Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot? 50 felhasználó szavazott

1. 1. Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?

• igen
      15
    • nem
      23
    • nem tudom eldönteni
      10

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez a lejátszó az. a Media Marktban volt 25 rongyért akcióban, de máshol is láttam ennyiért.

csoli1138 fórumtársunkat kérdezd meg ha nekem nem hiszel(neki ilyen van otthon) hogy minden mkv-t lejátszott. Sőt bármit berakott lejátszotta usb-n keresztül.

Itt van a kutya elásva: "Az USB csatlakozón keresztül pendriveról illetve külső (FAT32) HDD-ről játszhatunk le video, kép illetve hanganyagokat."

Így hogy teszel fel a HDD-re egy 10-12 Gb-os mkv-t, amikor a FAT32-es fájlrendszer max. 4 Gb-ot enged felmásolni?

Hozzászólás ideje:

Itt van a kutya elásva: "Az USB csatlakozón keresztül pendriveról illetve külső (FAT32) HDD-ről játszhatunk le video, kép illetve hanganyagokat."

Így hogy teszel fel a HDD-re egy 10-12 Gb-os mkv-t, amikor a FAT32-es fájlrendszer max. 4 Gb-ot enged felmásolni?

Hát így sehogy. :D A tervem az volt, hogy veszek egy 2TB-os külső vinyót, telerakom mkv-kal aztán nézem. Nálam különben az a baj, hogy mindeképp br-lejátszó kell mert szeretnék venni eredeti br-filmeket. Az a médilejátszó ami meg tudja olvasni a br-lemezeket aranyárban van. Semmiképp nem adok annyit értük. Jól kitolnak az emberrel. Komolyan nevetséges 2011-ben a Fat32. Már baromi elavult pont a 4 gb korlát miatt. Reménykedem benne hogy mire eljutok oda ,lesz olyan ami ntfs filerendszert is kezel.

Hozzászólás ideje:

Az én lejátszómat itt találjátok!

Nyilván Panasonic fanok nem fognak Samsungot venni, de ez minden további nélkül kezeli az NTFS-t, képes hálózatról is tolni a filmeket, és RENDKÍVÜL elégedett vagyok vele! :)

Nekem semmi bajom a Samsunggal, csak olyan telefonokat veszek , monitorban is csak azt vennék. Tv-ben is Panasonicban és Samsungban gondolkodtam, de a pana meggyőzött. Szerintem a Panasonic 100 a Samsung 95. A Samsung kitünő termékeket gyárt. Ha oda kerül a sor és nem lesz a Panasonicnak olyan mely ntfs-is tud akkor Samsung lesz.

Hozzászólás ideje:

Még egy kérdés. Nézegettem tv tunerrel felszerelt monitorokat is, nagyobb a választék is, és úgy látom, tökéletesen funkcionálnak monitorként, tévéként. Egy ilyet néztem ki elsőre

http://www.samsung.com/hu/consumer/printers-monitors-peripherals/monitors/multifunction-monitors/LT24A550EW/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

Vagy ennek a 27" verziója.

Így maradnék a monitornál, de mégis lehet tévézni is vele. Jók ezek a megjelenítők?

Egy pici negatívum, hogy TN panellel vannak felszerelve, bár ez nem is biztos, hogy negatívum. Az én szememnek nem feltétlen fontos, hogy ennél jobb legyen benne :hmm:

Hozzászólás ideje:

Nem látom a 24p támogatást és csak 50 Hz-es.

Nyilván amik ezt tudják azok sokkal drágábbak. Bár akkor el kell dönteni mit akar az ember. Most vagy legyen jó és áldozzunk rá, vagy nincs annyija és beéri a kevesebbel is.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nyilván amik ezt tudják azok sokkal drágábbak. Bár akkor el kell dönteni mit kar az ember. Most vagy legyen jó és áldoz rá a zember, vagy nincs annyija és beéri a kevesebbel is.

Ez így van.
Hozzászólás ideje:

Neked meddig kell még koplalnod? :)

Szeretnék annyit összegyűjteni, hogy fullra leváltsam a jelenlegi rendszert, de ehhez az kell, hogy a számításaim bejöjjenek kb a jövő év vége felé. Szeretném már a bokámat lef*ssni az új látványtól és a hallottaktól. ;)
Hozzászólás ideje:

Szeretnék annyit összegyűjteni, hogy fullra leváltsam a jelenlegi rendszert, de ehhez az kell, hogy a számításaim bejöjjenek kb a jövő év vége felé. Szeretném már a bokámat lef*ssni az új látványtól és a hallottaktól. ;)

Hajrá. :) Majd egyszer nekem is teljes lesz a rendszerem.

Hozzászólás ideje:

Karrde ez is jó. Sőt, nem is kell jobb. :) Vedd meg.

