Nute Gunray Hozzászólás ideje: Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 30. Ezt nem hiszem el! Megérdemelték volna az angolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 30. Az eddigiek alapján a spanyolok nagyon megérdemelnék ezt az EB-címet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 30. Német-Spanyol döntőt várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 30. Hát eddig tényleg a németek és a spanyolok mutatták a legjobb játékot az EB-n. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Német-Spanyol döntőt várok. Hát az nem lesz, ugyanis így a negyeddöntőben már találkoznak is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 30. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Német-Spanyol döntőt várok. Most kerültek össze, a negyeddöntőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 30. Akkor német-román. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 30. Baromi élvezetes ez az Eb. Kár hogy nem jutottunk be a legjobb 16 közé, mi is hozhattunk volna valami kis meglepetést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 30. Hát én tartom, hogy ez egy rossz EB. A mai spanyol-grúz meccs a szabályt erősítő kivétel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 30. Mai végeredmények: Anglia - Szlovákia 1-1, TJ: Anglia Spanyolország - Georgia 4-1 Az állás: Donát 36 Ody Mandrell 33 Wilde 27 Bence1997 26 Adrián 26 NorbiLordi 25 Yoda József 22 Nabopolasszar 22 Nute Gunray 21 Whill 21 Frenkie 19 tomcsi80 18 MissKarrde 17 RacerX 12 Tycho_Celchu 8 Ma senki nem szerzett telitalálatot Holnapi mérkőzések: Franciaország - Belgium Portugália - Szlovénia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 30. Franciaország - Belgium 2-1 Portugália - Szlovénia 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 30. Franciaország - Belgium 2-2 Tj: Franciaország Portugália - Szlovénia 3-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 30. Franciaország - Belgium 1-1, TJ: Franciaország Portugália - Szlovénia 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. Franciaország - Belgium 2-1 Portugália - Szlovénia 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. Franciaország - Belgium 2-1 Portugália - Szlovénia 3-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. 10 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Hát én tartom, hogy ez egy rossz EB. A mai spanyol-grúz meccs a szabályt erősítő kivétel. Nem tudom mi kell még? Egész jó a gólátlag, van egy csomó fordítás, távoli gólok, utolsó perces drámák, gyors gólok, az első félidő sem tili-toliról szól, vannak meglepetések is (pl. Grúzia, vagy Szlovákia győzelme). Magyar szempontból is legalább egy győzelem összejött (nem is akármilyen körülmények között), még ha a továbbjutás nem is lett meg. Én nagyon elégedett vagyok. Franciaország - Belgium 1-0 Portugália - Szlovénia 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. Franciaország - Belgium 1-0 Portugália - Szlovénia 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. Franciaország - Belgium 2-1 Portugália - Szlovénia 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. 4 órával ezelőtt, Donát írta: Nem tudom mi kell még? Én nem gondolom, hogy teljesen borzalmas ez az eb, de a nagycsapatok alulteljesítése számomra eléggé rányomja a bélyegét az idei tornára. Az előzetesen két legjobbnak tartott válogatott például elkezdhetne végre játszani. Az angolok gyenge teljesítményéről csak annyit, hogy én több, mint 20 éve amióta válogatott tornákat nézek, a magyarok hiányában mindig az angoloknak szoktam szurkolni. Mostanra eljutottunk oda, hogy rosszul vagyok ettől az angol csapattól, tegnap kifejezetten örültem volna, ha szépen kiesnek. A francia támadójáték pedig eddig összesen egy öngólt és egy tizenegyesből szerzett találatot adott ki... no comment. Hozzáteszem ők ma még javíthatnak, de mondjuk a belga, holland duó sem kápráztatott el. Az különösen beszédes volt, amikor Kevin De Bruyne a "világverő" Ukrajna ellen a szöglezászlónál tartja a labdát (ami már önmagában az egyik legellenszenvesebb cselekedet futballmeccsek végén), mert jó nekik a 0-0, meg a második hely is... ezt az ambíciótlanságot tegyük már a Man City mentalitás mellé. Egyedül a nagyok közül, akik úgy játszottak, hogy érdemes volt bekapcsolni a tv-t, azok a németek, meg a spanyolok voltak eddig, az első két meccs alapján még talán a portugálok, de azzal a grúzok elleni alibizéssel nem lopták be magukat a szívembe. Nem mondom, hogy minden rossz, mert vannak szimpatikus kisebb csapatok is, Ausztria, Svájc, vagy akár Grúzia is ilyen volt, de ez az említett alulteljesítés nagyon zavaró. Ennyi kreatív, tehetséges játékosból ilyen látványtalan, semmilyen, nézhetetlen focit kihozni, amit láttunk az angoloktól és néhol a franciáktól már-már művészet. A címvédő olaszokat csak azért nem említem meg, mert az egy egyértelműen rosszabb keret szerintem, mint amivel legutóbb nyertek, de Spalletti, amilyen ötletes focit játszatott a Napolival és lett bajnok, ahhoz képest ennek az írmagja sem látszott ezzel a csapattal és ennél azért többet lehetett volna kihozni az olasz válogatottból, nem csak eredmények, hanem a mutatott játék, kreativitás, próbálkozások terén. Mai tippek: Franciaország - Belgium: 1 - 0 Portugália - Szlovénia: 3 - 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. Franciaország - Belgium 2:0 Portugália - Szlovénia 1:0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. 