Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. (szerkesztve) Nagyszerű ez a zene! Akkoriban nem az számított kinek mekkora csöcse van, hanem, hogy ki tehetséges és tud jobb zenét csinálni. Erről a számról egyből az alábbi jutott eszembe. Szerkesztve: 2010. November 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Most ilyen nosztalgia-hangulatom van. Ennek a videónak a képei is baromi jók. Azok az arcok! De a zene ma is óriási Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Ody: Jaj hogy én ezt mennyit szoktam hallgatni! Isteni zene MissKarrde: Igen, szerintem is. Sőt az arcokat se rossz értelemben hoztam fel. Milyen egyedi fazonok már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Ody: Jaj hogy én ezt mennyit szoktam hallgatni! Isteni zene És a szövege is oltári! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. MissKarrde: Igen, szerintem is. Sőt az arcokat se rossz értelemben hoztam fel. Milyen egyedi fazonok már! Bocsánat, csak elsőre nem volt teljesen világos, hogyan érted Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 25. Bomarr, Ody: Mindkét zene kitűnő. Nagyon kedvelem a hatvanas évek zenéjét is. Inkább ilyet adnának ma is a rádiók Lady Gaga helyett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Sajnos nekem erkölcstelen amit csinál(nem a politikai gondolkodása).Ákos megtért! Szinte minden dalában a mostani rezsim utálata köszön vissza. Próbáld meg. Önmagát marcangolja a régi énje miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. (szerkesztve) Ody: Pont tavaly angolon hallgattuk ezt a számot és elemeztük ki a szövegét. Azóta is nagy kedvencem. Szerkesztve: 2010. November 27. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Hát ez nagyon joooo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. - Csókolom, májkeldzsekszon és durándurán van? - Olyan játékot nem cserélünk ami durran. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Ma az X faktorban Király L. Norbi ezt a számot krákogta végig.. Eredetiben azért jobban szól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Ezt a Wolf Katit sajnálom, mert piszok jól énekelt. De tuti, hogy Norbi fogja megnyerni. Ő egy jelenség akire ki van éhezve a közönség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Ody: Pont tavaly angolon hallgattuk ezt a számot és elemeztük ki a szövegét. Azóta is nagy kedvencem. De előszőr azt hittük, hogy az angoltanár csak szivat, hogy ilyen rossz számot hozott... De aztán mindenkinek nagyon bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Ákos megtért! Szinte minden dalában a mostani rezsim utálata köszön vissza. Próbáld meg. Önmagát marcangolja a régi énje miatt. Adok neki egy esélyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Ezt most rengetegszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Vajon hol maradtam le arról, hogy Alexandre Desplat írta a HP7/1 zenéjét? Ma meg is hallgatom, a film alatt feltűnt pár egész jó dallam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Zúzunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Juj ez valami ACDC klón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Jaja, pluszban ugye még ők is ausztrálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Eszméletlen jó a szöveg... meg a dal is... Janicsák Veca is ezt énekelte X faktorban... http://www.youtube.com/watch?v=VjWX-WPO6Hk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Egyik kedvencem! Dailymotion próba is egyben. http://www.dailymotion.com/video/x20x5b Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. A visszafogott melankolia útján.... http://www.youtube.com/watch?v=qvn8hTLUJ1I Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. http://www.youtube.com/watch?v=H5NRPgfoCbY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Ody: Tears for Fearst én is bírom. Nekem ez az egyik kedvenc tőlük (és ezzel most az új motor videóbeillesztését is letesztelem ): Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Igen Bomarr, szerintem zseniálisak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Zúg a Volga, hadd zúgjon csak az a dolga! http://www.youtube.com/watch?v=iRY2gL2SvZE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Aha. MC Gesztenye már csak tudja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. http://www.sg.hu/cikkek/79041/multiplexekbe_tart_a_magaskultura Kicsit összetett a téma, de talán ide jobba illik, mint a filmek topikba. Sajnos nekem még sose sikerült eljutnom ilyen előadásra Pesten a nekem nem igazán jó időpontok miatt. Mindenesetre érdekes vállalkozásnak tartom. Szerintem jó ötlet, mert egy moziterem mégis csak jóval alkalmasabb egy ilyen előadás meghallgatására, megnézésére, mint a szoba és a tévé, és utazással együtt is olcsóbb, mint az eredeti. Azért a színháztermet soha semmi sem tudja pótolni, de ha nem jut el valaki oda, akkor ez a legjobb alternatív megoldás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. http://www.sg.hu/cikkek/79041/multiplexekbe_tart_a_magaskultura Kicsit összetett a téma, de talán ide jobba illik, mint a filmek topikba. Sajnos nekem még sose sikerült eljutnom ilyen előadásra Pesten a nekem nem igazán jó időpontok miatt. Mindenesetre érdekes vállalkozásnak tartom. Szerintem jó ötlet, mert egy moziterem mégis csak jóval alkalmasabb egy ilyen előadás meghallgatására, megnézésére, mint a szoba és a tévé, és utazással együtt is olcsóbb, mint az eredeti. Azért a színháztermet soha semmi sem tudja pótolni, de ha nem jut el valaki oda, akkor ez a legjobb alternatív megoldás Nekem furcsa egy kicsit. Nem hinném hogy moziba valók az ilyen előadások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.