Hozzászólás ideje: 2007. Május 29.18 éve Ez most vhogy nem dobott fel. Esti mesének azért még elmegy. Szerkesztve: 2007. Augusztus 1.18 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Június 13.18 éve Hát ez k*rva jóóóóó És milyen igaz is. Még nem nagyon láttunk sérült, bicegő klónkatonát. /inkább csak képregényben.../
Hozzászólás ideje: 2007. Június 14.18 éve oké, semmi... Szerkesztve: 2007. Június 14.18 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2007. Július 21.18 éve Nagyjából azt hogy: "Magam fogok elbánni ezzel a magas hullámmal."
Hozzászólás ideje: 2007. Július 21.18 éve Nagyjából azt hogy: "Magam fogok elbánni ezzel a magas hullámmal." Igen, csak nem igazán tudok angolul, aztán ha írsz egy angol sort így, akkor nem értem a dolgokat. Pedig vicc lenne, vagy mifene.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 21.18 éve Pedig vicc lenne, vagy mifene. Nevezhetnénk Griviccnek is. A "Jedi slime"-ra próbáltam rímet találni és a "high tide" majdnem jó hozzá és mivel a hullámokat tide-nak is nevezik úgy gondoltam hogy ez így pont illik ehhez a képhez. Csak az a baj vele hogy magyarul nem jön át. Ha a "high tide"-ok megfelelnek a szörfösöknek akkor Grivi se panaszkodhat miattuk.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 21.18 éve Én a "I will deal with this Jedi slime myself" alapján tudtam hogy mit jelent.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10.18 éve Mert a Chewbacca: http://videa.hu/main.php?page=play&v=3YubR5Q8o0zZbww0
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14.18 éve Ezt most találtam. Hajtsátok végre az utasításokat. 1.Start>Futtatás --> írjátok be, hogy cmd. Enter. 2.Az előugró fekete ablakba írjátok be, hogy telnet. Enter. 3.Ezután írjátok be, hogy o towel.blinkenlights.nl. Enter. 4.Jó mozizást (kétszer nyomjatok entert)
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 16.18 éve És ezt az oldalt ismeritek? http://www.tar.hu/jinjang/index.php?p=7 Szerkesztve: 2007. Augusztus 16.18 éve - Darth_Phobos
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.