Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 13. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Szisz írta: Így nem kell az ismétlés gombra tapadni Again Sajna a reklámok megszakítják. Úgy szól Dave hangja, hogy én . Pörgetem mióta kijött, de nem tudom megunni. Szerkesztve: 2023. Február 13. - Ody Mandrell Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Február 14. Hozzászólás ideje: 2023. Február 14. (szerkesztve) 18 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Pörgetem mióta kijött, de nem tudom megunni. Meghallgattam pár napja, amikor feldobta az algoritmus. Tetszett, főleg ahogy Dave énekel, nagyon átütő. Pár napig nem vettem elő, amíg rá nem kérdeztél. Most nagyon megy nálam, reakcióvideókat is nézek. Van egy fickó, aki csak a 80-as cuccokat hallgatta tőlük, aztán egyből ezt. Érdekes látni, ahogy meglepődik, mert megöregedtek, modernebb a zene és még mindig milyen jól szól. Ez is bele van a dalba sűrítve. „Újra szellemek leszünk”. A hangjuk semmit nem öregedett. Sőt, Dave a sármját is megtartotta. Érezni, hogy ez a dal nagyon mélyről, a lélekből jött. Szerkesztve: 2023. Február 14. - Szisz 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 18. 6 órával ezelőtt, Pildi írta: Annál is inkább, mert van rá esély, hogy nem lesz több ilyen év. Ki kell használni minden lehetőséget ennek kiélvezésére. Best of válogatások nekem is vannak, de az előző koncertek setlist-jeit is mindig össze is szoktam állítani előre, így teljes a ráhangolódás. Ez idén is így lesz. Közben bejelentették, ősszel folytatódik az Amcsi turné, 30 helyszínnel. A tavaszi 10 koncertjük már mind teltházas. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 18. (szerkesztve) @Szisz a DM kapcsán egy kis múltidéző. Innentől érdemes olvasni pár oldalt: Szerkesztve: 2023. Február 19. - Ody Mandrell 1 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Február 19. Hozzászólás ideje: 2023. Február 19. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Szisz a DM kapcsán egy kis múltidéző. Innentől érdemes olvasni pár lapot.: Átfutottam. Érdekes. Akár egy napló. Nem emlékszem mindenre, amit írtam. Rég volt. Szép volt. 16 év. A Placebót azóta szeretem. A DM meg a PTA-tól visszafelé szeretődött meg általam, amiben nem kis szereped van. Csodás fogalmazásgátló. Az megvan, hogy akkor eszméltem rá, hogy már a Violatort is szerettem. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 19. (szerkesztve) Több embert megfertőztem a DM-el, de ezt most jó volt visszaolvasni. Akkor az első koncertre készültem, most meg már a nyolcadikra. Kár, hogy a videók már nem letölthetők. Szerkesztve: 2023. Február 19. - Ody Mandrell Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Február 19. Hozzászólás ideje: 2023. Február 19. (szerkesztve) 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Több embert megfertőztem a DM-el, Gazdatest. Jó, hogy ez ellen nincs oltás. Az élettársam is szereti, még a 90 előttire esküszik. Volt is vitának, van, a Violator kapcsán. Szerintem akkor értek a csúcsra. Az ő személyes élménye, hogy a 80-as években volt az igazi. Nekem 90-től akadt be igazán, a Violator szólt mindenhol a bulikban. Előtte, arra emlékszem, hogy ha kérdezték DM-es vagy a DD-s vagyok-e, én inkább a DuranDuran vagy egyik táborba se tettem magam. Mindig ezek a szekértáborok, a vérünkben van. Nekem a DM a depi mode volt, a korai emo mode, nem értettem a szöveget. A szövegek megértése nélkül nem adja úgy magát. Szerkesztve: 2023. Február 19. - Szisz 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 19. Nekem a BC-től kezdve minden album tetszik. Előtte is jók voltak, de akkora találták meg igazán a stílusukat. Nem is találkoztam még olyannal, aki úgy vélekedne a Mode-ról, mint az élettársad. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Február 20. Hozzászólás ideje: 2023. Február 20. 