Ugrás a kommentre

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak?  

30 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Yoda József írta:

Mondjuk itt azok is ott vannak, amik jelen állás szerint hivatalosan készülnek, szóval ebből még nem derül ki

Amíg nem kezdődik el a forgatás annyira készülnek, mint Rian Johnson film trilógiája.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, ati írta:

De akkor többi még mindig készül hivatalosan és hazudniuk kell a rendezőknek.

Nem, már a Feige film is hivatalosan le lett fújva. Hazudnia meg senkinek nem kell. Egyszerüen csak vannak projektek, amiket félretettek, de még nem fújtak le azon az alapon, hogy hátha lesz belőle valami.

Igazából az egyetlen szokatlan itt, hogy a Lucasfilm túl hamar nyilvánosságra hozza a projektjeit. Mert az egyébként teljesen megszokott, hogy dolgoznak rengeteg projekten, amik különféle stádiumban vannak és ezeknek nyilván a jelentős része elhasal mielőtt eljutna a forgatásig. Ami szokatlan, hogy korábban nem csak azt jelentették be ami már szinte biztos, hogy elkészül, hanem olyan filmeket is, amiknek a jövője bizonytalan volt.

Hozzászólás ideje:

A redditen állítólag valaki belengette, hogy nagyszabású GoT stílusú sorozat készül. Remélem erre nem fog sor kerülni. Aki GoT-ot akar az nézzen azt, nem kell ezt a beteges vonalat behozni az SW-be. Persze a redditen bárki írhat bármilyen hülyeséget, remélem ez az is marad.

Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A redditen állítólag valaki belengette, hogy nagyszabású GoT stílusú sorozat készül. Remélem erre nem fog sor kerülni. Aki GoT-ot akar az nézzen azt, nem kell ezt a beteges vonalat behozni az SW-be. Persze a redditen bárki írhat bármilyen hülyeséget, remélem ez az is marad.

A GoT-stílust így értette, így írta le:

"Egy több bolygó felett uralkodó rezsim összeomlik. Különböző családok és politikai érdekcsoportok kezdenek versengeni a hatalomért"

Szerintem amúgy ez full kamu, de egy ilyen koncepció simán működne a Star Wars-on belül is. Ebbe még nem kell szükségszerűen behozni a GoT-os, vérengzős, belezős, kefélős, vérfertőzős stílust. De politikai ármánykodás, háború nekem mindig jöhet a Star Warsba. Én amúgy is valahogy így képzeltem el az Első Rend utáni galaxist, hogy befolyásos családok, csoportok versengenek egymással egy központi erős kormányzat helyett.

Hozzászólás ideje:
21 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Na-na. Egyrészt az a projekt hivatalosan is törölve lett, és maguk a készítők is csak arról beszéltek nem olyan rég, hogy mi lett volna, ha végül megcsinálják (az első Jediről szólt volna)

És erről ki hallott rajtad kivül?

12 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Nem, már a Feige film is hivatalosan le lett fújva. Hazudnia meg senkinek nem kell. Egyszerüen csak vannak projektek, amiket félretettek, de még nem fújtak le azon az alapon, hogy hátha lesz belőle valami.

Igazából az egyetlen szokatlan itt, hogy a Lucasfilm túl hamar nyilvánosságra hozza a projektjeit. Mert az egyébként teljesen megszokott, hogy dolgoznak rengeteg projekten, amik különféle stádiumban vannak és ezeknek nyilván a jelentős része elhasal mielőtt eljutna a forgatásig. Ami szokatlan, hogy korábban nem csak azt jelentették be ami már szinte biztos, hogy elkészül, hanem olyan filmeket is, amiknek a jövője bizonytalan volt.

Hát erről is csak te halhattál. Mert az roppant érdekes hogy mindkét filmnél csak bennfentesek hallanak a lefújásról. Egyetlen egy nagy sajtóorgánum nem hozta ezt le. Nagyon korrekt ám az hogy nagy szájjal bejelentem a projekteket majd évek múlva nevenincs sajtóhelyen bejelentem a lefújást. A korrektség mintapéldánya. Persze ha megjelent nagy neveknél akor megkövetlek. Nem kell hazudnia senkinek? Dehogynem. Ez a legocsmányabb hazugság az egész történetben.  Nem kell bejelenteni és ok. Ahogy te írod azzal nincs baj hogy magánban projekteken dolgoznak ,de azzal van hogy bejelentik és semmi nincs belőle. Ez ordas nagy hazugság. Meg hátha lesz belőle valami.  Mi van? Miből? Amit félreraktak? Amiből  NYILVÁNVALÓ hogy semmi sem lesz?

