Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Wilde! Köszi az összefoglalót, nagyon tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Nagyon jó kis meccs eddig: Igazi titánok harca. Mind BArdy, mind MAnning olyan szép pontos passzokat ad. Eddig minden passzol, a védelem, támadófal, és hát eddig az állás is nagyon tetszik. REmélem tudják Manningék ezt tartani. Amikor rögtön az első hátraadásnál fejbedobták kicsit megijedtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Broncos - Pats Eddig csak kóstolgatták egymást a csapatok, Brady -nek nem igazán megy ellentétben Manningel. Jól látom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. NEm tudok vitatkozni, de elbízni sem szabad magukat mert múltkor is abból volt a gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Szerintem elég unalmas, A Denverre nincs ellenszere a Patriotsnak sajnos. Manning minden, csak nem rokonszenves. Tényleg olyan, mint egy gép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Jajj ezt múltkor hallottam, és jót röhögtem rajta. Futni nem tud, csak pontosan passzolni. Akkor mi csináljon? zsonglörködjön a lasztival? a Védelmük jó, ahogy az elkapóik is és még futás is van. Ha ez a GÉPEZET akkor legyen. http://www.youtube.com/watch?v=FopVemR9YzY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Brady sem tud futni, még sem érzem ezt az esetében. Persze ez szubjektív, de ez van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. B-P HÁt tényleg nem volt egy nagyon izgalmas meccs, de számomra annál szórakoztatóbb, hisz nyert a csapatom és elég könnyen bekerültek a döntőbe. Kicsit, vagys sokkal izgalmasabb meccsre számítottam, de Bradyék most nem voltak formában. Durva most nézem hogy utolsó egy percet már le sem térdelik. Várós a jövő hét utáni hét. Bár a Pro Bowlra is kíváncsi leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Broncos - Patriots Tükörsima volt. A Denver nagyon jól játszott a Patriots meg csak kínlódott. Manninget lehet nem szeretni mert esetleg nem szimpatikus a búrája, de hogy nagyon jó keze van azt most is láthattuk. A meccset meg kell nyerni és ezt jó és látványos játékkal hozta is a Broncos. Donát Te Patriots drukker vagy nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 19. Nem mondanám, hogy izgalmas mérkőzés volt, a Patriots nem volt ellenfél a Denver-nek. Számítottam erre, a Colt elleni összecsapás ugyanis nem volt igazi indikátora a NE-nek... teljesen más kaliberű volt itt az offense és a defense is a túloldalon és természetesen mindent az ellenfél határoz meg. PM az igazi precision passer, de Brady-t e meccs alapján nem lehet beárazni. Itt egy nagyon rossz napot fogott ki. A box-ba nagyon erős volt a Denver és végig ott volt Brady-n a nyomás... ez párosulva a szerényebb képességű célpontokkal és a futójáték szinte teljes hiányával (itt megjegyezném, hogyha tologatni akarjuk a felelősséget, akkor McDaniels-t is elő lehet venni, volt egy két erősen vitatható hívása... pl. a 2PT conversion-nél) nem sok jót eredményezhetett, "az álmos könyvek szerint"! Peyton-nak nem kellett túlvállalnia magát... de így is remekül dobott, a denveri elkapások nagy része olyan alapszinten volt, mint a misszionárius póz, mivel úgy oda voltak dobva azok a labdák! A futójáték is ment... a másik oldalon pedig a védelem részéről, mind a pass rushban (még, ha ez talán nem is érződött annyira a gyakorlatban) mind a coverage-ben kitűnően tejesítettek. Éreztem, hogy ez Manning napja lesz... na, de azért még nincs meg az a második gyűrű... A következő mérkőzéstől többet várok. Wilde! Köszi az összefoglalót, nagyon tetszett. Nincs mit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Részemről maradtam az elegánsabb sportoknál Vagyis itt voltam szombaton és vasárnap A holnapi vizsgán pedig majd lesz valami. Egyik legaranyosabb pillanat: megkérdezték a verseny végén az immár kétszeres Európa bajnok Javier Fernandeztől, hogy nagyon híres-e otthon, mire nevetve közölte, hogy no Mindenesetre a gálaműsor lehetőséget ad a marháskodásra is, a programja benne volt a 3 legnépszerűbben (kár, hogy a videó a helyszíni műsor hangulatának csak töredékét tudja visszaadni): http://www.youtube.com/watch?v=4MrgaDo-HGo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. (szerkesztve) Karrde! Gondoltam, hogy ezt nézed. Nem merült fel benned, hogy személyesen is kimenj? Seahawks - 49ers :cry: Innentől hajrá Denver! Szerkesztve: 2014. Január 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Ody: ez a beszéd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Részemről maradtam az elegánsabb sportoknál Vagyis itt voltam szombaton és vasárnap A holnapi vizsgán pedig majd lesz valami. Köszi a képeket és a videót! Én simán elhiszem, hogy élőben sokkal jobb, olyan lehet ez mint egy koncert: az élő műsort össze se lehet vetni utána semmilyen videófelvétellel. Sajnos végül nem láttam belőle semmit, mert közbejött egy program. A vizsga miatt meg ne izgulj, ezen a két napon nem múlik semmi. Legyél kipihent, az sokkal jobban számít, ha gyorsan össze kell szedni a gondolataidat. Sok sikert