mrhihetetlen Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Nem tudjátok honnan szerezhetném meg a People VS George Lucast? kerestem de sehol nem találtam Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Lucas cégének új irodája. http://filmklub.postr.hu/mire-hasonlit-george-lucas-uj-irodaja Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Marha jó. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Nagyon jópofa iroda Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Hozzászólás ideje: 2011. Április 21. Tud mozogni is? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Isten éltesse a mestert! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Sok-sok boldog születésnapot neki! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Boldog szülinapot neki. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Egyetértek és még sokáig éljen Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Régebben meg volt egy RTL-es interjú Lucas-al (The Mythology of Star Wars). Sajna nem találom. Nincsen meg valakinek, akár feliratosan is?Kis segítség, ha valakinek a címről nem ugrik be Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Hozzászólás ideje: 2011. Június 29. Régebben meg volt egy RTL-es interjú Lucas-al (The Mythology of Star Wars). Sajna nem találom. Nincsen meg valakinek, akár feliratosan is?Kis segítség, ha valakinek a címről nem ugrik be Nekem megvan, de sajna csak VHS -en. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20120118-george-lucas-nem-csinal-tobb-szuperprodukciot-kiskoltsegvetesu-kiserleti-filmeket-akar.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20120118-george-lucas-nem-csinal-tobb-szuperprodukciot-kiskoltsegvetesu-kiserleti-filmeket-akar.html Évek óta ezt mondja. Hiszem ha látom. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Évek óta ezt mondja. Hiszem ha látom. Naja, már a RoTS után is erről volt szó, hogy jöhetnek a kísérleti filmek. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Egy újabb magasröptű vita a zsindexen.... (borzalmas hozzászólásokkal) http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2012/01/19/george_lucas_visszavonulok Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Beleolvastam a kommentekbe... Hát nem csalódtam, látszik, hogy index. A szememben ez amúgy is egy szennylap (akinek ezzel a lelkébe tiportam, jelzem, hogy ez a szuverén véleményem) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Beleolvastam a kommentekbe... Hát nem csalódtam, látszik, hogy index. A szememben ez amúgy is egy szennylap (akinek ezzel a lelkébe tiportam, jelzem, hogy ez a szuverén véleményem) Nem az indexel van a baj, hanem az ott megforduló egyének szellemi színvonalával. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Egy újabb magasröptű vita a zsindexen.... (borzalmas hozzászólásokkal) http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2012/01/19/george_lucas_visszavonulok Beleolvastam a hozzászólásokba. Iszonyú primitív. Abba is hagytam, főleg azok után hogy némelyek a halálát akarják. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Hozzászólás ideje: 2012. Január 19. Nem az indexel van a baj, hanem az ott megforduló egyének szellemi színvonalával. Nekem magával az Indexel is bajom van, de ez már ez én egyéni szociális problémám Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Van ott azért jó hozzászólás is: "Szerencsetlen fikagepek. Gondolom ti az elet barmely teruleten tobbet alkottatok eddig GL-nal, ezert "kritizaljatok", es nem azert mert egy szanalmas kis pocsok vagytok, akiknek alapvetoen csod az elete, es mar semmi mas orome nem maradt, mint olyanok pocskondiazasa, akik tobbek nalatok ." Tetszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Van ott azért jó hozzászólás is: "Szerencsetlen fikagepek. Gondolom ti az elet barmely teruleten tobbet alkottatok eddig GL-nal, ezert "kritizaljatok", es nem azert mert egy szanalmas kis pocsok vagytok, akiknek alapvetoen csod az elete, es mar semmi mas orome nem maradt, mint olyanok pocskondiazasa, akik tobbek nalatok ." Tetszik. Igaza van. De azért van jó példa is, csak sajna nem itthon. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Számomra egészen meglepő, hogy Lucas foglalkozik a netes kritikákkal, sőt bántják! Azt hittem ezek róla simán lepattannak. Az alább az index.hu-ról beidézett "pozitiv" hozzászólás is elég szomorú. Szegény Lucas ennél minőségibb védelmet érdemelne, ha már... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Hozzászólás ideje: 2012. Január 20. Egy időben az volt a mottója, hogy nem is számít pozitív fogadtatásra. Eszerint azóta megváltozott körülötte a világ? Akárhogy is, szerintem van neki egy terebélyes rajongótábora, és ezt is tudja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Lucas apánk becsajozott. Lucas és a barátnője Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Lucas apánk becsajozott. Lucas és a barátnője Nagyon szép hely a Skywalker Ranch. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Nagyon szép hely a Skywalker Ranch. Több annál. Hihetetlen amit ez az ember összehozott. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. (szerkesztve) Több annál. Hihetetlen amit ez az ember összehozott. Eléldegélnék ott. Béke, nyugalom és sw. Szerkesztve: 2012. Január 22. - Frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Eléldegélnék ott. Béke, nyugalom és sw. Az maga lenne a paradicsomi idill. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Az maga lenne a paradicsomi idill. Jó kis bora lehet az öregnek. Szőlő van dögivel. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Hozzászólás ideje: 2012. Január 22. Lucas apánk becsajozott. Lucas és a barátnője De má' mikor! Azt mondják, hogy már öt éve együtt vannak, érdekes, hogy a bulvársajtó nem harapott rá erre Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.