Ugrás a kommentre

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak?  

30 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

THR nem szokott hülyeségeket írni. Goslingról nem tudom mit gondoljak :D

De akkor ezek szerint mégsem ebből lesz a Rey film, ha "független" a Skywalker Sagától

Szerkesztve: - Yoda József
Hozzászólás ideje:

Nem feltétlen a kedvenc színészem, de szerintem sincs vele gond. A Blade Runner 2049-ben is jó volt. A Star Wars-ban ráadásul akár úgy is elmaszkírozhatják, hogy aztán fel sem ismerjük, vagy csak a hangját adja valami CGI/animatronikus lénynek.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Dzséjt írta:

Nem feltétlen a kedvenc színészem, de szerintem sincs vele gond. A Blade Runner 2049-ben is jó volt. A Star Wars-ban ráadásul akár úgy is elmaszkírozhatják, hogy aztán fel sem ismerjük, vagy csak a hangját adja valami CGI/animatronikus lénynek.

Erősen kétlem, hogy Goslingot megfizetnék csak a hangja miatt egy SW filmben, ennél ő komolyabb szerepekre szerződik már. Ha megnyerik, akkor minimum ő lesz a főszereplő. És ahhoz meg túl jó képű, hogy elmaszkírozzák. Én nagyon szerettem a játékát a Drive, a Szárnyas fejvadász és a First Manben. Baromi jól áll neki ez a csöndes, visszahúzódó magányos főhős szerep. Mostanában meg a vígjáték és musical tehetségét is megmutatta, sok féle karaktert eltudok vele képzelni az SW-ben.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Yoda József írta:

New Daniel RPK Star Wars post on Patreon:

For Star Wars the Dave Filoni movie will start filming next year. Rey’s movie now also slated to film next year.

Meglátjuk, egyelőre olyan szinten kiszámíthatatlan minden. Sok függ az adott projekt állapotától. Mindenesetre Filoni filmje várós nekem nagyon.

https://rebo.hu/2025/02/17/pletyka-dave-filoni-star-wars-filmje-forgatas/

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

https://www.cineplex.com/movie/untitled-star-wars-121925 - ez egy amerikai mozilánc oldala (mint itthon a Cinemacity), csak amerikai IP-címről érhető el.

Ez látszik rajta:

image.png

A tippem az, hogy a 10 éves TFA-nak lehet talán újrabemutatója decemberben, és annak a placeholdere ez.

Az ennél elvetemültebb tippem, hogy a The Mandalorian & Grogu-t előrébb hozták, de szerintem az első tippem a valószínűbb :D 

Szerkesztve: - Yoda József

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.