18 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nem is találkoztam még olyannal, aki úgy vélekedne a Mode-ról, mint az élettársad. Olyan vélekedéssel neten én igen, miszerint addig volt az igazi, amíg Alan a csapatban volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 20. Tudom, szemellenzős baromság. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Február 21. Hozzászólás ideje: 2023. Február 21. (szerkesztve) Ezt a jelenséget ismerjük az SW kapcsán is. A legnehezebb egy együttesnek a frontember kilépése. Pl. AWS, én nagyon szorítok értük, úgy látom nekik az jelenti a gyógyulást, hogy tovább csinálják. Még 2 év után is fájdalommal vegyes szeretet kerít hatalmába, ahogy Örs videóit nézem. Tele volt tervekkel, élettel, a szövegeiben mégis a másik oldalt idézte, Fekete részem, Viszlát nyár, Lelket vennék, Emlékszem, Útvesztő, mint aki folyton társalog a halállal. Beszéltek is a tagok arról, hogy a félig kész dalok befejezése a gyászba húzta őket vissza. És itt jön be a Ghost Again és a Memento Mori, ahol összeér a két sztori. Fiatalok csapata, akik korán találkoztak vele és egy érett, akik készülnek rá tudatosan. Szerkesztve: 2023. Február 21. - Szisz 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. Hogyan teremtsünk feszültséget a zenével? Ebbe az összehasonlításba most futottam bele és annyira mesteri, hogy muszáj megosztanom. A Lost zenéjét Giacchino szerezte, és a sorozat egyik legjobb karakteréhez (Ben) egy kiváló témát jegyzett. Ezt a témát két különböző jelenetben két különböző módon zárta le. 1:33-tól linkeltem a témát, de amikor a karakter bosszúja igazán kiteljesedik, 1:50-től, érdemes megfigyelni hogy marad meg a feszültség a zene végén: Ezzel szemben a sorozat számomra legkedvesebb epziódjában, a Dr. Linusban, Ben végre feloldozást nyer a bűnei alól és befogadja őt Ilana annak ellenére, hogy megölte Jacobot. 2:30-től linkeltem, 2:50-nél érdemes meghallgatni, hogy itt hogyan ad megnyugvást a zene Ben megkönnyebbüléséhez. Remélem lesz még alkalmam Giacchino zenéjét a Star Wars kapcsán tovább csodálni. 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. Hozzászólás ideje: 2023. Március 11. Imádom a Lost zenéjét, pont annyira egybeforrt a sorozattal, mint Williams zenéje a Star Wars filmekkel. Adott egy erős plusz élményt, enélkül mind a sorozat, mind a nézők szegényebbek lennének. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Március 12. Hozzászólás ideje: 2023. Március 12. Depeche Mode póló a második Left 4 Dead videójáték egyik főszereplőjén: 2 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Március 14. Hozzászólás ideje: 2023. Március 14. Közben kijött egy másik single a MM albumról, My Cosmos Is Mine Gyerekek... Vissza a gyökerekhez , Abszolútum Modern térbeli hangzás Pszichedelikus , Nagyon imádás Érik, hogy ez lesz az egyik legjobb DM album is valaha, ever, meg minden. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 14. (szerkesztve) Már hallgatom egy ideje. Nagyon ULTRA feeling. Még majdnem két hét mire hallgathatom az albumot. Amúgy nem single, csak egy kedvcsináló. Örülök, hogy tetszik. Este a sötétben, mondjuk az utcán sétálva iszonyat hangulatos tud lenni. Szerkesztve: 2023. Március 14. - Ody Mandrell Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Március 14. Hozzászólás ideje: 2023. Március 14. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Amúgy nem single, csak egy kedvcsináló. Egy videós, nem magyar, így nevezte, ezért használtam ezt a kifejezést. Talán magyarul kéne beszélnem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. 19 perccel korábban, csoli1138 írta: Na @Ody Mandrell pörgeted már a Memento l iroM - t? 5. Számnál vagyok. Martin dalolászásai továbbra sem a kedvenceim, de már ennyibő is érzem, hogy nem lesz rossz album ez: Hétfőn tudom meghallgatni. Martin dalolászásai alatt mit értesz? