Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azt álmomban nem gondoltam volna, hogy az oroszok kiesnek. Az első meccsük után ki gondolta volna? Nekik szurkoltam, most nem is tudom, hogy szurkoljak-e valamelyik válogatottnak.

A kommentátorok közül nekem pont Knézy (Jenci, ahogy édesapám hívja) és Deák Horváth Péter az, akiknek a stílusa nem jön be. Utóbbi különösen zavaró számomra.

Portugália - Hollandia 1-2

Dánia - Németország 0-1

Hozzászólás ideje:

Régebben miatta néztem német másodosztályt, szenzációs kommentátor. Nem értem miért nem adnak neki rangosabb mérkőzéseket.

Mondjuk ő tipikusan az a kommentátor aki arra jó hogy becsábítsa a nézőket azokra a meccsekre amiket amúgy nem néznének meg

Hozzászólás ideje:

Váratlanul elutaztunk, így három tippről lemaradtam. De íme a ma második meccs tippje:

Portugália - Hollandia: 1 - 3

És bocsi Pildi, hogy zaklattalak telefonon. :)

Igazán nem zavartál, hiszen nem is értél el. :) A mobilom elnémítva maradt munka után is, és nem nagyon nézegettem...

Hozzászólás ideje:

Mondjuk ő tipikusan az a kommentátor aki arra jó hogy becsábítsa a nézőket azokra a meccsekre amiket amúgy nem néznének meg

Igazad lehet, ha nem őt hallom egy 1860 München meccsen, eszembe nem jutott volna nézni az amúgy nem túl színvonalas meccset.

Hozzászólás ideje:

Pildi: Most már egyszerre vannak a meccsek, 20.45-kor. Megtippelhetted volna a másikat is nyugodtan. :)

Igazad van. :oops: Az utóbbi napokban teljesen kiestem ebből, így erről el is feledkeztem, pedig elvileg ismertem a meccsek rendjét. A portugál-holland meccsre is felesleges volt tippelnem, az eredmény ismeretében. :hehe:
Hozzászólás ideje:

Te jó ég! 88 óta szurkolok a hollandoknak, de ez a csapat eddig közelít a legaljához (a 2001-es csapat volt még nagyon gyenge, akik ki se jutottak a 2002-es vb-re). Olyan, mint védelem mintha nem ismert fogalom lenne a holland szövetségnél. Örülök, hogy 0 ponttal kullognak haza.icon34.gif

Hozzászólás ideje:

Spanyolország - Horvátország 2-1

Olaszország - Írország 2-0

Szóval szerintetek megint kiszúrnak az olaszokkal? :)

Hozzászólás ideje:

Akik tegnap a hollandokra fogadtak, szerintem másik EB-t néztek...egyértelmű volt, hogy le lesznek mosva. Ronaldo meg tudta, hogy figyelem a játékát és belehúzott, most végre úgy játszott, ami miatt a hírneve is kialakult.

Spanyolország - Horvátország 2-0

Olaszország - Írország 3-0

Annak örülök, hogy az írekre senki sem fogad, kb. olyan szinten vannak, mint a szervező országok, eddigi teljesítmény alapján, csodáltam, hogy idáig eljutottak.

Hozzászólás ideje:

Spanyolország - Horvátország: 2 - 1

Olaszország - Írország: 1 - 0

A hollandok tényleg gyengék voltak, az első gól után nem volt értékelhető összjáték, a portugál helyzetek meg csak úgy repkedtek. Teljesen megérdemelt volt a győzelmük.

Hozzászólás ideje:

A hollandok tényleg gyengék voltak, az első gól után nem volt értékelhető összjáték, a portugál helyzetek meg csak úgy repkedtek. Teljesen megérdemelt volt a győzelmük.

Nem is az a gond velük, hanem olyan nagy volt körülöttük a hypre, már az első meccs után láttam, hogy ebből jó nem sülhet ki...ellenben a spanyolokat, meg a portugálokat sokan leírták, vagy döntetlent, esetleg vereséget jósoltak nekik. Pedig szerintem a döntőben a spanyolok fociznak majd a németek ellen.

Hozzászólás ideje:

Na az utolsó percek mindkét csapatnál meghozták a 3-3 pontot számomra :)

Az olasz-ír meccs egész jó volt, a másikról inkább negatív kommentárokat olvastam meccsnézés közben.

Hozzászólás ideje:

Nute-nak +2 pont hozzáadva, mert előre tippelt, én meg elfelejtettem. Ha valaki előretippel, nyugodtan megteheti, csak ellenőrizze már le, hogy jók-e a pontjai (ahogy Nute megtette), mert általában 24 órát szoktam csak vissza pörgetni.

Az állás:

1 Nute Gunray - 20 pont

2. barnez - 19 pont

3. Ody - 18 pont

4. MissKarrde - 17 pont

5.Donát - 16 pont

6. Danityu - 15 pont

7.Pildi - 14 pont

8-Nabo - 11 pont

Flóribá - 11 pont

10.Frenkie - 10 pont

11. Dei - 1 pont

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.