Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26.6 éve Szerző Tegnap tudtam meg hogy Az ötödik elembe Apone is besegített.
Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 26.6 éve Szerző Jaja. Mondjuk odaírhattam volna hogy melyikük az. Úgy voltam vele hogy az elnök pacákban elég nehezen lehet az őrmester urat felismerni. Bár Tudor tábornokban se könnyű. Asszem ez a kép nincs benne a filmben. Legalábbis a jeleneteinek nézése közben ma délután nem szúrtam ki.
Hozzászólás ideje: 2018. December 17.6 éve Szerző Az első termi muvi alábbi három jelenetében hallható kameók egy híres pacák szájából származnak. Az a pacák pedig nem más mint Jimmy Cameron bátya. A moteles kutyuli pedig az ő portájáról való volt és a Wolfie nevet kapta. Naná hogy az ő nevével kellett az ezres termit a második részben átejteni. Szerkesztve: 2019. Március 15.6 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2019. Január 12.6 éve Szerző Ilyesmi nekem is volt. Régebben a trónok harcás kisnövésű krapekjának ide berakott régebbi fotójának láttán hirtelen azt gondoltam hogy Mario Van Peebles van rajta.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 12.6 éve Szerző Itt a trónokharcás hapi: A kép amni bekerült róla: A jobb oldali fazon meg Mario a Vízvez... Fenegyerekek egyik reklámján: Simán meg tudott téveszteni a dolog.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 20.6 éve Szerző Biztos telerakta Esztebán (egy kis spanyol Mass Effect 3 Jimmy Vega után szabadon) bátya a liberót.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve Szerző Nemrég tudtam meg hogy a Sebezhetetlenes/Üveges skacot már előbbi muvi előtt is láttam. Mégpedig a Gladiátorban:
Hozzászólás ideje: 2019. Március 14.6 éve Egy kultikus klasszikus film kultikus jelenete, ami megannyi későbbi filmesre hatással volt. Mi a film címe? Ki rendezte? Bónusz kérdés extra gratulációért : Melyik mostanában készült Marvel filmben volt hasonló jelenet, amit a rendező ennek hatására képzelt el?
Hozzászólás ideje: 2019. Március 14.6 éve Észak-Északnyugat, rendezte Alfred Hitchcock Ha jól rémlik a Galaxis Őrzői Vol. 2-ben volt hasonló jelenet, amikor Nebula rátámad Gamorára.
Hozzászólás ideje: 2019. Március 14.6 éve Bámulatos RacerX. Fogadd őszinte gratulációmat eme remek megfejtésért! 1959-es a film, de mai napig hangulatos.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.