Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam a nehéztüzér volt az első, és a hernyótalpas a második Remélem azért nem mindenhol az Umbara nyert. Kicsit egyoldalú lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Jajaj, még az lesz érdekes, hogy Krell hogy szerepel a kategóriáiban... bár azt talán már én is túlzásnak érezném ha mindkettőt megnyerné Szerintem megnyeri mind a kettőt. A Jediben vagyok kevésbé biztos. Közben egy kis technikai korrekció: a szubvillamos volt a második, a nehéztüzér a harmadik, egy ponttal lemaradva a villanyostól. Na így már mindjárt más. Most lenne érdekes a hiányzó négy szavazó lap. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam is a hernyótalpas volt a nyerő. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Közben egy kis technikai korrekció: a szubvillamos volt a második, a nehéztüzér a harmadik, egy ponttal lemaradva a villanyostól. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nem meglepő, én is a hernyótankra szavaztam. Nagyon ötletes szerkentyű, igazi kis fantáziatöltet. Az ellene folyó harc pedig nálam is az egyik legjobb akciójelenet az évadban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerintem megnyeri mind a kettőt. A Jediben vagyok kevésbé biztos. A Jediben nem indult, csak az idegen karakter és a főszereplő kategóriában. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A Jediben nem indult, csak az idegen karakter és a főszereplő kategóriában. A főszereplőt szerintem nem fogja megnyerni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Eh... Én jámbor módon azt hittem, egy tank láttán mindenki a sima umbarai tankra gondol majd, nem egy mecha-százlábúra. Talán azért, mert függőlegesen állt, nem épp tank-szerűen. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A Jediben nem indult, csak az idegen karakter és a főszereplő kategóriában. Krell, mint legjobb Jedi? Érdekes is lett volna, ha bekerül a 6-ba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A Jediben nem indult, csak az idegen karakter és a főszereplő kategóriában. Akkor ezt benéztem. Akkor az idegenben nyerhetett... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Na így már mindjárt más. Most lenne érdekes a hiányzó négy szavazó lap. A villanyos nagyon sokáig vezetett, de félúton a hernyótank megelőzte és kilőtt. Amúgy volt pár ilyen forduló, amikor sokáig azt hittem, X nyer, erre Y elsunnyogott mellette. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Akkor ezt benéztem. Akkor az idegenben nyerhetett... A Jediben csúnya is lenne, ha egy Krell típusú karakter nyerne azért. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Akkor ezt benéztem. Akkor az idegenben nyerhetett... Szép is lett volna, Krell mint legjobb Jedi... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A Jediben csúnya is lenne, ha egy Krell típusú karakter nyerne azért. Nem sokon múlt, hogy benne legyen. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A Jediben csúnya is lenne, ha egy Krell típusú karakter nyerne azért. Már a jelölés is az volna. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Azért valljuk be, ő volt az egyik legjobban kibontott jedi az évadban Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Készülődni, mindjárt jön a következő fogós, ravasz kérdés feladat. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Azért valljuk be, ő volt az egyik legjobban kibontott jedi az évadban Azért bizarr lenne, mint "legjobb Jedi" Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Azért valljuk be, ő volt az egyik legjobban kibontott jedi az évadban Na jó, de a Legjobb Jedi nem a legjobban kibontott Jedi karaktert jelöli, hanem azt a Jedit, aki a leginkább méltó volt a Jedi névre. Vagy tévedek? Én legalábbis így szavaztam. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Tőlem 4 pontot kapott a hernyó tank Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Azért valljuk be, ő volt az egyik legjobban kibontott jedi az évadban Részletkérdés, de ő elvileg már csak papíron volt Jedi. Ő maga mondta, hogy már nem az. Nem tudom, ez mennyit számított a jelöltállításnál. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Azért bizarr lenne, mint "legjobb Jedi" A legjobb mellékszereplők között is csak gonoszok vannak Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Legjobb űrjármű Hármat találhattok, mi lehet az… De tényleg csak hármat találhattok, szóval jól gondoljátok meg! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Azért bizarr lenne, mint "legjobb Jedi" És a legjobb Jedi díját Pong "Klóngyilkos" Krell kapja!!! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Venator Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Venator Venator Venator!!! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerintem nem ártana egy "legjobb ellenfél/gonosz" kategória. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. szerintem a Venator Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Csak nem a Venator? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Legjobb űrjármű Hármat találhattok, mi lehet az… De tényleg csak hármat találhattok, szóval jól gondoljátok meg! Nem arról volt szó, hogy csak egyszer lehet? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.