Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszi :) Már vagy fél éve szerettem volna kirakni, de csak most szántam el magam. Igazából a felbontás miatt a karakterek eléggé elmosódottak, de azért látni, hogy mit ábrázol.

Hozzászólás ideje:

A muvi megtekintésének apropóján én is váltottam már egy filmesre. Mázlimra egy első látásra bejövős képkockából is készült az ide szánt pakkba avatar így könnyű volt a készletből való választás.

Hozzászólás ideje:

Én a kamerás verzióból vágtam ki magamnak a sajátom. Így tisztelgek A JELENET előtt :) Kár hogy normális verzió tavaszra lesz csak belőle

Hozzászólás ideje:

Ha nem ígértem volna meg csolinak hogy valamikor átváltok az övéi egyikére akkor én is magamnak csináltam volna. Továbbá ha nem tettem volna ígéretet vagy ha a választottam nem szerepelne a készletben akkor ugyanazt kreáltam volna meg amit jelenleg használok. De mivel része a felhozatalnak az egyszerűség kedvéért mindenképp onnan választottam volna.

Hozzászólás ideje:

Rog(ue)! Köszi! Egyébként érdekelne mit készítettél volna magadnak, várom! ;)

Yoda: ahhoz képest nem is rossz. A jelenet hangulata visszajön belőle.

Hozzászólás ideje:

Rog(ue)! Köszi! Egyébként érdekelne mit készítettél volna magadnak, várom! ;)

Szívesen! :)

Amúgy a saját kreálmányom az alábbi módon nézne ki:

bg1dnm.jpg

A csillagrombolónak teljesebb lenne az orra és a jobb alsó sarokból hiányozna az a kisebb hegy. Kár hogy a romboló teteje nem látszik teljesen.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Szívesen! :)

Amúgy a saját kreálmányom az alábbi módon nézne ki:

bg1dnm.jpg

A csillagrombolónak teljesebb lenne az orra és a jobb alsó sarokból hiányozna az a kisebb hegy. Kár hogy a romboló teteje nem látszik teljesen.

Igen, azt én is sajnáltam ennél a snittnél.

Hozzászólás ideje:

Valaki esetleg ki tudna segíteni? Szeretném leváltani az avatarom Vader utolsó Rogue One-os beállására, ahogy emlékeim szerint nyújtott kézzel néz a Tantive IV után, de nem látom online egyelőre azt a képet. :(

Szerintem egyelőre Te is arra szorulsz, hogy a kalózverzióból vágd ki.. :(

Hozzászólás ideje:

Mivel erről a gépről nem torrentezhetek, ha valakinek megvan az a verzió, és bemásolná ezt a képet ide, vendégem lenne egy sörre.

A múltkori kis videó törölve van..Szóval nekem is le kell még szednem..

Hamarosan..ha valaki meg nem előz.. ;)

Hozzászólás ideje:

Egy ilyennel tudok szolgálni, vagy magával a az utolsó 2 perccel PM-ben, ami össz-visz 9 MB (találtam egyet a YouTube-on és gyorsan lekaptam, mielőtt leszedték :D ). Nem a legjobb minőség, de mozishoz képest nem rossz.

Vader RO.jpg

Hozzászólás ideje:

Uff..hát nem egyszerű..Nekem még egy óra míg leér..(pirateclub free linkjei... :facepalm: ), de lehet, hogy abból se lehet jobbat kihozni majd..

Hozzászólás ideje:

Köszi csoli azért, hogy megnézted.

Megnéztem. Lejött amúgy. Teljesen alkalmatlan az anyag arra, hogy képet metsszünk ki belőle.. :(

És a filekészítő neve, amit a képernyőre is kiír:

www.SEE HD.club :lol:

Szerkesztve: - csoli1138

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Szabad használni Rebels mid season trailer-ből vágott képet avatarnak?

Csak, a spoiler/nem spoiler téma miatt, sose lehet tudni, kinek milyen érzékenysége/kedve van?

Hozzászólás ideje:

Szabad használni Rebels mid season trailer-ből vágott képet avatarnak?

Csak, a spoiler/nem spoiler téma miatt, sose lehet tudni, kinek milyen érzékenysége/kedve van?

Ha komoly spoiler, szerintem jobb lenne kerülni a spoilermentesek kedvéért.

Hozzászólás ideje:

Yep, a korábbi megegyezés alapján a sorozatepizódokból átvett avatárok csak egy héttel az epizód premierje után kerülhetnek fel. Ha jól emlékszem, egy hét volt és a premier után, vagy egy hét és a felirat után? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Yep, a korábbi megegyezés alapján a sorozatepizódokból átvett avatárok csak egy héttel az epizód premierje után kerülhetnek fel. Ha jól emlékszem, egy hét volt és a premier után, vagy egy hét és a felirat után? :hmm:

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez rémlik. :D

Hozzászólás ideje:

Valamikor még a TCW idején volt róla szó, a 4. évad környékén. Szóval nem mostanában. :)

Szerk.: meg is van, bár totál rosszul emlékeztem, mert nem is egy hétről volt szó, meg megegyezés sem született (legalábbis akkor, később lehet előjött még, nem tudom), csak a levegőben maradt a felvetés.

Aztán, nem először kértük már meg a tisztelt publikumot, hogy ne pakolásszanak ki spoileres avatarokat, legalább az epizód premierjéig (bár én szabnék egy egy hónapos határt, mert tényleg megeshet, hogy valaki nem tudja frissen, melegében megnézni a filmet).

Viszont ez az 1 hónapos spoiler határozottan nem hangzik rosszul, szerintem.

• 1 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.