csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. A Ray of light nekem is mérföldkő. Soka Madonna is ment otthon gyerekkoromban, mikor a Ray of light jött azzhittem lefelé megy a "vénasszony", de kiderült, hogy akkor volt a csúcson. A Frozen és a Drowned world.. Legjobb albuma szerintem is. 1 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. 36 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nálam az első meghallgatás kissé rituálé-szerű, de szerintem ezen nem lepődsz meg. This is the Way. I see. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Nagyszerű lemez lett a Memento Mori! Minden dal szívhez szóló, és egyedi, ahogy már megszokhattuk, de talán ennyire érett, kiforrott, a művésznek a világgal megbékélését közvetítő albumuk még nem volt. Dave hangja csodálatos, semmit nem veszített csillogásából, mélységéből, az érzéseket átadni tudásából. Hallgatom, és úgy érzem, hogy ha nem lesz több lemezük, akkor ez egy sikeres, sokszínű, mindig megújulni képes zenei pálya méltó és emlékezetes befejezése. 2 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Nem érzem búcsúnak. Mintha duóként egymást erősítve egymásért Andyért, új kötelék szövődött volna. Próbáljátok ki, az utolsó szám után azonnal ez elsőt indítani. Ugyanaz a karcos, opálos hangzás teszi végtelen körforgássá az albumot. Zseniális ez is. De tényleg az utalásiok a Walking in my shoes-ra, vagy csak egy hangzás a Lilianből, vagy a "tányér" ami megpördül,mint régen a Behind the wheelben. Egyszerűen önmagukat adják egy nagyszerű új, akkor és mostba csomagolva. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Búcsú? Martin interjú részlet: - Do you ever think about the end of Depeche Mode? -It's not going to happen right away. Dave and I are working together now, it has changed a lot. We talk a lot more than before, we work more closely together. Memento Mori is not a conclusion. It's a beginning. The beginning of something else. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Búcsú? Martin interjú részlet: - Do you ever think about the end of Depeche Mode? -It's not going to happen right away. Dave and I are working together now, it has changed a lot. We talk a lot more than before, we work more closely together. Memento Mori is not a conclusion. It's a beginning. The beginning of something else. Úgy legyen. Én is csak azt mondom, hogy ha búcsú lenne, annak is tökéletes lenne. Azt nem hiszem, hogy előre bejelentenék, hogy befejezik. Sokkal inkább valószínű, hogy megtörténik majd egyszer (talán a mostani, talán a legközelebbi lemez+turné után), hogy nem készül több lemez, mert nem gyűlik össze annyi anyag, erőltetni meg nem fogják. Még az az opció is simán esélyes, hogy egyszer úgy indulnak turnézni, hogy nincs új lemezük. Nem a rókabőr miatt, hanem mert élvezik a színpadot, a showt, és bőven van annyi lemezük, amiből több turnéra is futná. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Búcsú? Martin interjú részlet: - Do you ever think about the end of Depeche Mode? -It's not going to happen right away. Dave and I are working together now, it has changed a lot. We talk a lot more than before, we work more closely together. Memento Mori is not a conclusion. It's a beginning. The beginning of something else. Na akkor ennyi.. Azaz nem ennyi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Hallgatod még, Csoli? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Nekem is megvolt. Nagyon faja. Amiket ki tudok emelni: Speak to Me Ghosts Again My Favourite Stranger Wagging Tongue Never Let Me Go Soul with Me Egyelőre ez a sorrendjük. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 25. 1 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Hallgatod még, Csoli? Már a kocsiban is. Amikor egész nap ment az a melóban sikerült fülhallgatóval, igen most sokáig ez fog menni mindenhol. 1 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. Hozzászólás ideje: 2023. Március 26. (szerkesztve) Ma hajnalban, 3:45-kor, ami érzetre 2:45 volt, készülődés közben a Soul With Me-t lőtték fel az agymanók. Tényleg beakadt. És az album volt az altatóm természetesen. Szerkesztve: 2023. Március 26. - Szisz 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. Lassan hajnali fél négy, ami azt jelenti, hogy legalább 12 órája csak az albumot hallgatom. Ez egy csoda! A fiúk egy felsőbb szintre léptek. Nagyon más, mint a többi DM album de mégis hamisítatlan Depeche Mode. Holnap...vagyis ma megpróbálok írni róla valami összeszedettet. 