Donát Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. MissKarrde: Azzal együtt ezt is parancsba kapták ÉN csak így tudom elképzelni. Hogy máshogy? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Máshogy én sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Értsem úgy, hogy amikor elmondták a klónoknak a 66-os parancsnál mit kell tenniük azt is megmondták nekik, hogy Palpatint "Nagyúr"-nak szólítsák, amikortól ő a főparancsnok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Szerintem inkább azt plántálták beléjük, hogy a 66-os parancsot csak és kizárólag egyetlen ember adhatja ki: az Uralkodó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 16. Szerintem inkább azt plántálták beléjük, hogy a 66-os parancsot csak és kizárólag egyetlen ember adhatja ki: az Uralkodó. Upsz! A 66-os következménye és oka is egyben hogy van Uralkodó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Mylordozásról annyit, hogy az angol katonai nyelvben mindenkit mylordoznak, aki nem tartozik bele a katonai hierarchiába, mégis valami politikai, vagy más személyiség. Mondjuk a közembereket nem mylordozik. Ez egy olyan Joker szó, mint a "Sir" Azt is mondják "Yes, Sir." és nem ismétlik a rangot, hogy "Yes, General." Persze van, mikor nem rövidítenek. Ez a Mylordozás csupán olyan udvariasság, mint Padménél a milady. Gondolták, hogy nem valami sövestől van hívás, ezért mylordoznak. Lehet mondjuk akár főméltóságosúrnak is mondani, az meg már elég semleges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Ezt nem tudtam, köszi!! Akkor biztos azért milordozzák. Azért az én ötletem sem volt rossz Ja igen. Honnan tudják, hogy a csuklyás ürge valami főméltóság? Előtte még nem szerepelt ebben a "formájában" Sidi. Tulajdonképpen bárki lehet. Biztos benne volt a 66-os parancsban, mint ahogy Szisz írta lejjebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Lokatelli: Ez is jó, de akkor felvetődik a kérdés, hogy miképpen ismerik fel a klónok: és szerintem itt jön be az a mondat, hogy "tapasztalod majd, intelligenciájuk messze felülmúlja a droidokét". Szóval ugyanúgy, ahogy a szenátus sem kérdőjelezi meg, hogy az az ember ott középen Palpatine, ugyanígy felismerik a klónok Sidioust. Ehhez még annyit, hogy nyílván bemutatták már a klón vezéreknek Palpatine-t, akik így Sidioust egyből azonsították Palpatine-nal. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Lokatelli: Ez is jó, de akkor felvetődik a kérdés, hogy miképpen ismerik fel a klónok: és szerintem itt jön be az a mondat, hogy "tapasztalod majd, intelligenciájuk messze felülmúlja a droidokét". Szóval ugyanúgy, ahogy a szenátus sem kérdőjelezi meg, hogy az az ember ott középen Palpatine, ugyanígy felismerik a klónok Sidioust. Ehhez még annyit, hogy nyílván bemutatták már a klón vezéreknek Palpatine-t, akik így Sidioust egyből azonsították Palpatine-nal. Donát. Ez hátborzongató! :63: A film nézése közben is az volt, csak nem tudtam miért akad el a lélegzetem, gondolatként később született meg, hogy a klónok a "tudat" egy bizonyos szintjén be tudják azonosítani Sidit. Mivel katonák, a háború eszközei, (nem hinném hogy a béke őreinek lehet őket nevezni) a sötét oldalhoz kapcsolódnak nem a világoshoz. :43: Ha már itt tartunk, ha a békét őrizni kell, akkor már nincs béke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ShitLord Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Szerintem a klónok jól tették, hogy kiírtották a legtöbb jedi-t! Igy a sithek kerültek a galaxis elejére!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Szerintem a klónok jól tették, hogy kiírtották a legtöbb jedi-t! Igy a sithek kerültek a galaxis elejére!!! Egy igazi sith véleménye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ShitLord Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. IGEN! Mert én egy SITH LORD vagyok!!! :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. IGEN! Mert én egy SITH LORD vagyok!!! :wink: Nem inkább shit lord? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. IGEN! Mert én egy SITH LORD vagyok!!! :wink: Azt hittem SHIT lord vagy. :o Nade nem offolok többet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ShitLord Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. A tábornok páncélja télleg csontból van? vagy ez hülyeség? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ShitLord Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. IGEN! Mert én egy SITH LORD vagyok!!! :wink: Nem inkább shit lord? jól van má! véletlen elírtam! nyugi!