MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 23. Nem baj, mert annyi könyvet vennék, amit sajnos nem tudok, hogy némelyikkel megpróbálkozom a könyvtárban Vagy pedig antikvárban még, ha könyvtárban nincs meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 25. Végre valahára megjelent Az Orkkirály, Salvatore legújabb regénye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 26. Nemrégiben fejeztem be a Halálszárny című Warcraft regényt. Hát ha már a Szukits idén sem akar kiadni, akkkor újraolvasom a régieket. Knaak stílusa fantasztikus. Egy nagyon jó, pörgő cselekményű és ragyogó történetet írt. Magyarban két kiadást is megélt már (2003-ban, és 2006-ban), de szerintem 1-2 éven belül szükség lesz 3. kiadásra is. A sztoriról röviden. A Warcraft 3 előtt vagyunk, úgy kb 7-8 évvel. (Szerepel a könyvben a gyermek Arthas is ) Az orkokat visszaszorították Khaz Modanba, a törpök királyságába. A Horda vesztésre áll. Egyetlen reményük a fogságban tartott Alexstrasza, a Sárkánykirálynő. Mágikus hatalmát a Démonlélek nevű nagy hatalmú ősi ereklye, fizikai erelyét béklyók tartják fogságban. A Kirintór egyik tagja Krázus egy Rónin nevű varázslót küld Zordszirtbe, hogy figyelje meg a khaz modani helyzetet. Később módosul a küldetése: ki kell szabadítania a Királynőt. Útját törpök, lovagok és egy tünde gárdista segíti. És még valaki: Halálszárny. A Rejtélyes gonosz fekete sárkánynak azonban más céljai és tervei vannak... Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Warcraft, vagy brmilyen más fantasy univerzumot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 4. Elolvastam Az orkkirályt. Salvatore megint nagyot alkotott. A történet gyakorlatilag a Vadászpengéket folytatja. Az előhang egy kicsit a jövőbe ugrik. Így lelő 1-2 poént előre, de nem vészes. Nagyon visszajött benne A Gyűrűk Ura hangulat, legalábbis ami az orkokat illeti. Meglepő a befejezés is. Elég sok változás indul el. Már alig várom a folytatást, a Kalózkirályt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Valakinek valami hír a Terminator Salvation előzmény történetének megjelenéséről? Lassan itt a filmpremier és idehaza még semmi infó a hazai megjelenésről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Valakinek valami hír a Terminator Salvation előzmény történetének megjelenéséről? Lassan itt a filmpremier és idehaza még semmi infó a hazai megjelenésről. Sajnos még mindig semmi. Úgy tudom jelen állás szerint a mozifilm regényváltozata a premier környékén fog megjelenni. Az előzményregény későőbb jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Köszi. Minden esetre ez így nem frankó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Khmm.. a Te szavaiddal élve pár hónap múlva ugyanaz lesz a könyvekben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Igen, de jó lett volna a film előtt, megtudni az előzményeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Ne lesz ebből semmi gond szerintem. A gonosz útvesztője 2 évvel a Sith-ek bosszúja után jelent meg és így is nagyszerű olvasmány, jól fogy és sikeres. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Az új Fable-könyvet olvasta már valaki? Milyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 8. Sajnos már vagy "ezer éve" nem olvastam Fable-könyvet Még a Halkirálynős sztorikkal is le vagyok maradva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Felröpent egy pletyka, hogy a 2 Terminator Salvation könyvet nem a Szukits, hanem a Delta Vision fogja kiadni, méghozzá egyszere. Hivatalos megerősítés még nincs, de legkorábban június 2-án jelenhet meg mindkettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 20. No valami kézzelfogható hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Most már annál többel is tudok szolgálni Megérkezett végre a hivatalos bejelentés. Június 2-án fog megjelenni Alan Dean Fostertől a Terminator: Megváltás a Delta Vision kiadó gondozásában. Ára: 2490 Ft. Terjedelem: 272 oldal. Hivatalos fülszöveg: A vég kezdete? Könyvünk a Christian Bale főszereplésével készült, várva várt Terminátor: Megváltás című mozifilm regényváltozata. A terminátorok történetének új fejezetében a végítélet napja után járunk, a Skynet elpusztította a világ emberi lakosságának nagy részét. Az Apokalipszis utáni világban az Ellenállás tagja, John Connor és az ifjú Kyle Reese folytatják a szörnyű harcot a túlélésért. Az új mozifilm lenyűgöző története! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. A Star Trek regényváltozatát véletlen nem akarják megjelentetni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Sajnos nem tudok róla. A Terminator: Megváltás is meglepetés, nem volt a kiadói tervben feltüntetve. Azt is Alan Dean Foster írta, ha jól tudom, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Ha jól értem ez lesz a második kiadás és még előtte jön Zahntől az From Ashes. Vagy fordított sorrend lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Sajnos nem tudok róla. A Terminator: Megváltás is meglepetés, nem volt a kiadói tervben feltüntetve.Azt is Alan Dean Foster írta, ha jól tudom, ugye? Jaja, jól tudod. Bár nem valószínű, hogy megjelenik, mert Terminatorból az utóbbi időben elég sok jelent meg (már a magyar széria, a Halálosztó 2029-en kívül is), Star Trekből meg a Nemesis óta semmi, és az előtt sem sok (talán öt könyv, ha van magyarul). