Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Nem volt probléma a listámmal, Dzséjt? Egyedül annyi, hogy jól gondolom, hogy a Wasskah Bird az a két nünüke a Padawan Lostból és a Wookiee Huntból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Egyedül annyi, hogy jól gondolom, hogy a Wasskah Bird az a két nünüke a Padawan Lostból és a Wookiee Huntból? Igen, rájuk gondoltam. Bocsi az idióta névért. Csak így passzolt a többi jelölt angol nevéhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Én biztos nünükét fogok írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Volt olyan rész, amiben felcsendült az a zene, amit a Hostage Crisis-ben hallhattunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Én biztos nünükét fogok írni. Abból egyből tudni fogom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Hétvégén megpróbálom én is összehozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 31. Hétvégén én is elküldöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Tavaly 11 személy élt a jelölés lehetőségével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Elküldtem a jelölteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Dzséjt! Megint raksz majd olyan kis képeket a jelöltek mellé mint tavaly? Szerintem érdemes lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Elküldtem a jelölteket. Megérkezett. Dzséjt! Megint raksz majd olyan kis képeket a jelöltek mellé mint tavaly? Szerintem érdemes lenne. Most nem igazán tudom, mire gondolsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Most nem igazán tudom, mire gondolsz. Némelyik lény és űrhajó mellett volt egy link is, hogy megtudják nézni mi is a jelölt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Némelyik lény és űrhajó mellett volt egy link is, hogy megtudják nézni mi is a jelölt. Ja! Leesett. Igen, rakok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Ja! Leesett. Igen, rakok. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Ja! Leesett. Igen, rakok. Remek, nekem tavaly is nagy segítség volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Tíz kedvenc bolygó közül hogy jelöljek hatot? Én is szeretnék jelölteket állítani. 6 jelölt kell minden kategóriában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Én is szeretnék jelölteket állítani. 6 jelölt kell minden kategóriában? Igen! Az első hozzászólásban találod a kategóriákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Az episode guide választ adott a kérdésünkre... A nünükéket hivatalosan convoroknak hívják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Én is elküldtem a listám. Nem ment könnyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Akiké eddig megérkezett: KisKósa Lok Durd Darth Sky Nabopolasszar Darth Revan9 Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Gyűlnek a jelöltek, holnapra szerintem kész leszek. De van két kérdésem: (lehet lesz több is) - Shaak Ti csak mellékszereplő, ugye? - Illetve a szörny kategóriába akkor be lehet venni a vízköpőt és a griffet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Gyűlnek a jelöltek, holnapra szerintem kész leszek. De van két kérdésem: (lehet lesz több is) - Shaak Ti csak mellékszereplő, ugye? - Illetve a szörny kategóriába akkor be lehet venni a vízköpőt és a griffet? Igen-igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. (szerkesztve) Én is legyártom a jelölteket. kérdéseim: csatolt word dukomentumban jó lesz-e Dzséjt-nek? ha valaminek nem tudom a nevét, elég ha körülírom, nem kell enciklopédiáznom ugye? pl.: a "Hutt-ok testén lévő kis dög" -ez így jó lesz szörnynek? de lesz még biztos egy csomó ilyesmi. boldogultok így? Az "idegen karakter" mit jelent? Embertől különböző, vagy új/eddig ismeretlen? Ugye nem baj, ha valahova nem megy a 6db? Szerkesztve: 2011. Április 3. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. ha valaminek nem tudom a nevét, elég ha körülírom, nem kell enciklopédiáznom ugye? pl.: a "Hutt-ok testén lévő kis dög" -ez így jó lesz szörnynek? de lesz még biztos egy csomó ilyesmi. boldogultok így? Az "idegen karakter" mit jelent? Embertől különböző, vagy új/eddig ismeretlen? Tök jó, hogy Te is jelölsz Csoli!!! Elég ha körül írod azt a jelöltet aminek nem tudod a nevét. Idegen karakter, aki nem ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. csatolt word dukomentumban jó lesz-e Dzséjt-nek? Tökéletes! Amúgy is wordbe teszem át őket. pl.: a "Hutt-ok testén lévő kis dög" -ez így jó lesz szörnynek? Simán boldogulunk. Három évad alatt már rutinosak vagyunk a körülírások megfejtésében. Az enciklopédiázás majd az én dolgom lesz az összesítés alatt. Ugye nem baj, ha valahova nem megy a 6db? Nem baj, de lehetőségtől függően azért törekedj rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. (szerkesztve) Hűha, nem lenne rossz, ha már én is elkezdeném a jelölt állítást Azt terveztem, hogy megnézem újra az évadot, de nem valószínű, hogy meglesz 9-én regglig vagy éjfélig lehet beadni? Szerkesztve: 2011. Április 3. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. 9-én regglig vagy éjfélig lehet beadni? Éjfél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Elkészültem, elküldtem Dzséjtnek! Nem is volt nehéz! Mindenhova ment a 6 db, sőt a legjobb párbajnál 7db! Vicces kedvemben voltam így szörnynek ment Savage Opress is a Monster című rész miatt ami róla szól, és dícsértem még Liam Neeson-t hogy mennyire jó Qui-Gon Jinn volt! Tisztára, mint az igazi! De azért ezzel együtt is nyugodtam komolyan lehet venni a listámat. Ja és azért is jó volt, mert tök jó igy gondolatban végigpörgetni az évadot. Majdnem mint egy kvíz amit saját magunknak csinálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Hatot kell írni akkor minek küldesz be hetet? Az egyik nem fog számítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Hatot kell írni akkor minek küldesz be hetet? Az egyik nem fog számítani. Annyi baj legyen! más: Az első két évad jelöltjei és győztesei hol tekinthetőek meg? köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.