Ugrás a kommentre

Számítástechnika

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem értem teljesen a kérdést (főként az inverz doksit), így lehet, hogy hülyeséget mondok.

Valami szövegfelismerővel? Találtam valami Abby Finereader-t, de még nem tudom mennyire működik megfelelően.

Hozzászólás ideje:

Miként lehetne egy fehér háttér előtti fekete betűs szövegből inverz dokumentumot csinálni? Word vagy PDF dokumentum érdekelni ilyen formán. Valami ötlet?

Wordben most így kapásból azt tudnám mondani, hogy a betűszínt fehérre veszed, aztán ráuszítasz egy fekete szövegkiemelést. Mást nagyon nem tudok.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ha a mozilla plugincheck szerint naprakész a javám akkor az internetbank miért azt írja ki hogy frissíteni kell? Elég sürge el kéne intéznem egy átutalást.

EDIT bezártam a Foxot és megnyitottam megint, most jó.....

Szerkesztve: - Darth Krande
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Na és azt hogyan és hol kell? A neten találtam pár leírást erről, de egyik se működik. :(

A Chrome-ot annyira nem ismerem, de elvileg ott kell lenni egy olyasmi gombnak hogy tanúsítvány letöltése, vagy alkalmazása stb. Azt kell megnyomni és megy. Ez szerintem nem böngészőfüggő, hanem oldalé. A titkosítást igényló oldalaknak kell egy tanúsítvány hogy nem illetéktelen akar hozzáférni az oldalhoz. Legalábbis szerintem. Mert ugyanez a tanúsitvány van Firefox-on is. Ha megmondod melyik bankba akarsz belépni akkor megmondom mit kell csinálni.

Hozzászólás ideje:

Nooo Frankie, vannak idegesítő hibái a Chromenak, de nekem is megy simán. :)

Ody, dátumot, időzónát ellenőrizd (vagy egy picit állítsd át). Elméletileg az megoldja.

Az idő természetesen pontos, az időzóna GMT+1.

Hozzászólás ideje:

Még egyet megpróbálhatsz. Próbáld meg az internetidőre állítani, ha még nincs azon (Dátum- és időbeállítások módosítása -> Internetes idő -> a Szinkronizálás kipipálása, aztán Azonnali frissítés). Némelyik tanúsítvány baromi érzékeny tud lenni mostanában és legtöbbször az időre (perceken, másodperceken tud elcsúszni a dolog, és az nmag szervere külföldön van, így lehet azért hepciáskodik veled).

Hozzászólás ideje:

Köszi Dzséjt, de hatástalan. Valóban, a Firefox -on működik de az szinte mindent átenged... Érdekes, mert régebben ment a core a chrome -on is, de lehetett valami váltás mert már egy jó ideje nem jön be. Talán amióta .cc a kiterjesztése. Próbáltam kavarni a Chrome speciális beállításánál is, de eddig sikertelenül. Ez az egész azért gázos így, mert ha fel akarok lépni a core -ra vagy bankolni akarok, akkor meg kell nyitnom a Firefox -ot...

Hozzászólás ideje:

Nekem meg soha nem volt semmi gondom a Chrome-mal (pedig négy különböző számítógépen használjuk), ellenben a Firefox egy idő után csak gondot okozott. Mi látszik innen? Hogy más vállt be. ;)

Hozzászólás ideje:

Nekem meg soha nem volt semmi gondom a Chrome-mal (pedig négy különböző számítógépen használjuk), ellenben a Firefox egy idő után csak gondot okozott. Mi látszik innen? Hogy más vállt be. ;)

Dettó. Eredetileg Firefoxot használtam, de amióta kipróbáltam a Chrome-ot eszemben sincs visszaállni. A Chrome sokkal jobb. Legalábbis nekem.

Jaja annyira jó hogy nem lehet belépni vele az ncore-ra. Reklámozzuk is. Firefox-on minden megy. Egy felhasználónak meg ez a lényeg,

Hozzászólás ideje:

Jaja annyira jó hogy nem lehet belépni vele az ncore-ra. Reklámozzuk is. Firefox-on minden megy. Egy felhasználónak meg ez a lényeg,

Persze, nyilván, mindenkinél tökéletesen működik, csak Ody-nál van egy kis gond, akkor máris sz*r a program. Véletlen se merüljön fel, hogy Ody gépén van valami gond. :facepalm:

Hozzászólás ideje:

Persze, nyilván, mindenkinél tökéletesen működik, csak Ody-nál van egy kis gond, akkor máris sz*r a program. Véletlen se merüljön fel, hogy Ody gépén van valami gond. :facepalm:

Jó van hagyjuk okostóni. Old akkor meg neki te. Ti kezdtétek fikázni a Firefox-ot én csak megvédem. Egyszer használtam Chrome-ot elég is volt belőle örökre.

Komolyan ezért utálok már ide feljárni. Ti vagytok a főokosok, a megmondóemberek. Régen ez nem így volt.

Hozzászólás ideje:

:facepalm::pfff::roll:

Ody, még egy tipp, mikor volt utoljára frissítve a Chrome? Jelenleg a 31.0.1650.57 m verziónál járnak (a jobb sarokban az X alatti három vízszintes vonalra katt -> előugró menünél A Google Chome Névjegye). Most olvasom, hogy pár hónapja több bank is lecserélte a tanúsítványait, ami meghülyítette a régebbi Chrome-okat.

Hozzászólás ideje:

Frenkie: Leirtam a személyes tapasztalatomat a Firefox-ról. Nem tudom miért veszed ezt személyeskedésnek vagy okoskodásnak. Egy rossz szót nem szóltam hozzád, úgyhogy nem tudom mire vélni a támadást. Illetve de: valszeg megint beittál vagy csak szimplán rossz passzban vagy és nem tudod kezelni. De én sajnos nem tudom elmondani, hogy régen ez nem igy volt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.