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. A tábornok páncélja télleg csontból van? vagy ez hülyeség? Ezt a kérdést talán a tábornok topicjában tedd fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SithLord Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. ok! kijavítottam a nevem! most már jó?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. IGEN! Mert én egy SITH LORD vagyok!!! :wink: Nem inkább shit lord? jól van má! véletlen elírtam! nyugi!!! Ami azt jelenti: sz*r lord Grievous páncélja durániumból van mellesleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SithLord Hozzászólás ideje: 2005. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 17. ok! thx! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 18. IGEN! Mert én egy SITH LORD vagyok!!! :wink: Nem inkább shit lord? jól van má! véletlen elírtam! nyugi!!! Azt hittem szándékos. Még meg is mosolyogtam milyen frappáns. Szerintem a klónok jól tették, hogy kiírtották a legtöbb jedi-t! Igy a sithek kerültek a galaxis elejére!!! Bár többen itt azt gondolják Sith vagyok, szerintem átmenet, és nem örülök az írtásnak ám nem is bánom. A film alatt és után "megvilágosodtam" hogy ez egy szükséges, nem önként vállalt áldozat volt a Jedik részéről, annak éredekében hogy a Sitheket írmagostúl eltüntessék a galaxisból. Szóval a Szitek- Sittesek-Shitek-Sziszek-Szeszek királysága a galaxis szempontjából pünkösdi. Persze lehet, hogy a Jedik és Az Új köztáraság, nem sokáig élvezik a sötét oldal árnyékba vonulását, hogy csepp képzavarral éljek, vagyis a nagy ünneplés nem a "világ végét" jelenti. A Szitek meglehetőst rövid távra tudnak felülkerekedni, mert az az én meglátásom, a sötét oldal ereje nem abban nyilvánul meg igazán hogy "felülről nyomnak lefele", hanem "alulról húznak lefele". A Szitek célja a bosszú volt, ezt el is érték, ám ez inkább olyan tartós odacsapás volt. A hatalmat nem csak megszerezni megtartani is tudni kell, márpedig akarattal ezt nem lehet. A hatalom hatalma hogy önmagát osztja és veszi el. A Jedik nem akarták a hatalmat, ők szolgák és nem urak, a rossz idők akkor jönnek el amikor ebből kiesnek, mert félni kezdenek a sötét oldaltól. Ez a kollektív félelem csíra az ami belülről mérgezi a Jedi rendet. Nem a külső hanem a belső sötétség a vesztük. A tiszta Jedik nem pusztíthatók el. Anakin persze spec eset, mert ő az erő eszköze az egyensúlyhoz. Gyakorlatilag ő is programozva van, mint a klónok, csak ő az erő által. Ezért nem ítélem el a tetteit, mert úgy látom behódol egy nagyobb erőnek, ez az ő sorsa, elvégzi a piszkos munkát. Olyan mint egy özönvíz, vagy tűzözön után a jégözön. Én így látom, és igazából nem is nagyon lehet engem eme hitemből kitéríteni, maximum kizökkenteni, de nem tartósan, mert mindig ide lukadok ki. :26: :33: :63: :57: :43: :54: :60: :39: :34: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 18. Darth szisz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 22. Bravó Szisz, remek gondolatmenet! Máskérdés, hogy a Jedik "áldozatát" aligha lehet önkéntesnek nevezni Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Csak tudnám miért kell Ayalába annyi lézert beleereszteniük? Feleslegesen. Egyből meghal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Csak tudnám miért kell Ayalába annyi lézert beleereszteniük? Feleslegesen. Egyből meghal. Lehet, hogy utálták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Hát ez kizárt. Mert nő vagy mert Jedi? Együtt veszélyes kombináció. Nem akarták, hogy túlélje. Az már hullagyalázás és ilyesmit pszichopaták csinálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Lehet, hogy már láttál küldetéskor, hogy kibír egy csomó lövedéket, ezért biztosra mentek. Annyit lőttek bele, hogy több volt a lyuk, mint a hús... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Csak tudnám miért kell Ayalába annyi lézert beleereszteniük? Feleslegesen. Egyből meghal. Nekem mondod? Nem elég, hogy megölik, még hátba is lövik és még utána is csak lövik, csak lövik, csak lövik... szerintem direkt az én kínzásomra csinálta így Lucas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. A klónok biztosra akarnak menni, nem hogy egy Jedi ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Pont most megy a Winampon ez a zenei rész... annyira szomorú ez az Order66... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.