Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azért bízom abban, hogy mindenki a saját maga gondolt tippet írja be, és nem pedig másokról nézi a "logikus" tippet. Szerintem ilyen szűk körben feltételezhetjük mindenkiről, hogy tisztességesen játszik. 10 éve játsszuk így az összes EB-VB tippjátékot, eddig szerintem nem volt vele semmi gond.

Hozzászólás ideje:

Arra gondolok, hogy aki vezet az csak igazodik a mögötte állók tippjéhez, így biztos nyerni fog. Szerintem érdemes megfontolni ezt a jövőben, de ez csak tipp a részemről. :)

A torna egy bizonyos pontjától az élen álló első 3-nak hamarabb kellene szavaznia, mint a többieknek. Ez nem garancia, de adna plusz lehetőséget a taktikázásra a hátsó taktusnak.

Hozzászólás ideje:

Pár perce ért véget a Portugália - Észtország (7-0) mérkőzés, amivel befejeződött az utolsó felkészülési meccs is az EB előtt. Bár ezekből a meccsekből kár messzemenő következtetéseket levonni, én a magam részéről egy táblázatban követtem nyomon a teljesítményüket, ahol egyrészről az elért eredmények, másrészt az ellenfelek erőssége (Coca Cola Világranglista hely) alapján kaptak vagy vesztettek pontokat a csapatok. A modell alapján Angliának sikerült a legjobban a felkészülés. Vajon ezúttal az EB-t is megnyerik? ;)

PRE_SEASON_FORM_www.kepfeltoltes.hu_.png

Hozzászólás ideje:

Nem tudom ki szokott tippmixelni, de mostanában nagyon szerencsétlen vagyok. Kb már a 13. mixem ment el egymás után. Oke, csak 200 forintal szoktam, de idegesítő. Előtte csomószor nyertem 3-4-5 ezreket, volt hogy csak egy ezrest, meg párszor 10ezret (200-ból) és egyszer 14 ezret szintén 200-ból. Előtte is néztem hiányzókat meg tabellát meg mindent amit lehet, szépen összeraktam, és csak akkor raktam az adott meccset, ha "együtt áltak a csillagok". Szóval nem úgy csak random dobálom a meccseket, ami tetszik, meg megérzés. Nem tudom 2 hete mi van hogy semmi. Máskor minden másnap nyerek, kaparóson is volt hogy egynap nyertem 10ezret utána meg 5ezret. Ha veszek akkor azért 4-5ből visszanyerem az árát, de egyidőben a tippmixel, a kaparóssal sem nyertem 2 hete már.

Valaki levehetné az átkot. Most tök random raktam egyet este, Brazil-Haiti 4,5 több gól, Ecuador győz, J B'ranquilla vagy X, FH-Leiknir R. 3,5 több gól (ez jött). Ehez most nem néztem semmit. Elegem van már, hogy 10-20 percig "elemezgetek" egy meccset feleslegesen. Ha ez nem jön, egy hónap pihi. (Volt már példa, akkor is betartottam)

Hozzászólás ideje:

1,5 éve Te nem is mixelhettél, nem voltál 18. :lol::lol2:

Ó dehogynem, Szoboszlón kiadják mindenhol, 13 évesnek is :lol: Amúgy én konkrétan legálisan soha nem tippmixeltem :D

Hozzászólás ideje:

Egy kis érdekesség.

Így áll az EB Fórum tabella a 2008-as és 2012-es EB alapján:

1 MissKarrde 50

2 Ody 46

3 Donát 40

4 Lokatelli 31

5 Barnez 26

6 Nute Gunray 23

7 Bomarr 21

8 Rog 20

9 Danityu 20

10 Frenkie 18

11 Pildi 18

12 Flóribá 16

13 Nabopolasszar 15

14 Coce 12

15 Lada 11

16 Dei 1

2012-es eredmény:

1 Ody - 28 pont

2. barnez - 26 pont

3.MissKarrde - 24 pont

4.Nute Gunray - 23 pont

Donát - 23 pont

6. Danityu - 20 pont

7. Pildi - 18 pont

8. Frenkie - 17 pont

9.Flóribá - 16 pont

10. Nabo - 15 pont

11. Dei - 1 pont 

Hozzászólás ideje:

Mi ez a lista? :D

Csak mert ha itt is lehet tippelni, akkor talán egy kicsit enyhíti a tippmix elvonási tüneteimet. :D

Persze hogy lehet, várunk szeretettel. A listán látható emberek ennyi pontot gyűjtöttek 2008-ban és 2012-ben. Mindig a következő napi meccsekre tippelünk, most épp Franciaország - Románia van terítéken. ;)

Hozzászólás ideje:

Szívesen beszállnék én is. :)

Franciaország - Románia: 1-0

Azt az 1 pontos utolsó helyezést javítani kéne. :D

Szerkesztve: - Dei

Hozzászólás ideje:

Francia o. - Románia 3-0

Kösz Donát. És muszáj pontos végeredményt adni? :D Meg muszáj előző nap tippelni?

Tippmixen is a meccs kezdetet előtt 1 perccel még fel lehet adni. (Régen ez 30 perc volt, csak amióta van az új mix, azóta 1 perc)

Lehessen már olyat, hogy gólszám, félidő/végeredmény, stb. :D

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Oké. :)

És a pontozás hogy van itten? :D Csak akkor kap valaki pontot, ha telibe eltalálja? Vagy akkor is, ha a végeredményt nem, de a meccset eltalálta. Mondjuk 2:0-át mondott, de 4:0 lett.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.