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Hétfőn tudom meghallgatni. Martin dalolászásai alatt mit értesz? Azt a néhány számot, albumonként 1 kb, amikor csak ő énekel. Most. Sem talált nálam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Kell mindig Martin szám, anélkül nem DM lemez a DM lemez. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kell mindig Martin szám, anélkül nem DM lemez a DM lemez. Jogos. Na végighallgattam. Ami versenyre kelhet Ghosts again-nel az a My favorite stranger lesz. Ami egyszerre retro és újszerű de nagyon jó az a Never let me go. Ami pedig instant gyönyörűség az a Speak to me, az egy futurisztikus utazás a mennyországba kb. Zseniális! Majd írd meg a te kedvenceidet is! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Kedden írok róla hosszabban. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Oké addig rongyosítom... Valószínűleg lesznek még változások a saját véleményemben is. A depeche mindig is ilyen volt. Van egy első benyomás aztán van, hogy valami utána érik be és avanzsál feljebb. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Az elsöprő többség imádja a lemezt. Én ebben is kicsit más vagyok, mert én nem álltam meg a fejlődésben a Songs of Faith and Devotion után. A későbbi albumiakat is ugyanúgy tudom élvezni, sőt némelyiket még jobban is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Nos egész nap hallgattam. Egy kib@szott mestermű az album! A Before we drown és People are Good is nagyon ott van. De egész egyszerűen ahogy zeneileg utalgatnak korábbi műveikre, higy néha azt érzed, hogy egy elveszett számukban vagy a 80-as években majd utána azt, hogy a Blade Runnerben Vangelis szel. A lenduletes számok pazarok, a komorak mélyek, a lassúak szépek! Nagyon kellett! 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 24. Köszi Csoli! Mindenki el van ájulva tőle. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. (szerkesztve) 23 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az elsöprő többség imádja a lemezt. Én ebben is kicsit más vagyok, mert én nem álltam meg a fejlődésben a Songs of Faith and Devotion után. A későbbi albumiakat is ugyanúgy tudom élvezni, sőt némelyiket még jobban is. Pacsi. Tudod, hogy a Playing The Angelnél kerültek közel hozzám. Nem is értem az Ultráig miért nem jutnak el. Az is ikonikus. PTA óta album szinten annyira nem fogott meg, amit kihoztak. Mostanáig. Lehet az angyalszárnyak miatt is, amik M betűket formáznak. A borító is hibátlan. Sokmindenre emlékeztet az MM. A 80-as évek korai munkáitól kezdve, ahogy Csoli is utalt rá, olyan akár egy filmzene, pszichedelikus. A Szárnyas fejvadásztól kezdve a Stranger Things-ig jöttek képek a hallgatása közben, nekem is. Ne ne-vessetek ki, többször beugrott a kedvenc Madonna albumon is, a Ray of Light, ami szintén egy fülhallgatós gyönyörűség, mint ez. Nagyon sokrétegű a zene, érzem, ahogy megdolgoztat miközben figyelem a hangokat. Nem egybites slágerszámok. Ami slágeresebb, az is komplexebb. Szerkesztve: 2023. Március 25. - Szisz 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. A Ray of Light az egyetlen Madonna album, amit megvettem, annyira tetszett. Holnap már én is hallgathatom a Mementót. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. (szerkesztve) 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A Ray of Light az egyetlen Madonna album, amit megvettem, annyira tetszett. Megint pacsi. Én is csak azt vettem meg. Szerk. : Ja nem, még volt egy, a Bedtime stories. Már nincs meg. A költözések során elkallódott sok album. 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Holnap már én is hallgathatom a Mementót. Addig önmegtartóztatsz? Ja és pont a Soul With Me az egyik kedvenc most. Szerkesztve: 2023. Március 25. - Szisz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Nálam az első meghallgatás kissé rituálé-szerű, de szerintem ezen nem lepődsz meg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.