Agyalok rajta, top3 lehetőség :)

Nem látom a 24p támogatást és csak 50 Hz-es.

A tévénél sincs ott a gyártó oldalán a 24p, de majd próbálok utána nézni, és ha jól rémlik, a tévé verzió szintén 50 Hz.

Ha szerencsém van, akkor a hétvégén suli után meg tudom sasolni őket üzletben is.

Hozzászólás ideje:

Még egy kérdés. Nézegettem tv tunerrel felszerelt monitorokat is, nagyobb a választék is, és úgy látom, tökéletesen funkcionálnak monitorként, tévéként. Egy ilyet néztem ki elsőre

http://www.samsung.com/hu/consumer/printers-monitors-peripherals/monitors/multifunction-monitors/LT24A550EW/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

Vagy ennek a 27" verziója.

Így maradnék a monitornál, de mégis lehet tévézni is vele. Jók ezek a megjelenítők?

Egy pici negatívum, hogy TN panellel vannak felszerelve, bár ez nem is biztos, hogy negatívum. Az én szememnek nem feltétlen fontos, hogy ennél jobb legyen benne :hmm:

Az elérhető árú monitorok mind tn panellal vannak felszerelve. Bármely ettől eltérő brutál drága(100000 ft felett), persze a képük is szebb. A panelfajtákról itt olvashatsz.

Hozzászólás ideje:

Az elérhető árú monitorok mind tn panellal vannak felszerelve. Bármely ettől eltérő brutál drága(100000 ft felett), persze a képük is szebb. A panelfajtákról itt olvashatsz.

Köszi, olvastam a panelekről korábban, egyébként van fele árban is IPS panellal felszerelt jó monitor :) Viszont az oldalon a fórumokba bele fogok olvasni.

Szerkesztve: - MissKarrde

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jó lenne ez, de az embernek csak fáj a szíve hogy nem tudja megvenni.

Hát akkor csukott szemmel is járhatna az ember az utcákon is. Jó kocsi, jó nő, jó ház.....soroljam? ;)
Hozzászólás ideje:

Hát akkor csukott szemmel is járhatna az ember az utcákon is. Jó kocsi, jó nő, jó ház.....soroljam? ;)

Hát ja. A 3000 ft az az eredeti ár vagy az már a fél?

Hozzászólás ideje:

Hát ja. A 3000 ft az az eredeti ár vagy az már a fél?

Eredeti. Szóval 1500-ért akár végig lehet nézni a Csillagok háborúját, mert gondolom demózni fognak vele. :D

Hozzászólás ideje:

Eredeti. Szóval 1500-ért akár végig lehet nézni a Csillagok háborúját, mert gondolom demózni fognak vele. :D

Akkor szerintem kinézek.

Hozzászólás ideje:

Megéri. Mondjuk sajnos már nem ugyanaz mint teszem azt öt-hat évvel ezelőtt, de amikor egy ízig-vérig mozira teremtett összeállítás elé ülsz be és a csontvelődet is megmozgatják az azért nem semmi. :) Gondolom Lada is kint lesz.

Hozzászólás ideje:

Oldie! Van különbség a VC-1 és az MPEG-4 AVC kódolású BD kép között?

Ha jól tudom akkor az utóbbit tartják a jobbnak. Hogy most ez szemre mit jelent, arról per pillanat még fogalmam sincs. Érdemes lenne egy nmagos fórumböngészés az ügy érdekében. :)
Hozzászólás ideje:

Ha jól tudom akkor az utóbbit tartják a jobbnak. Hogy most ez szemre mit jelent, arról per pillanat még fogalmam sincs. Érdemes lenne egy nmagos fórumböngészés az ügy érdekében. :)

A TCW harmadik évada jön ki MPEG -ben plusz DTS-HD hanggal először! Kíváncsi leszek lesz-e különbség. Már a VC-1 is gyönyörű volt.

Hozzászólás ideje:

Nem lenne hülyeség, de igazatok van, tényleg lehet menűből választani, hogy melyik verziót nézi meg az ember. Azt viszont tartom, hogy így nagy baromság 2D-s lemezt csinálni; anyagpazarlás.

Az a probléma, hogy a 3D-s változat több helyet foglal, így kevesebb extra fér a lemezre. Pl. a Disney ezért a 3D-s lemezhez külön hozzácsap egy simát is - azon vannak az extrák.

Hozzászólás ideje:

A kérdés még mindig az, hogy a 3D-s lejátszóval le lehet-e játszani 2d-st? És az hogy fordítva megy-e? 2d-s lejátszóval 3d-s filmet? Szerintem az utóbbi nem megy.

Oldie: Azért jóval kevesebb 3D-s film van mint 2D-s. A régebbi filmek meg mind 2D-sek nem tudnak rárakni belőle 3D-st mert nincs.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.