barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Portugália - Hollandia 2-3 Dánia - Németország 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Le Mansi 24 órát nézte valaki rajtam kívül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Le Mansi 24 órát nézte valaki rajtam kívül? A végébe belenéztem, de ez nem az én sportom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Le Mansi 24 órát nézte valaki rajtam kívül? Itt-ott belenéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Azt álmomban nem gondoltam volna, hogy az oroszok kiesnek. Az első meccsük után ki gondolta volna? Nekik szurkoltam, most nem is tudom, hogy szurkoljak-e valamelyik válogatottnak. A kommentátorok közül nekem pont Knézy (Jenci, ahogy édesapám hívja) és Deák Horváth Péter az, akiknek a stílusa nem jön be. Utóbbi különösen zavaró számomra. Portugália - Hollandia 1-2 Dánia - Németország 0-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Én még egy Horthy Gábor kommentálást is szívesen meghallgatnék http://www.youtube.com/watch?v=bsIQs63734c Régebben miatta néztem német másodosztályt, szenzációs kommentátor. Nem értem miért nem adnak neki rangosabb mérkőzéseket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Régebben miatta néztem német másodosztályt, szenzációs kommentátor. Nem értem miért nem adnak neki rangosabb mérkőzéseket. Mondjuk ő tipikusan az a kommentátor aki arra jó hogy becsábítsa a nézőket azokra a meccsekre amiket amúgy nem néznének meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Váratlanul elutaztunk, így három tippről lemaradtam. De íme a ma második meccs tippje: Portugália - Hollandia: 1 - 3 És bocsi Pildi, hogy zaklattalak telefonon. Igazán nem zavartál, hiszen nem is értél el. A mobilom elnémítva maradt munka után is, és nem nagyon nézegettem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Pildi: Most már egyszerre vannak a meccsek, 20.45-kor. Megtippelhetted volna a másikat is nyugodtan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Mondjuk ő tipikusan az a kommentátor aki arra jó hogy becsábítsa a nézőket azokra a meccsekre amiket amúgy nem néznének meg Igazad lehet, ha nem őt hallom egy 1860 München meccsen, eszembe nem jutott volna nézni az amúgy nem túl színvonalas meccset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Pildi: Most már egyszerre vannak a meccsek, 20.45-kor. Megtippelhetted volna a másikat is nyugodtan. Igazad van. Az utóbbi napokban teljesen kiestem ebből, így erről el is feledkeztem, pedig elvileg ismertem a meccsek rendjét. A portugál-holland meccsre is felesleges volt tippelnem, az eredmény ismeretében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 17. Te jó ég! 88 óta szurkolok a hollandoknak, de ez a csapat eddig közelít a legaljához (a 2001-es csapat volt még nagyon gyenge, akik ki se jutottak a 2002-es vb-re). Olyan, mint védelem mintha nem ismert fogalom lenne a holland szövetségnél. Örülök, hogy 0 ponttal kullognak haza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Az állás: 1. Ody - 16 pont 2. barnez - 15 pont 3. Donát - 13 pont MissKarrde - 13 pont 5.Pildi - 12 pont Nute Gunray - 12 pont 7.Daniyu - 11 pont 8-Nabo - 10 pont 9.Flóribá - 9 pont 10.Frenkie - 8 pont 11. Dei - 1 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Spanyol - Horvát 2-2 Olasz - Ír 3-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Spanyolország - Horvátország: 2-2 Olaszország - Írország: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Spanyolország - Horvátország 2-1 Olaszország - Írország 2-0 Szóval szerintetek megint kiszúrnak az olaszokkal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Spanyolország - Horvátország 3-1 Olaszország - Írország 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Spanyolország - Horvátország: 1-0 Olaszország - Írország: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Akik tegnap a hollandokra fogadtak, szerintem másik EB-t néztek...egyértelmű volt, hogy le lesznek mosva. Ronaldo meg tudta, hogy figyelem a játékát és belehúzott, most végre úgy játszott, ami miatt a hírneve is kialakult. Spanyolország - Horvátország 2-0 Olaszország - Írország 3-0 Annak örülök, hogy az írekre senki sem fogad, kb. olyan szinten vannak, mint a szervező országok, eddigi teljesítmény alapján, csodáltam, hogy idáig eljutottak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Spanyol- Horvát 2-0 Olasz-Ír 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Spanyolország - Horvátország: 2 - 1 Olaszország - Írország: 1 - 0 A hollandok tényleg gyengék voltak, az első gól után nem volt értékelhető összjáték, a portugál helyzetek meg csak úgy repkedtek. Teljesen megérdemelt volt a győzelmük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Spanyolország - Horvátország 2-1 Olaszország - Írország 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Spanyolország - Horvátország 2-1 Olaszország - Írország 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. A hollandok tényleg gyengék voltak, az első gól után nem volt értékelhető összjáték, a portugál helyzetek meg csak úgy repkedtek. Teljesen megérdemelt volt a győzelmük. Nem is az a gond velük, hanem olyan nagy volt körülöttük a hypre, már az első meccs után láttam, hogy ebből jó nem sülhet ki...ellenben a spanyolokat, meg a portugálokat sokan leírták, vagy döntetlent, esetleg vereséget jósoltak nekik. Pedig szerintem a döntőben a spanyolok fociznak majd a németek ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Na az utolsó percek mindkét csapatnál meghozták a 3-3 pontot számomra Az olasz-ír meccs egész jó volt, a másikról inkább negatív kommentárokat olvastam meccsnézés közben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Gratula Gunray. Szépen összesűrűsödött a mezőny. Szerintem a kieséses szakasz már menjen priviben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Nute-nak +2 pont hozzáadva, mert előre tippelt, én meg elfelejtettem. Ha valaki előretippel, nyugodtan megteheti, csak ellenőrizze már le, hogy jók-e a pontjai (ahogy Nute megtette), mert általában 24 órát szoktam csak vissza pörgetni. Az állás: 1 Nute Gunray - 20 pont 2. barnez - 19 pont 3. Ody - 18 pont 4. MissKarrde - 17 pont 5.Donát - 16 pont 6. Danityu - 15 pont 7.Pildi - 14 pont 8-Nabo - 11 pont Flóribá - 11 pont 10.Frenkie - 10 pont 11. Dei - 1 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. (szerkesztve) Előre tippelt? Ezt nem értem. SZERK: közben világos lett. Szerkesztve: 2012. Június 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 18. Eddig elég kiszámíthatóan alakultak a dolgok, akkor most már lehet tudni, hogy a későbbiekben, hogy lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Svédország - Franciaország: 1-2 Anglia - Ukrajna: 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.