Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 21. A McLarennél meg bizonyára most tartják Alonso búcsúztatását Tuti vad ünneplés lesz. Amennyit ártott nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 21. (szerkesztve) Tuti vad ünneplés lesz. Amennyit ártott nekik. Biztos volt ereszd el a hajamat. Szerkesztve: 2007. Október 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Tudja valaki, honnan lehetne leszedni a Brazil F1-es futamot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 4. ÉS MEGVAN!!!! TALMÁCSI VILÁGBAJNOK!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hatalmas gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Gratula neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Fantasztikus verseny volt! Szép volt TALMA!!! Még most se hiszem el, hogy megnyerte! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Nagyon izgalmas verseny volt. Egy perc nyugalom nem volt benne. Szép volt Talma! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Ügyesen csinálta. Gratula neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hatalmas Gratula neki!! De mikor a spanyol hülyegyerek hátulról a kerekének ment, összerándultam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Gratulálok Talmának. Nagyon drukkoltam neki.Szimpatikus sportoló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Lewis Hamilton életrajzi könyvet írt! Fantasztikus... Ugyan mire írta? A 23 évére? Amennyire szimpi volt a srác év elején, annyira lett unszimpi a szezon végére. Karrdeval értek egyet...le vele! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Karrdeval értek egyet...le vele! Szépen megváltozott a véleményed, de velem is így történt, eleinte nem volt unszimpi. Én is gratulálok Talmának, szép volt Kisszivem, miben nem volt nyugalom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Szépen megváltozott a véleményed, de velem is így történt, eleinte nem volt unszimpi. Én is gratulálok Talmának, szép volt Kisszivem, miben nem volt nyugalom? Te szerinted leült egyszeris a hangulat a verseny alatt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Lewis Hamilton életrajzi könyvet írt! Fantasztikus... Ugyan mire írta? A 23 évére? Amennyire szimpi volt a srác év elején, annyira lett unszimpi a szezon végére. Karrdeval értek egyet...le vele! Azért ez a Hamilton olyat csinált amit elötte senki, még Schumacher sem.Mégpedig azt, hogy élete első Formula-1-es idényében, második lett(szerintem tettek róla, hogy ne legyen első).Csakis ő nyerhette volna meg a vb-t.Hihetetlen tehetség.És akkor jön Kimi aki egész évben szart sem csinált és elviszi a pálmát?Ez nagyon igazságtalan.Aki gusztustalan volt az Alonso.Egy beképzelt, irígy ember lett belőle a szezon végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Lewis Hamilton életrajzi könyvet írt! Fantasztikus... Ugyan mire írta? A 23 évére? Amennyire szimpi volt a srác év elején, annyira lett unszimpi a szezon végére. Karrdeval értek egyet...le vele! Gondolom ez egyfajta életút a Forma 1-ig :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Te szerinted leült egyszeris a hangulat a verseny alatt? Nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Azért ez a Hamilton olyat csinált amit elötte senki, még Schumacher sem.Mégpedig azt, hogy élete első Formula-1-es idényében, második lett(szerintem tettek róla, hogy ne legyen első).Csakis ő nyerhette volna meg a vb-t.Hihetetlen tehetség.És akkor jön Kimi aki egész évben szart sem csinált és elviszi a pálmát?Ez nagyon igazságtalan.Aki gusztustalan volt az Alonso.Egy beképzelt, irígy ember lett belőle a szezon végére. Azért én nem szólnám le Kimit. Nem ő volt szar hanem a Ferrari. Alonsó témában egyetértek. Nála förtelmesebb, visszataszítóbb versenyzővel még nem találkoztam. Hamiltonnak meg lehet, hogy még jót is tett az, hogy nem "engedték" VB-t nyerni. Meglehet, hogy ennél jobban is "elszállt" volna az agya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Nem Na ugye! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. És akkor jön Kimi aki egész évben szart sem csinált és elviszi a pálmát?Ez nagyon igazságtalan. Ő nyerte a legtöbb versenyt. Kár idegből leszólnod, mert nincs igazad ebben. Az idén a McLaren, mint csapat mondott csődött. Amúgy mutass már nekem még egy olyan újoncot, aki olyan autóba ülhetett be az első évében, mint Hamilton? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Kiminek már nagyon éret ez a VB cím. Ő érdemelte meg a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Ő nyerte a legtöbb versenyt. Kár idegből leszólnod, mert nincs igazad ebben. Az idén a McLaren, mint csapat mondott csődött. Amúgy mutass már nekem még egy olyan újoncot, aki olyan autóba ülhetett be az első évében, mint Hamilton? Papírforma szerint akkor is Hamiltonnak kellett volna nyernie.Ugyanaz van mint a motornál.Csak Talmácsi nyerhetett.Ha nem ő nyert volna, lett is volna felzúdulás.Szerintem beleszóltak.Nehogymár egy néger nyerje, vagy nehogymár az első idényben első legyen.Nem is nagyon szoktam a Forma 1-gyel foglalkozni mert csak a pénz számít és nem a tisztességes verseny.Az nyer akit a pénzes urak akarnak. Valamiért beleülhetett abba az autóba.Csak nem azért mert született tehetség? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. (szerkesztve) Azért ez a Hamilton olyat csinált amit elötte senki, még Schumacher sem.Mégpedig azt, hogy élete első Formula-1-es idényében, második lett(szerintem tettek róla, hogy ne legyen első). 1996-ban érkezett a Forma-1-be Villeneuve, és 19 ponthátránnyal maradt le akkor a világbajnoki címről, ergo második lett az első évében (!!!!) az akkori Vb címes Damon Hill mögött (hiába, akkor már neki állt a zászló ) Simán lenyomta akkor Sumit, a következő évben pedig már ő lett a világbajnok Ja, és Villeneuve megnyerte az első futamát (amit talán tényleg nem tett még senki, még Hamilton sem ), és folyamatosan dobogón is volt, ugyebár ezért a második helyezés Szóval Hamiltonnál nem a fehér holló esete áll fenn, csak picivel közelebb volt a világbajnoki címhez Szerkesztve: 2007. November 5. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Amúgy mutass már nekem még egy olyan újoncot, aki olyan autóba ülhetett be az első évében, mint Hamilton? Lásd lentebb, Villeneuve is egy ász kocsit kapott maga alá, az akkor csúcs Williamset, ők nyerték a legtöbb konstruktőrit a 90-es években, csak azóta sem találnak magukra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Az tuti, hogy van valamiféle visszaélés ebben a sportágban is. De azért az igazságosság Kimi mellett volt. Nem beszélek Hamilton ellen, mert tény, hogy sokkal több van benne mint abban az aljas Alonsóban aki csak áskálódni tudott még a saját csapata ellen is! De most annak nagyon örülök, hogy Kimi végre bajnok lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Kimi érdemelt már egy VB címet, csak nem ez volt a legtutibb éve Ja, és kisszivem, ennyire büntit akarsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Eszem ágában sincs visszaszívni amit mondtam. Alonso tiszteségtelen. És még finom is voltam Bünti ettől függetlenűl jöhet, de csak a "jobbik" fajtából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Lehetne mellőzni az erotikus felhangokat? Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 5. A McLarenhez képest pláne nagyot alakított Hamilton A Ferrarisok győzelme meg rendben volt. A kémesdi után a McLarennek gyakorlatilag újra kellett építenie az egész versenygépjárművet, nem csoda, hogy nem voltak nagy eredményeik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.