Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Azért bízom abban, hogy mindenki a saját maga gondolt tippet írja be, és nem pedig másokról nézi a "logikus" tippet. Szerintem ilyen szűk körben feltételezhetjük mindenkiről, hogy tisztességesen játszik. 10 éve játsszuk így az összes EB-VB tippjátékot, eddig szerintem nem volt vele semmi gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Arra gondolok, hogy aki vezet az csak igazodik a mögötte állók tippjéhez, így biztos nyerni fog. Szerintem érdemes megfontolni ezt a jövőben, de ez csak tipp a részemről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Franciaország - Románia 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Franciaország-Románia 0-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Franciaország - Románia: 2 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Arra gondolok, hogy aki vezet az csak igazodik a mögötte állók tippjéhez, így biztos nyerni fog. Szerintem érdemes megfontolni ezt a jövőben, de ez csak tipp a részemről. A torna egy bizonyos pontjától az élen álló első 3-nak hamarabb kellene szavaznia, mint a többieknek. Ez nem garancia, de adna plusz lehetőséget a taktikázásra a hátsó taktusnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Ez egy jó ötlet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Még végiggondolom, mikortól érdemes bevezetni. Vagy az első 12 vagy az első 24 meccs után (összesen 51 meccs lesz). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Pár perce ért véget a Portugália - Észtország (7-0) mérkőzés, amivel befejeződött az utolsó felkészülési meccs is az EB előtt. Bár ezekből a meccsekből kár messzemenő következtetéseket levonni, én a magam részéről egy táblázatban követtem nyomon a teljesítményüket, ahol egyrészről az elért eredmények, másrészt az ellenfelek erőssége (Coca Cola Világranglista hely) alapján kaptak vagy vesztettek pontokat a csapatok. A modell alapján Angliának sikerült a legjobban a felkészülés. Vajon ezúttal az EB-t is megnyerik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Az angol évek óta az egyik legtúlértékeltebb válogatott nem nyerik meg idén se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Nem tudom ki szokott tippmixelni, de mostanában nagyon szerencsétlen vagyok. Kb már a 13. mixem ment el egymás után. Oke, csak 200 forintal szoktam, de idegesítő. Előtte csomószor nyertem 3-4-5 ezreket, volt hogy csak egy ezrest, meg párszor 10ezret (200-ból) és egyszer 14 ezret szintén 200-ból. Előtte is néztem hiányzókat meg tabellát meg mindent amit lehet, szépen összeraktam, és csak akkor raktam az adott meccset, ha "együtt áltak a csillagok". Szóval nem úgy csak random dobálom a meccseket, ami tetszik, meg megérzés. Nem tudom 2 hete mi van hogy semmi. Máskor minden másnap nyerek, kaparóson is volt hogy egynap nyertem 10ezret utána meg 5ezret. Ha veszek akkor azért 4-5ből visszanyerem az árát, de egyidőben a tippmixel, a kaparóssal sem nyertem 2 hete már. Valaki levehetné az átkot. Most tök random raktam egyet este, Brazil-Haiti 4,5 több gól, Ecuador győz, J B'ranquilla vagy X, FH-Leiknir R. 3,5 több gól (ez jött). Ehez most nem néztem semmit. Elegem van már, hogy 10-20 percig "elemezgetek" egy meccset feleslegesen. Ha ez nem jön, egy hónap pihi. (Volt már példa, akkor is betartottam) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. "A szerencsejáték a vesztesek sportja" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 8. (szerkesztve) Napi bölcsesség. Aha. Kösz Ecuador. Szerkesztve: 2016. Június 9. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Ha ez nem jön, egy hónap pihi. (Volt már példa, akkor is betartottam) Én már másfél éve vagyok kényszerpihenőn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. 1,5 éve Te nem is mixelhettél, nem voltál 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. 1,5 éve Te nem is mixelhettél, nem voltál 18. Ó dehogynem, Szoboszlón kiadják mindenhol, 13 évesnek is Amúgy én konkrétan legálisan soha nem tippmixeltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Emlékeztető: ma adják a tv2-n 21:20-tól a magyar válogatottról szóló Még 50 perc c. dokumentumfilmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Egy kis érdekesség. Így áll az EB Fórum tabella a 2008-as és 2012-es EB alapján: 1 MissKarrde 50 2 Ody 46 3 Donát 40 4 Lokatelli 31 5 Barnez 26 6 Nute Gunray 23 7 Bomarr 21 8 Rog 20 9 Danityu 20 10 Frenkie 18 11 Pildi 18 12 Flóribá 16 13 Nabopolasszar 15 14 Coce 12 15 Lada 11 16 Dei 1 2012-es eredmény: 1 Ody - 28 pont 2. barnez - 26 pont 3.MissKarrde - 24 pont 4.Nute Gunray - 23 pont Donát - 23 pont 6. Danityu - 20 pont 7. Pildi - 18 pont 8. Frenkie - 17 pont 9.Flóribá - 16 pont 10. Nabo - 15 pont 11. Dei - 1 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Köszi, Donát, szépen mutat ez a lista Franciaország - Románia: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Mi ez a lista? Csak mert ha itt is lehet tippelni, akkor talán egy kicsit enyhíti a tippmix elvonási tüneteimet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Beszállok Fr-Ro 1-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Franciaország-Románia: 3-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Mi ez a lista? Csak mert ha itt is lehet tippelni, akkor talán egy kicsit enyhíti a tippmix elvonási tüneteimet. Persze hogy lehet, várunk szeretettel. A listán látható emberek ennyi pontot gyűjtöttek 2008-ban és 2012-ben. Mindig a következő napi meccsekre tippelünk, most épp Franciaország - Románia van terítéken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Nagyon tanulságos volt ez a dokumentumfilm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Tetszetős volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. (szerkesztve) Szívesen beszállnék én is. Franciaország - Románia: 1-0 Azt az 1 pontos utolsó helyezést javítani kéne. Szerkesztve: 2016. Június 9. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. (szerkesztve) Francia o. - Románia 3-0 Kösz Donát. És muszáj pontos végeredményt adni? Meg muszáj előző nap tippelni? Tippmixen is a meccs kezdetet előtt 1 perccel még fel lehet adni. (Régen ez 30 perc volt, csak amióta van az új mix, azóta 1 perc) Lehessen már olyat, hogy gólszám, félidő/végeredmény, stb. Szerkesztve: 2016. Június 9. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. A meccs(ek) kezdése előtt jöjjön meg a tipp, ez a lényeg és pontos végeredményre tippelünk. A tippelés menetén nem változtatunk, ez nem tippmix, ez a fórumos tippelés, immáron 3 VB és 2 EB óta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Oké. És a pontozás hogy van itten? Csak akkor kap valaki pontot, ha telibe eltalálja? Vagy akkor is, ha a végeredményt nem, de a meccset eltalálta. Mondjuk 2:0-át mondott, de 4:0 lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 9. (szerkesztve) Ha a pontos végeredményt is eltalálod, akkor 3 pont, ha csak hogy H, X vagy V, akkor csak 1 Szerkesztve: 2016. Június 9. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.