Hozzászólás ideje:

Frenkie: Fiege film kapcsán: maga Fiege nyilatkozta le személyesen az egyik legnagyobb hírekkel foglalkozó médiumnak az Entertainment Tonight-nak. Ezt aztán minden nagy filmes sajtó lehozta. Itt a Hollywood Reporter cikke:

Kevin Feige's Star Wars Movie Is Dead (hollywoodreporter.com)

Más:

Évadnyitórészeknél és évadfináléknál mért Nielsen nézettség a Disney-s SW sorozatoknál:

Mandalorian második évad

Első rész: 1032 millió perc

Zárórésznél 1336 millió perc

Mandalorian harmadik évad

Első rész: 823 millió perc

Zárórész: 1012 millió perc

Boba Fett könyve

Első rész: 389 millió perc

Zárórész: 885 millió perc

Obi-Wan Kenobi:

Nyitórészek: 1026 millió perc (nyitó két rész együtt jött ki ezért ez megdobta a számokat)

Zárórész: 860 millió perc

Andor:

Nyitórészek: 624 millió perc (nyitó három rész együtt jött ki ezért ez megdobta a számokat)

Zárórész: 674 millió perc

Ahsoka:

Nyitórészek: 829 millió perc (nyitó két rész együtt jött ki ezért ez megdobta a számokat)

Zárórész: 575 millió perc

Acolyte:

Nyitórészek: 488 millió perc (nyitó két rész együtt jött ki ezért ez megdobta a számokat)

Zárórész: 335 millió perc

Az Acolyte-nál az átlagos epizódhossz 33 és fél perc, ami egyébként nincs annyira messze a második Mandó évadtól ahol ez a szám 35 perc. Érdekesség még, hogy az Ahsoka 80 millióval kevesebbe került, mint az Acolyte. Több mint 40 százalékkal volt kisebb a büdzsé.

Az egyik meglepő sztárja a listának a Boba Fett könyve, ami óriásit ment az évada során. Lépésről lépésre tornázta fel magát egy elég alacsony 389 millió perces szintről annyira, hogy végül több mint a kétszeresénél kötött ki a nézettség.

• Nagyon tetszik 1
  • Köszönöm 2
  • Tetszik 2
Hozzászólás ideje:

Temuerra azt mondta a napokban hogy a terv az volt hogy a következő Mandalóri évadban szerepelt volna. Lehet csak egy évadot szántak a karaktere megalapozásának mielőtt újra bedobják a Mandóba? Pusztán üzleti szempontból nézve így első blikkre meg persze nem ismerve az eredeti terveket, ez például meglepő, hogy itt nem volt új évad.

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Az egyik meglepő sztárja a listának a Boba Fett könyve, ami óriásit ment az évada során. Lépésről lépésre tornázta fel magát egy elég alacsony 389 millió perces szintről annyira, hogy végül több mint a kétszeresénél kötött ki a nézettség.

Most nem néztem utána, de nem lennék meglepve, ha az első 4 rész lagymatagabb döcögése után hirtelen az 5. résznél lett volna egy kiugrás, ami még feljebb ment volna nyilvánvaló okokból a 6. részben, és végül a 7. rész meg már ebből táplálkozott. Az 5. és 6. rész az két tökéletes Mandalorian epizód, amikben Boba lényegében nem is szerepel. Ha a Mandalorian 3. évada azt a szintet hozta volna, amit ezek...

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
32 perccel korábban, Odumin írta:

Most nem néztem utána, de nem lennék meglepve, ha az első 4 rész lagymatagabb döcögése után hirtelen az 5. résznél lett volna egy kiugrás, ami még feljebb ment volna nyilvánvaló okokból a 6. részben, és végül a 7. rész meg már ebből táplálkozott. Az 5. és 6. rész az két tökéletes Mandalorian epizód, amikben Boba lényegében nem is szerepel. Ha a Mandalorian 3. évada azt a szintet hozta volna, amit ezek...

