Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Szépen megdolgoztatta a hangfalaimat. Akkor gondolom a szomszédok idegeit is megdolgoztatta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Jó hangosan kéne nyomatnunk. Hadd akadjanak ki a szomszédok. Meg is lesz. Bort majd behűtöm. Az egyik teszt CD lemezemen rajta van egy a szám DTS minőségben. Szépen megdolgoztatta a hangfalaimat. Mármint ez a szám? Egyébként ez a koncert a legjobban megszólaló Mode koncert. A kékség megtette a hatását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Akkor gondolom a szomszédok idegeit is megdolgoztatta. Mármint ez a szám? Egyébként ez a koncert a legjobban megszólaló Mode koncert. A kékség megtette a hatását. Jaja. Nagyon jó háttértaktusai vannak, vagy legalábbis szépen elosztották a hangokat, hogy mindegyik hangfal terhelve legyen. Mostanság több audiophile lemezt elővettem, anno letöltöttem párat. Ez utóbbiak ugyan két csatornás sztereók, de már alig várom, hogy a leendő rendszert tesztelhessem velük Majd... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Jaja. Nagyon jó háttértaktusai vannak, vagy legalábbis szépen elosztották a hangokat, hogy mindegyik hangfal terhelve legyen. Mostanság több audiophile lemezt elővettem, anno letöltöttem párat. Ez utóbbiak ugyan két csatornás sztereók, de már alig várom, hogy a leendő rendszert tesztelhessem velük Majd... Csak a hangsávot töltötted le? Honnan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Csak a hangsávot töltötted le? Honnan? Ezeken csak hangsávok vannak. Az 1st-n voltak fent ha jól tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Ezeken csak hangsávok vannak. Az 1st-n voltak fent ha jól tudom. Köszi, majd utánanézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Meg is lesz. Bort majd behűtöm. Meg kell adni a módját. Ez utóbbiak ugyan két csatornás sztereók, de már alig várom, hogy a leendő rendszert tesztelhessem velük Majd... Ha ütős lesz az a rendszer akkor nemcsak a szomszédok hanem a szeizmográfok is ki fognak akadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Ha ütős lesz az a rendszer akkor nemcsak a szomszédok hanem a szeizmográfok is ki fognak akadni. Szerintem a mostani rendszerrel is tudnék...khm...álmatlan éccakát csinálni akár még a legfelső emeleten élők életében is. De ha jó a rendszer akkor már egyharmad hangerőn is nagyon dinamikusan és tisztán szól a nóta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Mindig is utáltam a Depeche Mode-ot, de ez a Jézusos szám jó. A Mansonos feldolgozás is. Van a DM-os énekes hangjában valami amitől kiráz a hideg. Nem jó értelemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Szerintem a mostani rendszerrel is tudnék...khm...álmatlan éccakát csinálni akár még a legfelső emeleten élők életében is. De ha jó a rendszer akkor már egyharmad hangerőn is nagyon dinamikusan és tisztán szól a nóta. Akkor össze tehetik a kezüket ott a népek hogy nem okozol nekik álmatlan éccakákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Jaja. Nagyon jó háttértaktusai vannak, vagy legalábbis szépen elosztották a hangokat, hogy mindegyik hangfal terhelve legyen. Mostanság több audiophile lemezt elővettem, anno letöltöttem párat. Ez utóbbiak ugyan két csatornás sztereók, de már alig várom, hogy a leendő rendszert tesztelhessem velük Majd... Élőben is jó volt a lábdob, mert olyat ütött, mintha öt méterről hasba lőttek volna egy ágyúgolyóval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Nálam a Depeche Mode volt az egyik legnagyobb hatással a zenei ízlésemre. A Violator albumuk megelőzte a korát. Meg is van 5.1-es DTS-ben az album. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 26. Nálam a Depeche Mode volt az egyik legnagyobb hatással a zenei ízlésemre. A Violator albumuk megelőzte a korát. Meg is van 5.1-es DTS-ben az album. Kétségkívül zseniális album, de mindig képesek valami újat alkotni anélkül, hogy a hangulat nagyon változna. Én ezt szeretem bennük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Ettől metál...megáll az ész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. (szerkesztve) Ha megengeditek, gyakorolnám az adakozásból származó örömöt, aztán meglátjuk, hogy nektek az lesz-e. 3 hónapja elkezdtem foglalkozni kicsit a hobbizenélgetéssel, egy barátom ajánlotta az egyik ingyenes progit, amivel lehet "bohóckodni". Aztán egyre jobban kezdtem megismerni, sőt, azóta már egy másik - profibb - progival próbálom kiélni "művészi" (értsd: ámátőr ) hajlamaimat. 