Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot? 50 felhasználó szavazott

1. 1. Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?

• igen
      15
    • nem
      23
    • nem tudom eldönteni
      10

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Egy CRT, ami köröket ver a hasonló méretű LCD-kre.

SONY kv36hq100

Hát tekintve, hogy az LCD-k alapból meg se ütik a CRT-k képminőségét ez nem meglepő. Bármely más gyártó hasonló de még feleannyi elektronikai bizbazzal felvértezett CRT-je lekörözi az LCD-ket. A fekete szín az csakis CRT-n fekete.

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
A hecc kedvéért pedig egy Star Trek filmmel tesztelni :D

Fiam...megvan mit kapok karácsonyra magamtól. :D

Íme:

Panasonic TH-37PV70 Plazma képernyő

107349_14770_th-42pv70.jpg

Panasonic DMP-BD10EG Blu-ray Disc? lejátszó

02375.jpg

Azért nem mentem angliába, hogy ezekre beruházhassak év végén!

Hozzászólás ideje:
Nekem elég a 94 centis, ezért választottam ezt. Van más javaslatod?

Hát azt te tudod, hogy a szobád mekkora és ahhoz milyen megjelenítő illik. ;) Minden esetre ehhez a plazmához kb három méterről való stirölés illik :D

Na majd holnap körbenézek neten, hogy mi is a gubanc ezzel a modellel vagy sem. A játékos viszont csúcsgép :D

Hozzászólás ideje:
Hát azt te tudod, hogy a szobád mekkora és ahhoz milyen megjelenítő illik. :D Minden esetre ehhez a plazmához kb három méterről való stirölés illik :D

Na majd holnap körbenézek neten, hogy mi is a gubanc ezzel a modellel vagy sem. A játékos viszont csúcsgép :D

Köszi! A játékoson egyenlőre csak DVD-ket néznék. ;) Amúgy a képernyőt két méterről nézném. az még belefér? :D

Hozzászólás ideje:
Köszi! A játékoson egyenlőre csak DVD-ket néznék. ;) Amúgy a képernyőt két méterről nézném. az még belefér? :D

Ha nem tartasz a szemkárosodástól akkor igen. :D

Amúgy az már marha közeli.

Hozzászólás ideje:
Ekkora a távolság... Vegyek egy 82-es LCD-t? Nem leszek beljebb vele.

A plazmával vigyázz mert amint olvasom csak(!) 1024*720 a felbontása ami vajmi kevés egy Blu-ray kihasználásához. Sima DVD-hez viszont kitűnő.

Én két méterről tv-zek és nekem is 82 cm az "ideális" képátmérő. Mondjuk elviselnék én is egy 94 centis megjelenítőt, de én tudok hátrébb is ülni, a szoba négy és fél méter hosszú. LCD-t nem nagyon ajánlanék, inkább plazma.

Hozzászólás ideje:
De egy 94 centis plazmának nincs hatalmas felbontása sajna....

Dehogynem! Már van 250 centis is :D

Blu-rayhez olyan plazmát nézz amint rajta van a 1080p ( 1080 sor, progressive scan) jelzés,és a 24 p ( képkockaszám ami megegyezik a mozivetítők által tartott sebességgel 24 képkocka per másodperc) is. Na ez mán tuti kihasználja az adott lehetőségeket ;)

Ára egy ilyen készüléknek olyan félmillánál kezdődik.

Hozzászólás ideje:

Én elsősorban projektorra szavazok. Az igazi moziélményt szerintem az adja. Bár HD-s felbontásban még azoknak is kemény az ára. Azért 4-500e körül már ott is van versenyképes cuccos.

Hozzászólás ideje:
Én elsősorban projektorra szavazok. Az igazi moziélményt szerintem az adja. Bár HD-s felbontásban még azoknak is kemény az ára. Azért 4-500e körül már ott is van versenyképes cuccos.

Oks, hogy proji, nade egy 3*3-as szobába mégiscsak hülyén festene egy bazi nagy vászon :S

Árban meg még tényleg elég húzósak.

Hozzászólás ideje:
Oks, hogy proji, nade egy 3*3-as szobába mégiscsak hülyén festene egy bazi nagy vászon :S

Miért? 3 méteres fal van? 3 méternyi szabad fehér felület? :(

Az már magánmozi.

Hozzászólás ideje:
Ha veszek egy 1920x1080 -as Full HD LCD-t az jó? :(

Igen, ez a felbontás az mely tökéletes igazán a Blu-rayhez vagy a HD DVD-hez. Ha jól tudom akkor az LG most dob piacra majd egy kombo készüléket mely mindkét formátumot lejátsza. De javaslom LCD helyet továbbra is plazmán gondolkodj, bár immár a két technika között egyre kisebb a különbség már ami a minőséget illeti. :(

Krande: Egy ilyen kicsi szobában ez szemkárosodáshoz vezet. Mondjuk egy négyszer négyes szobában már el tudnék képzelni egy két méteres vetített képet a falon, de alapesetben ennél nagyobba telepítenék egy ilyen vetitőrendszert, mert ugye gondolkodni kéne arra is, hogy a surround hangfalak miatt ne a hátsó falon üljünk.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.