogy ő csak a producer, néha ő se érti Lucas észjárását. És erre Lucas mit szólt? Mert ugye ott ült mellette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Állítólag valami olyasmi van benne, hogy McCallum szerint Plaguies teremtette Anakint.Bár azt is mondta benne hogy ő csak a producer, néha ő se érti Lucas észjárását. És erre Lucas mit szólt? Mert ugye ott ült mellette. Nem tudom, ezt egy fórumban olvastam.Meg állítólag néha teljes jeleneteket hagynak komment nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Nem együtt veszik fel az audiokommentárokat. Lucas jól érezhetően el van szeparálva, mig McCallum és Knoll néha reagálnak egymás mondataira. Egyébként az eddigi DVD kiadásoknál is igy vették fel őket. Másrészt: teljesen rendben van az audio-kommentár. Igaz csak az első húsz percet hallgattam meg egyelőre, de semmivel sincs lemaradva az eddigiektől. Egyébként vannak DVD-kritikák, ahol a legjobb extrának nevezik. Mondjuk ez erős túlzás, de tényleg nem rossz. Hirtelenjében két érdekesség belőle: Amikor az elején a liftaknában csuszáskor Anakin elkapja a drótot és megtartja magukat, akkor az nem Hayden keze, hanem John Knoll-é. Ezaz ő cameo-ja, ahogy ő nevezi Illetve Lucas elárulja, hogy Dooku és Anakin párbaja nemcsak azért fontos Palpatine-nak, mert igy végre megszabadulhat a régi tanitványtól, hanem azért is mert igy letesztelheti Anakin képességét. Igy saját szemével láthatja, hogy tényleg képes lesz-e megcsinálni azokat a dolgokat, amiket szán neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Én is úgy tudtam, hogy nem egyszerre veszik fel az audiokommentárt. Lehet is hallani, hogy mikor reagálnak egymás dolgaira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. A végén hallható össznépi röhejből nekem az tűnik ki, hogy majdnem mindenki egyszerre volt ott. Talán Lucast kivéve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. A végén hallható össznépi röhejből nekem az tűnik ki, hogy majdnem mindenki egyszerre volt ott. Talán Lucast kivéve. Lehet, hogy egy röhögésre összejöttek Vagy ilyen ügyesek a hangvágók Jut eszembe nézte már valaki a weblinket, van rajta valami érdekes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Nekem valamiért nem működik a weblink..Egyik lemezzel sem.De nem csak a ROTS DVDvel nem, hanem a többi DVD kiadásnál sem működik. OFF Még soha nem láttam teljes egészében a DVD TV reklámját.Ma meghallottam(a TV a másik szobában), rohantam, közben meg úgy eltaccsoltam hogy elrepedt a kéz csontom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Ejj... Remélem, hamar rendbejön. A weblinket az EP2 DVD-vel próbáltam régebben, és nem működött nekem sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Nekem valamiért nem működik a weblink..Egyik lemezzel sem.De nem csak a ROTS DVDvel nem, hanem a többi DVD kiadásnál sem működik. Még nekem sem, egyiknél sem. OFF Még soha nem láttam teljes egészében a DVD TV reklámját.Ma meghallottam(a TV a másik szobában), rohantam, közben meg úgy eltaccsoltam hogy elrepedt a kéz csontom Jujj, jobbulást. Azért ennyire ne törd magad az SW-ért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Obi1: Uhh... ez nagyon durva. Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Ez a szemét Lucas elcseszte a DVD-ket! Csak a pénzünkre utazik, és selejtet ad érte. Még egy linket sem tud rendesen megcsinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Köszönöm a jókívánságokat!A Sithek uralják sajna a szervezetem Ilyeneket kér a dvd.starwars.com : számítógép DVD meghajtóval-megvan Sw eredeti lemez-megvan Shockwave player-megvan Van akinek működik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Nekem se megy most próbáltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Most bejött a film.Újra kellett tenni a shockwave-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Nekem sem működik. Lehet, hogy még nem indult el? Az lenne a leégés. Jobbulást Obi! Jobban vigyázz magadra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Valakinek nincs meg bedigizve a DVD reklám a tv-ből? (érdekelne a németes is, ha van...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Valakinek nincs meg bedigizve a DVD reklám a tv-ből? (érdekelne a németes is, ha van...) Szerintem nézz körül a hivatalos oldalon. Lehet, hogy ott is megtalálod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Valakinek nincs meg bedigizve a DVD reklám a tv-ből? (érdekelne a németes is, ha van...) Nekem még csak Vhs-en van meg. Elfelejtettem lenyomni valami felvételt és véletlen pont adták. Német DVD reklámok az SWunion.de oldalon voltak linkelve még november eleje közepe tájékán. Itt a link hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2005. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 8. Végighallgatta már valaki az auidokommentárt? TÉNYLEG!!!! Mit is mondanak Plaguies-ról?? Na ezt még ma megtekintem! Engem két dolog érdekelne az audio-kommentárból: 1. Palpi "sminkcseréje" a villámok által. 2. Miért állítja az Obi, hogy Anakin vert helyzetben hozzá képest az utolsó csapás előtt? Lucas kommentálja ezeket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 8. Köszi a tippeket Yodához Tegnap végre meg tudtam nézni!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 8. 2. Miért állítja az Obi, hogy Anakin vert helyzetben hozzá képest az utolsó csapás előtt? Bár azt nem tom, hogy Lucas kommentálja-e ezt, szerintem Obi-Wan azért mondja, mert voltaképpen a felállás olyanná vállt, mint az ep1-ben. Ott Obi-Wan volt lent és Maul fent, és Obi-Wan felugrova került Maul mögé. Itt a helyzet ugyan ez a helyzet, csak mivel ezt a cselt Obi már alkalmazta, tudja azt is, hogyan kell kivédeni. Ezért mondhatja, hogy vert helyzetben van. Voltaképpen Obi-Wan azt csinálja Vaderrel szemben, amint Maulnak kellett volna vele szemben alkalmaznia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.