Itt van a sorozatok "nézőszámai", melyik epizód mennyi perc nézettséget generált. Ebből én arra következtetek, hogy Din megjelenése segítette a sorozatot.

CDN media

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bence1997 írta:

Itt van a sorozatok "nézőszámai", melyik epizód mennyi perc nézettséget generált. Ebből én arra következtetek, hogy Din megjelenése segítette a sorozatot.

Igen, ilyesmi számokra számítottam. :)

Mondjuk a fenti számok alapján az Andor nézettsége végig 400 körül fluktuált, és csak az utolsó résznél ugrott meg, pedig egy másik ábrán meredek emelkedés volt látható, érdekes.

Szerkesztve: - Odumin
Hozzászólás ideje:

Ha jól emlékszem ő is ezeket a számokkal dolgozott, csinált egy grafikont. Valamint egy másik grafikonon a nézett perceket elosztotta az adott epizód hosszával, így kijött az, hogy kb. mennyien nézték az adott epizódokat.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Acolyte-ot átlag percekben többet nézték, mint az Andort. 

Ody, ez még mindig nem igaz, és a grafikonon sem ezt láthattad.

4 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

CDN media

Kicsit helyesbítenék, mert nem ezt jelenti. Azt jelenti, hogy a héten, amikor az adott epizód megjelent, mennyi percet generált az adott sorozat összes addig megjelent epizódja

Tripla nyitánnyal kezdett az Andor, a sorozat pedig 10 hét alatt ment le, ezért látható csak, hogy 10-ig megy a grafikon. Az Acolyte meg dupla epizóddal nyitott, ezért megy 7-ig. :)

Az Ahsoka is csak 7-ig megy, mert ott is dupla epizóddal nyitottak.

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Tripla nyitánnyal kezdett az Andor, a sorozat pedig 10 hét alatt ment le, ezért látható csak, hogy 10-ig megy a grafikon. Az Acolyte meg dupla epizóddal nyitott, ezért megy 7-ig. :)

Az Ahsoka is csak 7-ig megy, mert ott is dupla epizóddal nyitottak.

Attól még az Andornál az utolsó pötty magasabban van. Mivel ez a totál játékidővel van leosztva ezért lényegtelen, hogy melyiknek hány része van, azok milyen hosszúak, stb.

Az Andor egy sikeresebb, nézettebb sorozat volt, ráadásul emelkedő nézőszámmal, az Acolyte pedig csökkenővel. És bár ezerszer inkább nézem az Acolyte-ot újra, mint az Andort, ezek sajnos tények, kedvezőtlen tények az Acolyte számára.

Az Andornál még hozzátehetjük az Emmy-jelöléseket is a legjobb drámasorozat, legjobb forgatókönyv kategóriában, ami szintén a malmára hajtja a vizet, ilyen jelöléseket az Acolyte nagy valószínűség szerint nem fog kapni.

Egyébként most amondó vagyok, hogy a 2. évadnál az Andor jóval magasabb számokkal fog nyitni, én valahova az Ahsoka környékére várnám.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk a Disney védelmében: a sorozatos érát a Mando alapján jelentették be. Az meg jól látható hogy a többi sorozat meg sem tudta közelíteni a Mando S2 nézettségét (S1-et valamiért nem látok a táblázatban). A Kenobinak meg lehetett volna az esélye rá, de ott a megvalósítás kapcsán számos - részben jogos - kritikát fogalmaztak meg sokan (én is belefutottam jó párba) és ennek köszönhető hogy a magas bázisról esett és nem nőtt a nézettség. 

Legyünk őszinték, ha a Disney a mando számaira alapozta a többi sorozat bejelentését, akkor nagyon elégedetlen lehet a nézettséggel. Nem csoda ha ez alapján vissza akarnak térni a filmekhez. 

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Donát írta:

Az meg jól látható hogy a többi sorozat meg sem tudta közelíteni a Mando S2 nézettségét (S1-et valamiért nem látok a táblázatban)

Akkor még nem mért a Nielsen streaminget tudtommal, nincs róla adat

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.