Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Könyvek és képregények

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Engem általában az ilyen felb*sz. Én anno így vesztettem el az első nyomtatásban megjelent kisregényem felét. Megírtam, aztán tönkrement a laptop és elveszett minden, több napi munka. Egy fél kisregény. Na innen kezd előlről. De sajnos manapság is megesik, hogy több órás munkát véletlen rossz helyre mentek, és felülírok egy másik több órás munkát, ami kéne még. De ez az én hibám, szóval valójában magamra vagyok mérges. Ami veled történt, annyiból más, amit te is írtál, hogy a te hibádon kívül történt. Ez szerintem még bosszantóbb. És, ahogy kicsit utána olvastam, ez nem ritka eset, többen is írták már mindenfelé, hogy megtörtént vele. És senki, beleértve az Amazont sem, tudja mi az oka - bár lehet az Amazon tudja, csak nem árulja el.

Olyat is olvastam, hogy valakinek nem csak a készülékéről veszett el minden, hanem az Amazon fiókjában lévő megvásárolt könyvek is átváltottak nem megvásárolttá. Az milyen már? Az Amazon ügyfélszolgálat azt kérte, hogy írja össze a listát és küldje el nekik, akkor visszaállítják őket. Több mint 300 könyvről volt szó. Hát, nem tudom, mit tettem volna, ha ez velem esik meg, de boldog nem lettem volna. Az eset átélője sem volt az.

Megjegyzem, ez az átka annak, ha valamiből nincs fizikai változatod és teljes mértékben digitális tárolásra hagyatkozol, rábízod magad egy cég jóindulatára és technikai felkészültségére. Most ugye ez a felháborodás a Sony körül is, hogy be akarják szűntetni a játékok fizikai forgalmazását. Csak a PS Store-ban lehetne vásárolni, vagyis abszolút ki lenne szolgáltatva a játékos a Sony-nak és semmilyen játéknak nem lenne a tulajdonosa.

Legalább a Kindle-nél lehet menteni a fájlokat más platformra. Ez még ad némi biztosítékot.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.