holnap! Drukkolok. Karrde! Gondoltam, hogy ezt nézed. Nem merült fel benned, hogy személyesen is kimenj? Ott volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Ott volt. Na ez nem esett le a képek alapján Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Azt szeretném leszögezni, hogy Manninget egyébként én is maximálisan elismerem, csak nem szimpatikus. Hála égnek, legalább az egyik szimpatizált csapatom bejutott a SuperBowlba. Innentől hajrá Seahawks!!! De, jól tudod Ody, Pats drukkerré avanzsáltam idéntől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Én is így vagyok Bradyvel. Elismerem de nagyon unszimpi. Viszont a SB nagyon kemény lesz úgy érzem. Nem várok pontzuhatagot,de egy 24-21re belövök egy Broncos győzelmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 20. Like. Sajnos én csak felvételről tudom majd megnézni az SB-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. Mikor lesz a Super Bowl? Ha jól tudom mindig februárban van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. Idén február 2-ra esik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. (szerkesztve) Neeeee! http://www.youtube.com/watch?v=EsmQ2uwItKU Szerkesztve: 2014. Január 21. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. (szerkesztve) SeaH - 49ers Sajnálom, hogy nem Kepörnikék jutottak be. Szerintem jobban megértemelték volna. Sajna pont a végén adott el két olyan labdát ami nagyon fontos lett volna, game changer, de hát ez van. Izgalmasabb meccs volt mint a Pats - Broncos az már biztos. De rem a Broncos lemossa a szörnyet és a többieket a pályáról. Mellesleg a SHnak van a legjobb sisakja. Szerkesztve: 2014. Január 21. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. Karrde! Gondoltam, hogy ezt nézed. Nem merült fel benned, hogy személyesen is kimenj? Mint Pildi írta, elmentem és megszemléltem a helyszínen Óriási élmény volt, abszolút megérte. Eredetileg csak a szombatira mentem volna, de annyira bejött, hogy muszáj volt a vasárnapit is bevállalnom. Szerencsére még volt egy-két szabad hely, kaptam jegyet. A képek a mobilommal készültek, sajnos a nagy tér miatt nem tudtam jó képeket készíteni. Van olyan is, amin rajta vagyok, csak azt nem rakom be Köszi a képeket és a videót! Én simán elhiszem, hogy élőben sokkal jobb, olyan lehet ez mint egy koncert: az élő műsort össze se lehet vetni utána semmilyen videófelvétellel. Sajnos végül nem láttam belőle semmit, mert közbejött egy program. Szívesen! Majd válogatok pár jó videót. Igen, kb. valóban olyan lehet, mint egy koncert, élőben azért más élmény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. Volt olyan ismerősöm aki a beengedésre panaszkodott (asszem vasárnap), hogy nagyon sokat kellett várni. Remélem Te elkerülted a tumultust. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 21. Egyedül a vasárnapi gála volt gond. Az összes többi napra napijegy volt, megnézhetted a napi összes programot, nem volt sorban állás, körbe menettél bent is a lelátók mögött. Teljesen rendben ment minden. Viszont vasárnap a páros kűr 2-kor ért véget, és 3-kor kezdődött a gála. Erre a kettőre külön jegy volt, szóval amíg a kűr után ki nem ment a tömeg (ahogy feljöttem a metróból, pont szembe találkoztam a tömeggel), addig a gálára igyekvők nem mehettek be. Ez okozott fennakadást, ráadásul a többi nappal ellentétben a lelátók mögött nem lehetett össze-vissza mászkálni, mindenki csak a lelátó szektora bejáratán mehetett be. Persze azért több ezer emberről van szó, és az nem megy 2 perc alatt, kb. 15 perc alatt lehetett bejutni. Nekem nem volt különösebb gondom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Szóval akkor ez volt a magyarázat. A lényeg, hogy élvezted az eseményt. Mi is voltunk már a Papp Laciban koncerten, nagyon jó létesítmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. (szerkesztve) Összesítettem megint a tippversenyt: (kiemelném Kudar-t, aki eddig mindent eltalált, amióta játszik - ő a Wild Card körben nem adott le voksot) Donát: 8 Nute, Ody, Wilde: 7 Nabo, Kudar: 6 Jake: 5 Még két mérkőzés van hátra, de elég a Super Bowl-al kapcsolatban jövő héten állást foglalni, most hétvégén csak a Pro Bowl-t kell megtippelni. Jake kivételével még 6 ember maradt versenyben, ami az utolsó forduló előtt elég nagy szám, nem gondoltam volna, hogy ilyen szoros lesz... Szerkesztve: 2014. Január 22. - Wilde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Összesítettem megint a tippversenyt: (kiemelném Kudar-t, aki eddig mindent eltalált, amióta játszik - ő a Wild Card körben nem adott le voksot) Donát: 8 Nute, Ody, Wilde: 7 Nabo, Kudar: 6 Jake: 5 Bár fogadnék Bwin-is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Szóval akkor ez volt a magyarázat. A lényeg, hogy élvezted az eseményt. Mi is voltunk már a Papp Laciban koncerten, nagyon jó létesítmény. Igen, volt magyarázat, de akik csak arra a programra mentek, azok ezt nem tudhatták. A Symában volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. No akkor teljes a tudatlanságom. Szerintem megtelt volna a PL is nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.