4 számot már összedrótoztam, ebből az elsőt (aminek a címe nem véletlenül lett 'A második') közkinccsé tettem. Ez még az első hajtás volt a régi progival. Íme: http://www.youtube.com/watch?v=q3sOxuQKoCo Szerkesztve: 2011. Augusztus 3. - Lada Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Nagyon klassz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Lada. Elég minimál a cuccos, de azért hallgatható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 3. Lada. Elég minimál a cuccos, de azért hallgatható. Ezt még 2 hónapja csináltam, azóta vannak jobbak is. Majd azokat is elérhetővé teszem, csak van velük még meló. Mondjuk tudom, hogy amit én szeretek az rétegzene, de hát ha ez okoz örömet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Hát ez meglepett. Azt hittem ezt Shakira találta ki tavaly, de vagy 30 éves szám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. A Fan Artba befigyelt a Hegylakó, és rögtön elkezdtem ezt dúdolni. http://www.youtube.com/watch?v=VEJ8lpCQbyw Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Az egyik kedvenc számom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Az enyém is. Amúgy MacLeod és Kurgan végső párbajáról nekem inkább emez szám szokott beugrani. http://videa.hu/RgkAbRMiXCb8hWB8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. http://www.youtube.com/watch?v=8uvvEmrrozc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
aaron Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. http://www.youtube.com/watch?v=eA6M0zVn7-g Számomra hátborzongató a szövege. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Mindig meglep amikor előkerül a magyar zenei fertőből egy értelmes hang. ez most egy olyan pillanat. És még a zenei is jó. Aaron! Megtennéd, hogy az aláírásodat egy sorosra redukálod? Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
aaron Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Mindig meglep amikor előkerül a magyar zenei fertőből egy értelmes hang. ez most egy olyan pillanat. És még a zenei is jó. Aaron! Megtennéd, hogy az aláírásodat egy sorosra redukálod? Köszi! Én is így gondolom. Ezért kezdtem el mostanában magyar hip-hoppot hallgatni. Szerintem ez az a zenei irányzat ahol nem csak tehetséges előadókat, hanem értelmes embereket is fel tudunk mutatni. Véleményem szerint az összes "Vivás" együttvéve (nem akarom senki zenei ízlését megsérteni) nem tudna olyan dalszöveget írni, mint Deniz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Az a baj hogy süt a csávóból a tipikus magyar világfájdalom. Van egy csomó normális nő is. Ha meg nincs akkor megvan az ember egyedül is. Nem kell ezt túldrámázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Az a baj hogy süt a csávóból a tipikus magyar világfájdalom. Van egy csomó normális nő is. Ha meg nincs akkor megvan az ember egyedül is. Nem kell ezt túldrámázni. Akár süt akár nem, szerintem teljesen igaza van. Főleg egy fiatal szemszögéből nézve aki normális életet akar élni itt. Lényegre törő a szövege és nagyon találó. A mai viva tv-s időkben örülni kell az ilyennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Találó a szöveg, nincs itt semmi túldrámázva... sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
aaron Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. (szerkesztve) Az a baj hogy süt a csávóból a tipikus magyar világfájdalom. Van egy csomó normális nő is. Ha meg nincs akkor megvan az ember egyedül is. Nem kell ezt túldrámázni. Szerintem inkább süssön a csávóból a tipikus magyar világfájdalom, mint, hogy az ilyen vivás maszlagokat adja el ő is. Vagy ha már stílusnál akarok maradni a Mr. Busta féle szennyt is említhetem. Szerkesztve: 2011. Augusztus 23. - aaron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.