Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Milyen osztályzatot adnál az ötödik epizódnak? 42 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen osztályzatot adnál az ötödik epizódnak?

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igen, erre jutottatok, mert most olvastam vissza az egész EpV-ös hozzászólás rengeteget.

akkor pontosítok: Prowse arcára kíváncsi lettem volna... :)

És akkor tulajdonképpen mit mondott a forgatáson Vader?

Hogy Obi-wan ölte meg az apádat, vagy hogy Obi-wan az apád?

Donát.

Hozzászólás ideje:
Igen, erre jutottatok, mert most olvastam vissza az egész EpV-ös hozzászólás rengeteget.  

akkor pontosítok: Prowse arcára kíváncsi lettem volna... :)

És akkor tulajdonképpen mit mondott a forgatáson Vader?

Hogy Obi-wan ölte meg az apádat, vagy hogy Obi-wan az apád?

Donát.

Obi-Wan ölte meg az apád!

De Prowse nem lelkizett annyit. Mikor Budapesten volt ezt el is mesélte(az RTL klub interjújában), hogy csodálkozott, mert ő nem ezt mondta, a forgatáson, érteni nem értette.

Hozzászólás ideje:
Hát én is lapítottam volna a helyükben... csoda, hogy Prowse elvállalta az EPVI-ot...

Donát.

Inkább úgy fogalmaznék, hogy Csoda, hogy Prowse-t kérték fel az ep6-ra.

Arról állítólag szintén nem tudott Prowse, hogy Shaw-nak fog az arca látszani, az övé helyett. Sőt ez volt Lucas kisz bosszúja, hogy még a film előtt valahol lenyilatkozta, hgy Vader meghal a film végén. Ezt Prowse tagadta mindig. Mindenesetre akármi igaz ezekből, az ep6 forgatása nem találkozott egymással Prowse és Lucas.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megnéztem az EPV-öt, és egyszerűen hihetetlen tartalommal töltődtak meg a Dagobah-s részek. Talán már említettem, hogy ezeket régen untam kissé. De most....döbbenet! :D Amikor Obi-Wan mondja, hogy Luke is a gonosz eszköze lesz, és nem akarja elveszíteni úgy mint Vadert, hát komolyan mondom, kicsordult a könnyem! Zseniális az egész!

Hozzászólás ideje:
Megnéztem az EPV-öt, és egyszerűen hihetetlen tartalommal töltődtak meg a Dagobah-s részek. Talán már említettem, hogy ezeket régen untam kissé. De most....döbbenet! :D Amikor Obi-Wan mondja, hogy Luke is a gonosz eszköze lesz, és nem akarja elveszíteni úgy mint Vadert, hát komolyan mondom, kicsordult a könnyem! Zseniális az egész!

Igen ez nagyon jó.Bár mondjuk, én régen is szerettem ezeket a részeket.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Hát...hugi barátja nemrég belecsöppent véletlenül a 4. részbe aztán másnap megnézte az 5.-et, azanap én akkor láttam másodszor, (mindig is szerettem és még mindig szeretem) harmadnap jött, hogy megnézze a 6.-at. Pedig nem is érdekelte, aztán mégis. Szóval vannak még meghódításra váró emberek. :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Megint egy ötös és egy hármas, összevonva. Az ötös jár néhány jó jelenetért amik tényleg nagyon jók (általában onnan ismerszenek meg hogy Vader szerepel bennük:) ), viszont a hármas is mert máshol meg tömény nyűglődés. Úgyhogy négyes.

Hozzászólás ideje:

Hát Krande amennyire a sötét oldal rabja, még az is lehet, hogy Yoda mester kurzusára érti a nyűglődést. Ez csak egy nagyon merész feltételezés tőlem :oops:

Hozzászólás ideje:

Amit a Sithek bosszúja képvisel az egész Saga-ra kivetitive, azt a Birodalom képviselte a régi trilógiában: drámát és mélységet ad az egésznek!

Ráadásul Darth Vader egyetlen részben sem olyan karakteres, mint itt! 5-öst neki!

Hozzászólás ideje:
Krande: hol nyűglődnek ebben a filmben? :peace:

Luke leütteti magát a wampával, aztán jólesőt félrebeszél. Aztán Han macerázik Felhővárosban egészen amíg Vaderék hidegre nem teszik (szó szerint) Aztán Vader az Erővel Luke-hoz vágja a fél díszletet.

Bár Luke esetében van egy jó magyarázat, hogy miért csinálták ilyenre (autóbaleset ugye) és OK is, csak egy kicsit akkor is sok volt...

Yodának csak a kerge törpe címő előadását érzem egy kicsit soknak, magával a tanításos résszel semmi bajom. (sőt, ebben az egy jelenetben még Kenobi is rendben van, márpedig ez nálam nagy szó:hmm: )

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.