1 órával ezelőtt, Wilde írta: Én nem gondolom, hogy teljesen borzalmas ez az eb, de a nagycsapatok alulteljesítése számomra eléggé rányomja a bélyegét az idei tornára. Az előzetesen két legjobbnak tartott válogatott például elkezdhetne végre játszani. Az angolok gyenge teljesítményéről csak annyit, hogy én több, mint 20 éve amióta válogatott tornákat nézek, a magyarok hiányában mindig az angoloknak szoktam szurkolni. Mostanra eljutottunk oda, hogy rosszul vagyok ettől az angol csapattól, tegnap kifejezetten örültem volna, ha szépen kiesnek. A francia támadójáték pedig eddig összesen egy öngólt és egy tizenegyesből szerzett találatot adott ki... no comment. Hozzáteszem ők ma még javíthatnak, de mondjuk a belga, holland duó sem kápráztatott el. Az különösen beszédes volt, amikor Kevin De Bruyne a "világverő" Ukrajna ellen a szöglezászlónál tartja a labdát (ami már önmagában az egyik legellenszenvesebb cselekedet futballmeccsek végén), mert jó nekik a 0-0, meg a második hely is... ezt az ambíciótlanságot tegyük már a Man City mentalitás mellé. Egyedül a nagyok közül, akik úgy játszottak, hogy érdemes volt bekapcsolni a tv-t, azok a németek, meg a spanyolok voltak eddig, az első két meccs alapján még talán a portugálok, de azzal a grúzok elleni alibizéssel nem lopták be magukat a szívembe. Nem mondom, hogy minden rossz, mert vannak szimpatikus kisebb csapatok is, Ausztria, Svájc, vagy akár Grúzia is ilyen volt, de ez az említett alulteljesítés nagyon zavaró. Ennyi kreatív, tehetséges játékosból ilyen látványtalan, semmilyen, nézhetetlen focit kihozni, amit láttunk az angoloktól és néhol a franciáktól már-már művészet. A címvédő olaszokat csak azért nem említem meg, mert az egy egyértelműen rosszabb keret szerintem, mint amivel legutóbb nyertek, de Spalletti, amilyen ötletes focit játszatott a Napolival és lett bajnok, ahhoz képest ennek az írmagja sem látszott ezzel a csapattal és ennél azért többet lehetett volna kihozni az olasz válogatottból, nem csak eredmények, hanem a mutatott játék, kreativitás, próbálkozások terén. Mai tippek: Franciaország - Belgium: 1 - 0 Portugália - Szlovénia: 3 - 1 Igaz, ilyen oldalról is meg lehet közelíteni. De én nem annyira bánom ha betliznek a nagyok, legalább születik egy-két váratlan meglepi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. Franciaország - Belgium 2-0 Portugália - Szlovénia 0-0 Tj.: Portugália Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. Franciaország - Belgium 2-1 Portugália - Szlovénia 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. Franciaország - Belgium 1-2 Portugália - Szlovénia 3-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. 26 perccel korábban, Frenkie írta: Franciaország - Belgium 1-2 Ezt sajnos már nem tudom elfogadni, a másik tipp OK 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. Azt rebesgetik a Real Madrid rekordösszegű, 300 millió eurós ajánlatot tett az EB frissen berobbant sztárjátékosáért, Spoiler Öngólért. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. Amúgy, ha belegondolunk, CR brutális. Ez az 51. EB vagy VB meccse. Emlékszem, 20 éve, hogyan követtem a portugál Eb meccseket gimisként (!), és a nyitó meccsen bár kikaptak a portugálok, de CR gólt lőtt. 20 éve!!! Még ez a fórum sem létezett, pedig hát annak is 19 éve hogy ez a hely létrejött. Lehet szeretni, nem szeretni Ronaldot, de ez brutális. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. Nekem sokáig ő csak a "kis Ronaldo" volt a brazil után. Most meg... Jaj, öregszünk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. Mai eredmények: Franciaország - Belgium 1-0 Portugália - Szlovénia 0-0, TJ: Portugália Az állás: Donát 39 Ody Mandrell 34 Wilde 30 Bence1997 27 Adrián 27 Nabopolasszar 27 NorbiLordi 26 Nute Gunray 24 Yoda József 22 Whill 21 tomcsi80 19 Frenkie 19 MissKarrde 18 RacerX 12 Tycho_Celchu 8 Mai telitalálatosok: 1x: @Nabopolasszar (aki a továbbjutót is helyesen megtippelte), @Wilde, @Nute Gunray, @Donát Holnap zárulnak a nyolcaddöntők a következő meccsekkel: Románia - Hollandia Ausztria - Törökország Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 1. Románia - Hollandia 1-2 Ausztria - Törökország 3-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 2. Románia - Hollandia 0-1 Ausztria - Törökország 2-1 És a pénteki tippjeim, mivel nem leszek itthon, és legalább nem felejtem el: Spanyolország - Németország 2-1 Portugália - Franciaország 0-1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.