3 1 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. Hozzászólás ideje: 2023. Március 27. (szerkesztve) 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Lassan hajnali fél négy, ami azt jelenti, hogy legalább 12 órája csak az albumot hallgatom. Ez egy csoda! A fiúk egy felsőbb szintre léptek. Nagyon más, mint a többi DM album de mégis hamisítatlan Depeche Mode. Holnap...vagyis ma megpróbálok írni róla valami összeszedettet. Én is még hallgatom. Előszedtem a régebbieket is, mindenféle időkből és azt kell mondjam, hogy most jobban tetszik az is, és jobbnak érzem azt is, amit eddig annyira nem tudtam befogadni. Úgy jártam, mint a PTA-val, hogy annak hatására visszamenőleg megszerettem és most újra. A PTA még jobb, mint valaha, nálam az a mérföldkő és most az MM. Ebből is látszik, hogy a DM olyan, mint a jó bor vagy sajt, idővel egyre finomabb, összetettebb ízű és különlegesebb. Benne lehet a kései örömben az is, hogy azóta megismertem az ASMR műfajt és a zenéjük sokszor olyan, mint egy ASMR mennyország. Megvárom a részletes írásod, addig még ízlelgetem. Bár nem készülök nagy esszére a témában. Az album nyitó és főleg a záró száma engem egy másik dimenzióba repít. Ami közte van úgy hat, akár egy időutazás, nagyon sok korábbi munkájuk lenyomatát érezni benne. Divatos kifejezéssel egy kicsit minden is. Szerkesztve: 2023. Március 27. - Szisz 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Március 28. Hozzászólás ideje: 2023. Március 28. Közben az I feel you "guminyikorgós" cameo is felfedte magát az albumon. Ennyi fan service-t csak az sw ben láttam. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. A vicces topikba tegnap betett kép apropóján: Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Május 11. Hozzászólás ideje: 2023. Május 11. @Ody Mandrell és más DM rajongók! Nem tudtam nem észrevenni, hogy az Enjoy the Silence klipjében rögtön az elején a tagok úgy kerülnek ki a képből ahogy az élet hozta. Remélem még sokáig megmarad a duó, de ha a klip betalált akkor Dave marad utoljára. Keserű jóslat a képsor. https://youtu.be/aGSKrC7dGcY Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 11. Már korábban felhívták rá a figyelmet. Profetikus. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Május 11. Hozzászólás ideje: 2023. Május 11. Érdekes megfigyelés. De nagyon nem kell miatta szomorkodni, hiszen csak a sorrendre utal, időben lehet a távozások között jó sok év, ahogy eddig is volt. Végül pedig mindenki meghal egyszer, de reméljük ez sokára következik be. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Május 11. Hozzászólás ideje: 2023. Május 11. 19 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Már korábban felhívták rá a figyelmet. Profetikus. Nem találkoztam vele. Komolyan magam vettem észre véletlenül. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 24. @Szisz nem is tudtam, hogy Depeche Mode klipben szerepeltél! Miért nem mondtad? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Május 25. Hozzászólás ideje: 2023. Május 25. 2023. 05. 24. - 19:28, Ody Mandrell írta: @Szisz nem is tudtam, hogy Depeche Mode klipben szerepeltél! Miért nem mondtad? Elsőre semmi hasonlóságot nem fedeztem fel. Aztán, ahogy sokáig néztem, a fiatal kori anyámat, akire fényképről emlékszem, megláttam kicsit a nő arcában. Igazán szólhatott volna. Még a dal témája is passzol hozzá. Vagy a pasira gondoltál? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Május 26. A csajra gondoltam, szerintem hasonlít rád. De az is lehet, hogy az emlékeim koptak meg. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 26. Hozzászólás ideje: 2023. Május 26. Nem tudom megunni. Úgy imádom Kordát, annyira sugárzik belőle valami elemi kedvesség. 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Május 26. Hozzászólás ideje: 2023. Május 26. Ez a dal nagy kedvenc a mai fiataloknál. A lányom szalagavatóján erre vonult be az osztályuk a szalagtűzésre, mert ők is imádják ezt a lendületet, amit Gyuri bácsi képes átadni. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 26. Hozzászólás ideje: 2023. Május 26. 2 órával ezelőtt, Pildi írta: Ez a dal nagy kedvenc a mai fiataloknál. A lányom szalagavatóján erre vonult be az osztályuk a szalagtűzésre, mert ők is imádják ezt a lendületet, amit Gyuri bácsi képes átadni. A mellettünk lévő iskolában gyereknap van, itt tomboltak a gyerkőcök a Reptérre. Olyan jót nevettem. 1 1 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Június 1. Hozzászólás ideje: 2023. Június 1. (szerkesztve) Nálam ez pörög napok óta. Azért ide teszem, mert annyira átjön a mai fiatalok egy részének nem túl rózsaszín életérzése, az egész atmoszféra nyomasztó és nagyon tükör. És szinte hallom, ahogy a közönség a kisípolt részt üvölti koncerten. Egy koncertjüket már el is kaszáltak miután ezzel a számmal kijöttek. A klip egy szülőcsatornából indul és egy koporsónál ér véget. Az is megér egy elemzést. Vigyázat szókimondó szövegek! Szerkesztve: 2023. Június 1. - Szisz 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 28. (szerkesztve) Egy hónap múlva DM koncert! Ki veszt részt innen? Szerkesztve: 2023. Június 28. - Ody Mandrell 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Június 28. Hozzászólás ideje: 2023. Június 28. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egy hónap múlva DM koncert! Ki veszt részt innen? Ott leszek! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 28. Tényleg???? Na akkor majd szervezünk egy talit előtte. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.