luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 12. Hozzászólás ideje: 2016. Július 12. (szerkesztve) Ez nagyon vicces. Csak tudnám, hogy az ilyen hogy kerül oda tolmácsként. Szerkesztve: 2016. Július 12. - luke19 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 12. Hozzászólás ideje: 2016. Július 12. "Gólos köcsög". Ez inkább Freud. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 12. Hozzászólás ideje: 2016. Július 12. Kár volt annak a nőcinek a tolmácsvizsgáért vesződnie. De lehet hogy le se tette hanem csak úgy megvette a bizonyítványt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Július 12. Hozzászólás ideje: 2016. Július 12. Én bebuktam a Döntőt. A cégnél beraktunk egy ezrest és mondtunk egy országot hogy ki nyeri az EB-t. Én Franciaországot mondtam. Annyira biztos voltam hogy megnyerem a lóvét hogy nem is néztem a meccet. Este ránézek az origora és ott láttam hogy Portugália nyerte az EB-t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 12. Hozzászólás ideje: 2016. Július 12. Pedig nem sok kellett volna hozzá Frenkie. Sajnálom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Eddig bálnafos, amit a fradi hoz. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Be is kapott egy szép gólt. Hát ezért akart a Fradi olyan vehemensen játék nélkül továbbjutni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Az eredmény még el is menne, de a mutatott játék... ha egy albán 2. ellen ennyi megy, mi lesz itt később? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Nyugi van Donát. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Az eredmény még el is menne, de a mutatott játék... ha egy albán 2. ellen ennyi megy, mi lesz itt később? Hát valószínűleg nem sok. Ha most tovább is megy a Fradi, a következő körben ezzel a játékkal simán kizúgnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Ja mert biztos ennyit tud a Fradi. Szart se ért az EB, ugyanaz az a nyafogás van egy meccs után mint eddig. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Ha egyszer sz*r volt a mai mutatott játék. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Szart se ért az EB, ugyanaz az a nyafogás van egy meccs után mint eddig. Ami sz*r az sz*r. Ha nem lennél elfogult, te is ezt mondanád. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Szart se ért az EB, ugyanaz az a nyafogás van egy meccs után mint eddig. Attól , hogy a a válogatott jól játszik az nb I-ben nem lesz csodacsapat egyikből sem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Ami sz*r az sz*r. Ha nem lennél elfogult, te is ezt mondanád. Nem mondtam, hogy jó volt. Ne forgassuk ki a szavaimat. Azt mondtam minek nyafogni az első meccs után? Inkább aggódj a csapatodért. Égni készülnek keményen. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Nem mondtam, hogy jó volt. Ne forgassuk ki a szavaimat. Azt mondtam minek nyafogni az első meccs után? Inkább aggódj a csapatodért. Égni készülnek keményen. De az a párharc már eldőlt, felesleges hajtaniuk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. ??????? A Debrecen párharca eldőlt? Lemaradtam valamiről? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Yoda, ez már a második kör a Debrecennek. Hatalmasat égtek amúgy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Nekünk jó amíg ez a kókler kondás vezeti a Debrecent, viszont a magyar focinak rohadt ártalmas. Mikor b*ssza már ki a p*csába Szima? Vagy ha már nem érdekli a klub akkor adja el! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Nem a Debrecen védelmében írom, de a Vidi és a Fradi is kiábrándítóan játszik. Ha ez így megy, lassan csomagolhat az összes csapat a nemzetközi porondról. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Nem mondtam, hogy jó volt. Ne forgassuk ki a szavaimat. Azt mondtam minek nyafogni az első meccs után? Inkább aggódj a csapatodért. Égni készülnek keményen. Figyelj, Ody, nem tudom feltűnt-e, de én minden magyar csapatnak ugyanannyira szurkolok a nemzetközi porondon. A bajnokságot meg szinte egyáltalán nem követem, szóval nyugodtan mondhatjuk, hogy nincs csapatom. Azzal, hogy most a loki leszerepelt, neked se jobb és értelemszerűen nekem sem az, mikor a fradi szenved. Nekem az lenne a legnagyobb boldogság, ha minden magyar csapat felérne a főtáblára, és nem érdekel, hogy fradi vagy újpest vagy loki. És épp ezért voltam csalódott tegnap mert a kondásos lokitól nem várok semmit, de a fraditól várnék... Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Jaj... benéztem Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Na! Valami ilyesmit szeretnék az albánok ellen is. 8 perc alatt 2 gól, Böde gól és gólpassz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Elkezdtük a szezont. Ezt mondom Donát! Jó lesz ez, bízz bennünk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Ritkán szoktam dicsérni magyar bajnoki meccset, de a Videoton - Diósgyőr első félideje zseniális volt! Olyan cselt mutatott be pl. Kis Kokó, amit külföldön is megirigyelnének, a diósgyőri gólokról nem is beszélve. Van még remény. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Az eredmények alakulását elnézve megint mi leszünk a bajnokok? Szimának még mi kell? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Az eredmények alakulását elnézve megint mi leszünk a bajnokok? Szimának még mi kell? Hosszú a szezon. Bár nem hinném, hogy a DVSC az esélyesek között lenne idén. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Nekünk csak jó, ha ennyire lesz*rjátok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Nekünk csak jó, ha ennyire lesz*rjátok. Továbbra sincs T/2, mert nem nyilatkozhatok a loki szurkolók nevében. Amit látok az az, hogy amíg Kondás ott lesz, addig nem lesz reális fejlődés. Szimának meg elfogyott a pénz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.