Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Tegye fel a kezét, akinek 1985-ben ez a szám tetszett!!! Nekem igen! Már magzat koromban is ezt hallgattam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Bazz, ilyen fazonok lennének végig ezekben a trágya tehetségkutató műsorokban visszaszoknék fullra rájuk. Ezt a gyereket stadionokba kell telepíteni, mese nincs. Elég volt már a trendibuzi-emós-nyálgép emberszabásúakból. Tehetségeket a népnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Igen, Norbi nagy fazon, nézd meg a legelső énekét: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Láttam mindegyiket, nem is egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Tegye fel a kezét aki még nézi a Faktort. ( és tetszik is neki) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Elég volt már a trendibuzi-emós-nyálgép emberszabásúakból. Tehetségeket a népnek. Amikor az anti fitness izé lépett fel, azt hittem baseball ütővel verem szét a TVt annyira felment a pumpa, hogy ezek itt valakik. Pedig csak egy kis szeretetre és figyelemre vágynak amit otthon nem kaptak meg, de most a kis tinilányokkal enyhítik a bajukat. Az én orvosságom rá: Bumm a fejbe! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Amikor az anti fitness izé lépett fel, azt hittem baseball ütővel verem szét a TVt annyira felment a pumpa, hogy ezek itt valakik.Pedig csak egy kis szeretetre és figyelemre vágynak amit otthon nem kaptak meg, de most a kis tinilányokkal enyhítik a bajukat. Az én orvosságom rá: Bumm a fejbe! Balázs jól megmondta a végén : "Furcsa nézni, ahogy 30 kilós fiatalok tombolnak" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Tegye fel a kezét aki még nézi a Faktort. ( és tetszik is neki) Feltartottam a kezem kudar: Ugyanez volt nekem is az érzésem, de még Tóth Gabinál is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Feltartottam a kezem kudar: Ugyanez volt nekem is az érzésem, de még Tóth Gabinál is... Ha már Tóth Gabi....Nekem ekkor volt utoljára szimpatikus.. Szolid normális kinézet. Utána kuuuvult el, de nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Nekem Szabó Mariann volt anno szimpatikus még az Unisex énekesnőjeként. Most a faktorban nem jött be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Iiiigen hát itt marha jól nézett ki. De én szerettem a faktorban is, csak mindig túlcsicsázták szegényt. Ez a fekete áll jól neki, ahogy az utolsó adásban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Volt ez a Magyarország története sorozat az MTV-n, aminek nemrég lett vége. Baromi jó volt. Plusz a "betétdala" is kellemes (Republic: Emberlelkű földeken): Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. (szerkesztve) Phobos! Ákos új albuma valóban remek lett. Többször is meghallgattam már. Például a Szinbád dala akkorát üt mint egy atombomba. Szerkesztve: 2010. November 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Phobos! Ákos új albuma valóban remek lett. Többször is meghallgattam már. Például a Szinbád dala akkorát üt mint egy atombomba. öröm ilyenekei olvasni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. öröm ilyenekei olvasni Megkockáztatom, hogy a legjobb albuma! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Volt ez a Magyarország története sorozat az MTV-n, aminek nemrég lett vége. Baromi jó volt. Plusz a "betétdala" is kellemes (Republic: Emberlelkű földeken): Nagyon jó ez a dal. Sajnos a sorozatot nem ismerem. Megkockáztatom, hogy a legjobb albuma! Én tervezem megvenni, és örülök, ha Phobos-on kívül (aki mégiscsak elfogult rajongó ) másnak is tetszik. Te nem vagy oda Ákosért, így a pozitív véleményed duplán számít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Na akkor én is meghallgatom Ákos új albumát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. 1990-91-ben voltam katona. Akkor az Angyalbőrben" sorozat ment a tv-ben. Most nagyon nosztalgiázok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Phobos. Azon vettem észre magam, hogy a DM mellett csak az új Ákos albumot hallgatom. Ez nálam nagyon nagy szó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Phobos. Azon vettem észre magam, hogy a DM mellett csak az új Ákos albumot hallgatom. Ez nálam nagyon nagy szó!Örülök neki, valóban nagyon jó az új albuma Az meg, hogy téged is meg tudott győzni az nagy szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Örülök neki, valóban nagyon jó az új albuma Az meg, hogy téged is meg tudott győzni az nagy szó Oltári hatalmas az egész! Oda vagyok az egész lemezért! Ezt is megértük... "szeress így....szeress még....pedig nem leszek már jó, csak ilyen senkinek való" Hatalmas. Szerkesztve: 2010. November 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Meghallgatnám ha nem lenne egy bizonyos pártnak a s*ggnyalója.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Meghallgatnám ha nem lenne egy bizonyos pártnak a s*ggnyalója.... Hát ha ez számítana, akkor én sem hallgatnám. De szerintem a zenében csak az számít, mit tesz le az illető a közönség elé. Az pedig Ákosnál nagyon színvonalas és maradandó, jó zene, kiváló szövegekkel. Ezek után nem érdekel a poltikai felfogása. Én is meghallgattam a lemezt tegnap és nagyon tetszik. Ákos egyre érettebb előadó, úgy érik, mint a jó bor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Hát ha ez számítana, akkor én sem hallgatnám. De szerintem a zenében csak az számít, mit tesz le az illető a közönség elé. Az pedig Ákosnál nagyon színvonalas és maradandó, jó zene, kiváló szövegekkel. Ezek után nem érdekel a poltikai felfogása. Én is meghallgattam a lemezt tegnap és nagyon tetszik. Ákos egyre érettebb előadó, úgy érik, mint a jó bor. Sajnos nekem erkölcstelen amit csinál(nem a politikai gondolkodása). Szerintem nem kéne senkinek sem a művészvilágból odaállni egyik párthoz sem. Tartsa meg magának a hitvallását, ahogy sokan rajta kívül teszik. Pl Tankcsapda, vagy a Kartell. Innentől nekem hiteltelen az egész műve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Ismert rajzfilmslágerek. A legtöbbet én is néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. (szerkesztve) Ismert rajzfilmslágerek. A legtöbbet én is néztem.Itt derül ki, mennyire jobbak a magyarul Köszi Jake Szerkesztve: 2010. November 19. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. A Black Ops újra megugrasztotta a Stones lemezeladásait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. (szerkesztve) Melyik légierő induló tetszik neketek a mostani vagy a II. Világháborús? Mostani Régi Nekem a régi sokkal jobban tetszik Szerkesztve: 2010. November 21. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Most ilyen nosztalgia-hangulatom van. Ennek a videónak a képei is baromi jók. Azok az arcok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.