Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Némelyik Lost-szereplő meglepő filmekben játszott. Az is megesik hogy a kinézetük még a filmeknél is meglepőbb. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Egy kis szemezgetés a magyat honból. Méghozzá ifjúságunk korából, azaz valamikor az ezernyolcszázas évek hajnalán.... A világ legrosszabb gyereke, Kovács Róbert: Csöre, azaz Cinkóczi Zsuzsa Hahó, Öcsi! Kovács Krisztián: "Csepke vagyok", Karsai Veronika: Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Az Árvácskásra nem emlékszem. Lehet hogy kimaradt az a film. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Hozzászólás ideje: 2012. Január 28. Nagy lehidalás ért. Upham= Farady-el? Sosem jöttem volna rá. Bizony. Amikor kölcsön kaptam tőled a Ryant, ez volt az első, ami feltűnt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 29. Hozzászólás ideje: 2012. Január 29. Az is megesik hogy a kinézetük még a filmeknél is meglepőbb. Igaz Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 29. Hozzászólás ideje: 2012. Január 29. Nathan Fillion A híres írót, Richard "Rick" Castle-t könnyű felismerni. (Castle) Malcolm "Mal" Reynolds kapitány, az űrbandita és szabadságharcos. (Firefly) A másik Ryan közlegény. (Ryan közlegény megmentés) Kevin Callis és Kate Beckett Austen esküvője. (Lost) Caleb, a sorozatgyilkos misszionárius. (Buffy, a vámpírvadász) Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 29. Danikát én is a Ryan közben ismertem fel. Az viszont sose esett volna le hogy Martin Keamy bácsi a nagydarab haspók az X-MEN: Kezdetekben ha nem szerepelt volna benne az alap kinézetével. Nathan Fillion A híres írót, Richard "Rick" Castle-t könnyű felismerni. A Ryan-ben nekem mégse sikerált. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 29. Hozzászólás ideje: 2012. Január 29. Nathan Fillion Ez is egy remek összeállítás Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 30. Hozzászólás ideje: 2012. Január 30. (szerkesztve) Kezdetnek itt van néhány szinte minden nap látott egyén a Monk-ból. Jeebs, a flűgos fegyverüzér Aztán itt van az Emír, egy kisebb mellékszereplő a Gargoyles című Disney sorozatból akinek Tony Shalhoub a hangját kölcsönözte, Illetve Tim Robbins főnöke az IQ- A Szerelem relatív című vígjátékban Szerkesztve: 2012. Január 30. - Werebazs Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Január 30. Hozzászólás ideje: 2012. Január 30. Danny Webb Őt pont most láttam a BBC-s Sherlock 2. évadának 1. részében, ahol egy rendőrt alakít. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 30. A berakás után nézhetetlenné váló képeket kezelő weblapok szerkesztői áttérhatnének már az olyan képközlésre amivel mindig láthatóak maradnának a képeik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Miska bácsi, kinek vezetékneve Massee (nem pedig Masé), életének egy bizonyos szakaszán mókásra véve a figurát rossz útra tért (A holló), ám később vezeklésképp egy Jim Belushi nevű sivatagban edződött (Szahara: 1995) télapó oldalán (Hull a pelyhes) bosszúszomjasan harcba szállt a nácik ellen (Szahara: 1995), majd miután a tisztességes kisemberek élete nem igazán jött be neki (Hetedik), egyéb teendői mellett újra a bűn útjára lépett (24, FlashForward, stb.). Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Szegény ember Van Damme-ja. Ha őt nem megy felismerni, rajzoljatok rá egy bajszot: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Tom Selleck? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Ha őt nem megy felismerni, rajzoljatok rá egy bajszot: Anélkül is ment. Pedig retusálhattam volna az ujjammal ahogy a Színész Bob képével csinálta Purci úr a Hamis a babában. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Tom Selleck? Bizony. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Feladat: Megtalálni a két kép közti egyetlen egy különbséget. Az, hogy Gary Busey a szegény emberek Nick Nolteja holt igaz. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Úgy néz ki Busey mint ha a Légy teleportáló gépébe beszállt volna Nick Nolte mellé egy barlangi troll. Legnagyobb állat a világon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Micsoda alkoholista feje van a második képen. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Azzal fejzettel akár Quasimodo szerepére is pályázhatna. Lenne esélye rá hogy megkapja. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Micsoda alkoholista feje van a második képen. Miért, máshol milyen feje van? Az elsőn ugyanis nem ő van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Miért, máshol milyen feje van? Az elsőn ugyanis nem ő van. Na megyek inkább aludni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Amúgy ahogy nézegettem és szeparáltam Nick Nolte képeit, piszkosul megöregedett. Mára már egy ősz, szakállas fickó lett belőle. Hozzá képest Busey egy siheder. Szóval a hasonulás mára már kicsit kiveszett belőlük, de itt még, lásd lentebb, alig fedezhető fel különbség köztük. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Hozzászólás ideje: 2012. Január 31. Amúgy ahogy nézegettem és szeparáltam Nick Nolte képeit, piszkosul megöregedett. Mára már egy ősz, szakállas fickó lett belőle. Hozzá képest Busey egy siheder. Szóval a hasonulás mára már kicsit kiveszett belőlük, de itt még, lásd lentebb, alig fedezhető fel különbség köztük. A hasonlóság még annyi köztük hogy mindketten pár teherautónyi szeszesitalt elfogyasztottak pályafutásuk során. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Mondjuk már Nolte sem néz ki sokkal jobban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Pedig a Trópusi Viharban még jó volt nagyon. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Pedig a Trópusi Viharban még jó volt nagyon. Smink. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Dávid Patrick Kelly mielőtt az USA 33. elnökének választották volna (A dicsőség zászlaja) odavolt az idétlen nyakkendőkért és a magasságért (Kommandó), a tűzért és a bagóért (A holló), no meg a nőkért és a szűk helyekért (Ford Fairlane kalandjai). Valamikor a bűbájos boszorka Alyssa Milano-ra is szemet vetett, minek következtében egy egyszemélyes kommandó által pofára esett. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Őt ismerni ismerjük, de fel nehezen ismerhetjük. Ray Park Darth Maul Varangy (X-men) THX Biztonsági őr (Fanboys) Snake Eyes (G. I. Joe) Edgar (Hősök) A fej nélküli lovas (Álmosvölgy legendája) Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 1. Edgar (Hősök) Szegény ember "The Rock" Johnson-ja. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.