Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Phobos örülhetsz, a Szukits kihozta az Asimov 9-et. Ára: 4900 Ft. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. (szerkesztve) Phobos örülhetsz, a Szukits kihozta az Asimov 9-et. Ára: 4900 Ft. köszi Revan! Napom betetőzése ez Bár kicsit drága Amúgy meg már berendelve, remélem holnap már jön Szerkesztve: 2010. December 13. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Ma tettem szert rá, már itt csücsül a fotelomban Én is összeszorítottam a fogam végül és leemeltem a polcról. Vizsgák után olvasom el (kb. január közepe, február közepe tájék), ha ráér tavaszig, akkor szívesen kölcsön adom, ha nem tudod megvenni De jó neked. Nagyon kedves tőled, köszönöm szépen. de megpróbálom megvenni mert majd késöbb ha megjelenik a 3. rész is akkor egyben el akarom őket olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. B*ssus, most eszmélek, a téli szünetben nem fogok unatkozni, több, mint 1000 oldalnyi olvasni valóm lesz Leslie L. Lawrence: Teaültetvény és Halálkiáltók; Asimov 9; Pixelhősök; Darth Bane plusz még most is olvasok egy LLL könyvet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Nagyon kedves tőled, köszönöm szépen. de megpróbálom megvenni mert majd késöbb ha megjelenik a 3. rész is akkor egyben el akarom őket olvasni. A gyűjtés miatt valóban érdemes megvenni, amint csak lehet B*ssus, most eszmélek, a téli szünetben nem fogok unatkozni, több, mint 1000 oldalnyi olvasni valóm lesz Leslie L. Lawrence: Teaültetvény és Halálkiáltók; Asimov 9; Pixelhősök; Darth Bane plusz még most is olvasok egy LLL könyvet Eh.. nekem is lesz mit, de csak egy hónap múlva Csak a lent emlegetett könyv 1000 oldal, utána meg Bane, aztán már pár LLL-könyv nálam is van, de csak a gépen, én onnan fogom elolvasni őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Sajnos a könyv nem olcsó Mo-n. Ezért nem igazán veszek én se Nekem meg nem nagyon jut idő olvasni, ezért hiába is vennék könyvet, lassan tudom csak feldolgozni. Metrón jövet-menet szoktam olvasni, meg lefekvés előtt egy kicsit. Most épp Frey Tamás új könyvét olvasom, A megmentőt. Irodalmi műnek nem nevezném, mert eléggé hatásvadász stílusban íródott, viszont a történet érdekes és nem kell rajta sokat elmélkedni, így metrón olvasni pont jó. Az összeesküvés-elméletek kedvelői imádhatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Ez az amit a Fábryban bereklámozott? Orosz olajmágnások ésatöbbi, ésatöbbi...? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Nem láttam a Fábry Show-ban, de gondolom, hogy az. Viszont nem olaj, hanem gáz és fegyver. Rengeteg magyar vonatkozással persze. Az előszóban ott a szöveg, hogy kitalált történet, de mégis az emberben ott motoszkál, hogy végül is így is lehetett/lehetne, és ha csak a töredéke igaz, az is durva. Én mégis fikciónak könyveltem el, mert inkább optimista vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Na most ő úgy mondta, hogy maga a szereplők kitaláltak, de maga a közölt események nagyon is valósághűek vagy jobban mondva az életből merített dolgok. Sőt, mint mondta vannak ennél durvább dolgok is. Kicsit bejárta a világot a fazon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Nekem meg nem nagyon jut idő olvasni, ezért hiába is vennék könyvet, lassan tudom csak feldolgozni. Metrón jövet-menet szoktam olvasni, meg lefekvés előtt egy kicsit. Most épp Frey Tamás új könyvét olvasom, A megmentőt. Irodalmi műnek nem nevezném, mert eléggé hatásvadász stílusban íródott, viszont a történet érdekes és nem kell rajta sokat elmélkedni, így metrón olvasni pont jó. Az összeesküvés-elméletek kedvelői imádhatják. Erre a könyvre én is kiváncsi vagyok, akik olvassák azt mondják jó, ráadásul én régen nagyon szerettem a Frei Dossziét amiatt mert a dolgok mögé nézett és ezt várnám el ettől a könyvtől is akár ha fikció is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Oldie: a tények, amilyen politikai és gazdasági helyzetek körül zajlanak az események, valóságosak, viszont az összefüggések kitaláltak - legalábbis a nyugalom kedvéért ezt írta Frey. Én meg reménykedek, hogy csak kitalált történet, mert vannak benne nagyon durva dolgok. Frenkie: ebben aztán a dolgok mögé nézett, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Nem szoktam ilyeneket írni de kicsit zavar a dolog. Frei Tamás i-vel írja a nevét és nem ypszilon-nal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 14. Jogos. Van egy Frey nevű ismerősöm, és figyelmetlenségből automatikusan írtam úgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Ha minden igaz, akkor jövőre kijön a From the ashes című Terminator Salvation prequel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Má' ideje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. De jó hogy beírtátok, hétfőn a Corában azt is megveszem. Holt kiment a fejemből, pedig tavaly volt róla szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Én meg Jézuskától megkaptam a Mass Effect első regényét Pluszban ha már itt járt, a Darth Banest is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Én meg Jézuskától megkaptam a Mass Effect első regényét Pluszban ha már itt járt, a Darth Banest is Már egy láda sörrel jövök neked. Ha ezt nem írod be a Darth Bane könyvet is elfelejtem megvenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Már egy láda sörrel jövök neked. Ha ezt nem írod be a Darth Bane könyvet is elfelejtem megvenni. A Frei könyvet se felejtsd el......hukkk.....azt is láttam, csak már a Jézuska rohant tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. A Mass Effect könyvhöz mennyire kell ismerni a 2 játék történetét? Egyik haveromnak vettem meg Karácsonyra, de utána jutott eszembe, hogy igaz, hogy nagy SF rajongó, de nem játszott a játékokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Semennyire, mivel előzmények és elégé magyarázóak. Node a könyvtrilógia után veheted neki a játékot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Semennyire, mivel előzmények és elégé magyarázóak. Node a könyvtrilógia után veheted neki a játékot Ok, köszi. A könyvtrilógia után a játéktrilógiát fogja megkapni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 20. MEGVAN. Mármint az új Ken Folllett-köny a Titánok bukása. Holnap szerintem el is kezdem olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Sajnos nekem várnom kell vele a vizsgák utánig De majd akkor meg tudjuk beszélni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Sajnos nekem várnom kell vele a vizsgák utánig De majd akkor meg tudjuk beszélni Nem tudtam elkezdeni ma, szerintem karácsonykor sikerülni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Kiváncsian várom, hogy fog tetszeni Nektek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Vettem ma 5 könyvet(köztük Frei könyvét is), szerintem egy évig most nem fogok venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Végre megjött a Mass Effect könyvem!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Végre megjött a Mass Effect könyvem!!!!!! Én pont tegnap fejeztem be. Nagyon jó könyv, amikor olvastam könnyen belemerülhettem. Szerintem tökéletes felvezetés az első részhez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Én is szépen haladok vele, és egész egyszerűen kiváló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.