Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hát pedig az inkább szörny mint a convor volt tavaly. (Mellesleg a Wookie is "Creature"-nek sorolja) Akkor rátok van bízva minek veszitek. Akár mind a két kategóriába is mehet. Hát... azért az évad vége fele már csak ezt a mesterséget űzte, sőt 4-ből 3 részben fejvadászoskodott Kimondottan sose volt fejvadász, bár a végén már lehet annak tekinteni. Ő is belefér ebbe a kategóriába. Csak könyörgöm, Ahsokát ne a mellék szerepelők közé írjátok már! Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Na ez jó, már pont eldöntöttem, hogy Bossk-ot jelölöl Asajj helyett Apropó fejvadászok: a Quarzite-i földalatti vasút védelme szigorúan értelmezve nem volt ugyan csata, de azért mehet oda, ugye? Bocs, hogy ennyit izélek, de ilyesmiben az a "mindent-a-szájába-kell-rágni" típus vagyok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Mehet csatának. Az Umbarai csaták is különállóak. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Köszi. Még egy legutolsó kérdés, aztán küldöm: párbajnak csak a fénykard-fénykard ellen párbaj mehet, vagy Tarpals harca Grievous-el, és Ahsoka meg Bo-Katan ökölharca is számít? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Csak a fénykardpárbajok. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Basszus, én már párbajnak beírtam az egyéb 1 vs 1 harcokat is, na mindegy.... Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Basszus, én már párbajnak beírtam az egyéb 1 vs 1 harcokat is, na mindegy.... Az idei évadban a fénykardpárbajok felét Anakin-Dooku párharcok tették ki... Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Köszi, elküldtem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Basszus, én már párbajnak beírtam az egyéb 1 vs 1 harcokat is, na mindegy.... Még lehet javítani, és kell is! Eddig úgy láttam többeknél nem világos ki melyik kategóriába tartozik. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hamarosan szerintem én is nekiállok a listának. Nem lesz egyszerű feladat, az fix. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Remek! Eddig már négyen jelöltek. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. A TCW 4.0-ba dobva a tegnap ígért anyag! Remélem segít, ha meg másra is jól jön, csak tessék! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Remek! Eddig már négyen jelöltek. Ody! Én nem változtatnék azon, hogy Ahsokát mellékszereplőnek jelöltem. Hiszen egyértelmű föszerepe csak a Friend in need-ben volt. A Mon cala trilógiában és Kadavoi történetben, relatív hogy ki a főszereplő. És sok kis cameo-ja is volt. De gondolj csak az oscarra. De inkább egy példa: Titokzatos folyó. legjobb föszereplői díj: Sean Penn, legjobb mellékszereplő: Tim Robbins. Pedig egyforma nagy szerepük volt! Csak Tim Robbins volt az a szokásos eset, hogy nem 2. nak írják ki a főcímnél, hanen "with" vagy "and" kategóriában. Így Ahsoka jelölését én tartanám mellékszerepnek és Savage-t meg egyszerűen nem jelölöm legjobb főszereplőnek,mert akiket jelöltem számomra ütősebbek és mert csak. Ezek úgyis csak jelölések és nagyon is érzelmi alapon készültek, szóval szerintem maradhat. Meggyőztelek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Nem győztél meg, de mindegy egyelőre kit hova írtok. A végén úgy is Dzséjtre bízom annak eldöntését ki főszereplő és ki nem az. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. (szerkesztve) Miért, csoli, te kiket jelöltél főszereplőnek? Ahsoka jóval több, mint 3 részben játszott meghatározó szerepet, ha nem is mindegyikben egyedül. Jó lenne tisztázni a kritériumokat, mert így érdekes eredmények születhetnek. Szerkesztve: 2012. Március 19. - Darth Sky Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Nem kell elmondani ki milyen szereplőket jelölt! Bízzátok rám, Ti csak írjátok a listát. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. (szerkesztve) Miért, csoli, te kiket jelöltél főszereplőnek? Ahsoka jóval több, mint 3 részben játszott meghatározó szerepet, ha nem is mindegyikben egyedül. Jó lenne tisztázni a kritériumokat, mert így érdekes eredmények születhetnek. Na jó látom nem teljesen értjük egymást. Ahsoka persze, hogy egyértelműen főszereplő is volt párszor. De én a karaktert mint főszereplő nem jelölöm, mert mikor főszereplőként tetszeleg az nekem nem jön be. Ízlésem szerint a 6 főszereplő jelöltem jobban megérdemli a jelölést. (Tehát Ahsoka a 7.-8. lehetne a főszereplő jelölt listámon.) Ellenben mikor mellékszereplőként van az elbír egy jelölést. Ody egyébként furcsállom, hogy nem győztelek meg, hisz érvelésem hibátlan! Szerkesztve: 2012. Március 20. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Az biztos, hogy pl. Ahsoka nem fog mind a két kategóriában indulni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Na ja, pont ezért kérdeztem. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Olyat lehet, hogy csak Grievous-ra szavazok és ennyi? Az ő fénykard párbaja volt a legjobb, sajnos most kevesebbet szerepelt, így a legjobb mellékszereplő, a boszorkányokat is ő irtotta a legjobban, így a legjobb szárazföldi csata is az övé. Tényleg ebben az évadban volt mérvadó űrcsata, bármelyik részben is? Azt tudom, hogy a két droid kalandjában feltűnt és szétkapott egy Republic Crusert, de asszem ennyi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Az Umbara szálban volt egy jó kis űrcsata féleség. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Tudnál segíteni, mert nekem így vannak felcímkézve : Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E13.HDTV.XviD-ASAP szóval nem tudom így melyikről beszélsz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Az S04E09 -ben keresd. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. -Uram, klónok vannak a főhangárban! -Lehetetlen. Annak 10,003 az 1-hez a valószínűsége. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 20. Igazi robot. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Na elment a lista Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Hozzászólás ideje: 2012. Március 21. Alig várom a szavazást, nekem ötletem sincs, hogy melyik volt pl. a legjobb rész az évadban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. A szavazáshoz egyelőre jelölni kellene, de elég nehézkesen megy. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. (szerkesztve) Ventress mehet Főszereplőnek? A Massacre-ben és a Bountyban főszereplő volt és a Revenge-ben is elég fontos volt. És Krell? Ő négy részen át volt főszereplő, ha úgy vesszük. Szerkesztve: 2012. Március 22. - Lok Durd Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 22. Mehet ide is oda is. Majd a végén kitaláljuk Dzséjttel ki a főszereplő és ki a mellék. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.