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Ha jól értem ez lesz a második kiadás és még előtte jön Zahntől az From Ashes. Vagy fordított sorrend lesz? Először jön a regényváltozat és csak sajnos utána az előzmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Jaja, jól tudod. Bár nem valószínű, hogy megjelenik, mert Terminatorból az utóbbi időben elég sok jelent meg (már a magyar széria, a Halálosztó 2029-en kívül is), Star Trekből meg a Nemesis óta semmi, és az előtt sem sok (talán öt könyv, ha van magyarul). Az Alan Dean Fosteres Star Trek Amerikában is késett, a premier után jött ki. Ennek ellenére én sem hiszem, hogy magyarul kijönne. A jogok, ha jól tudom még mindig a Szukitsnál vannak. Persze az is lehet, hogy már továbbadták őket. 3 Star Treket adtak ki a Nemezist és 2 Voyagereset. Sajnos a Klánháborút kivéve egyik sem fogyott jól, ezért dönthettek úgy, hogy nem folytatják. Azelőtt meg a Möbius kiadó adott ki 1-2 Új Nemzedékeset. Eredeti amerikai Terminatorból nem sok jött ki. Én csak a Stirling-féle trilógiára emlékszem. Eredeti Star Trekből szerintem több jött ki. De ha a Halálosztó 2029-et hozzáadjuk, úgy már több a Terminátor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Az Alan Dean Fosteres Star Trek Amerikában is késett, a premier után jött ki. Ennek ellenére én sem hiszem, hogy magyarul kijönne. A jogok, ha jól tudom még mindig a Szukitsnál vannak. Persze az is lehet, hogy már továbbadták őket. 3 Star Treket adtak ki a Nemezist és 2 Voyagereset. Sajnos a Klánháborút kivéve egyik sem fogyott jól, ezért dönthettek úgy, hogy nem folytatják. Azelőtt meg a Möbius kiadó adott ki 1-2 Új Nemzedékeset. 1 TNG van, meg van 1 TOS is (előbbiből a sorozat pilotja, utóbbiból az első film regényváltozata). Azt nem tudom, most kinél vannak a jogok. Mondjuk azt nem csodálom, hogy a Voyager nem fogyott, mert akkoriban még nem ment a Voyager idehaza, és az egyik egy duplarész feldolgozása volt. A Nemesis meg lendületből hülyén jött ki, mivel a mozikban meg nem játszották a filmet, és aki látta, annak sem tetszett. Ellenben jelenleg ez az új film most baromi sikeresen idehaza is, talán a Szukits vehetné a fáradtságot, hogy megjelentesse a hozzá való regényt. Terminatorból a trilógia mellett kijött a három film is, szóval abból hat jelent meg, eggyel több, mint Trekből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. 1 TNG van, meg van 1 TOS is (előbbiből a sorozat pilotja, utóbbiból az első film regényváltozata). Azt nem tudom, most kinél vannak a jogok. Mondjuk azt nem csodálom, hogy a Voyager nem fogyott, mert akkoriban még nem ment a Voyager idehaza, és az egyik egy duplarész feldolgozása volt. A Nemesis meg lendületből hülyén jött ki, mivel a mozikban meg nem játszották a filmet, és aki látta, annak sem tetszett. Ellenben jelenleg ez az új film most baromi sikeresen idehaza is, talán a Szukits vehetné a fáradtságot, hogy megjelentesse a hozzá való regényt.Terminatorból a trilógia mellett kijött a három film is, szóval abból hat jelent meg, eggyel több, mint Trekből Na sikerült utánanéznem. 4 Új nemzedék van: Nemezis, Az emberiség nevében ( a pilot rész, amit említettél), Harmlin gyermekei, Kísértethajó. Az eredeti sorozat cím alatt Az örökkévalóság örzőjét találtam. (Ez lenne az 1. film regényváltozata?) És ott a 2 Voyager: Klánháború és az Equinox. Tehát 7 a Trek és 6 a Terminator. De, ha már az új filmet is beleszámoljuk, akkor már 7. És, ha a Delta kiadja azelőzményregényt is az már 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Hmm.. nem is lenne rossz elolvasni a ST és a TS (anyám, egyszer bele fogok keveredni ezekbe a rövidítésekbe) könyvváltozatát, bár eddig még nem gondoltam rá. Csak most, hogy így írtok róla, kedvet kaptam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Én még tudok egy ST regényről(bocs, ha nem újdonság): Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Én még tudok egy ST regényről(bocs, ha nem újdonság): Jé, tényleg. Akkor hat van, fej-fej mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Rossz hír: A Terminator Salvation prequelregénye a From the Ashes nem jelenik meg június 9-én. A kiadó a DVD megjelenésre akarja kihozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Fenébe. De legalább megjelenik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Elvileg ma kellene megjelennie a Terminator Megváltásnak. A Delta még nem tette ki főoldalra, de ez nem jelent semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 2. én úgy tudtam, hogy holnapra van kiírva. Pénteken minden estre mozi előtt könyvesbolt látogatás lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.