Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Hát ő, ja, gondolom a legtöbben nem tegnap hallottunk először Star Wats zenét. Nagyjából, ha álmunkból felriasztanak, akkor is feldúdoljuk az ep1-től az ep7-ig a teljes albumot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Jó, de itt most nem is az a lényeg, hogy ez az Erő téma, hanem, hogy egy az egyben átemelve gyakorlatilag a négyből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Jó, de ez nekem speciel a moziban leesett, pont azért, mert a zenét is betéve tudom. Azért is imádom ezt a jelenetet, mert ide ez a zene szinte kérte magát. Ő az új remény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Félreértés ne essék, szerintem is remekül illik ide. Sőt, amikor először hallottam a zenét a jelenet alatt, akkor szinte hallottam elsüvíteni a végén Tie Fighteröket. De aztán mikor konkrétan kikerestem az eredetit, azért meglepett, hogy mindenféle változtatás/áthangszerelés nélkül lett átemelve, ezért is tettem ide be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Nekem az volt a meglepő Donát, hogy ez neked meglepő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 9. Na úgy látom, hogy ez mindenkinek evidens volt. Nekem nem volt az, mert nem hallgatom olyan sokat ezeket a zenéket, hogy feltűnjön egy ilyen egy az egyben átvétel, csak nem reagáltam a lentiekre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 9. (szerkesztve) Az egy az egyben átvétel pont abból a jelenetből nekem sem tűnt fel eddig, azon túl, hogy az Erő témát halljuk. Köszi, hogy betetted, Donát. Szerkesztve: 2016. Július 9. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 10. Nekem se esett még le eme gyöngyszem. Most már legalább nem kell fáradnia vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Ismét egy egyesek számára esetleg véleményes párhuzam: A fokozatosan felépített emelkedő, végül elvágott átmenet: 0:25 és 0:35 között http://www.youtube.com/watch?v=Q3YcCLaTnBE 0:07 és 0:17 között - ezt pedig az EpIII trailerben találtam meg legkönnyebben, ha valaki esetleg tudja, melyik címen lehet fellelni az eredeti trilógia albumjában, azt örömmel veszem. http://www.youtube.com/watch?v=SkhTh9pMx8w Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Konklúzió? Rey Palpatine lánya? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 3. Nincs semmilyen konklúzió, csak a hasonlóságra akartam felhívni a figyelmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Nincs semmilyen konklúzió, csak a hasonlóságra akartam felhívni a figyelmet. Szerintem ez is jó találat. De feladtad a leckét. Keresgélek kicsit az albumon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Szerintem ez is jó találat. De feladtad a leckét. Keresgélek kicsit az albumon. Köszi! Én sem találom egyelőre... A legutóbbi párhuzamot pedig az EpII-es topikba raktam fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Srácok, en legújabbak bakeliten nyomom a VII. rész zenéjét, de tervezem a teljes saga beszerzését http://www.so.cl/#/post?i=2ayokzPFBXalevGX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Kétségkívül az a legjobb minőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 6. Srácok, en legújabbak bakeliten nyomom a VII. rész zenéjét, de tervezem a teljes saga beszerzését http://www.so.cl/#/post?i=2ayokzPFBXalevGX De jól tolod! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. (szerkesztve) Lehet csak nekem újdonság, de ma láttam a westendi media marktban a film zenéjét bakeliten Nem is tudtam, hogy így is kiadták. Szerkesztve: 2016. Október 17. - ati Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Lehet csak nekem újdonság, de ma láttam a westendi media marktban a film zenéjét bakeliten Nem is tudtam, hogy így is kiadták. Mostanában újra menő. A legtisztábban ezen az adathordozón jön át az élmény. A TCW összesített albuma csak így jelent meg.. Lehet, hogy a VHS is visszajön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Megvetted ati? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2016. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 18. (szerkesztve) Lehet, hogy a VHS is visszajön? Ha kijönne így a film esküszöm megvenném. Az eddigieket is beakarom szerezni . Megvetted ati? 13.000 Ftért nem Nincs is mivel lejátszanom. Szerkesztve: 2016. Október 18. - ati Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. Jól megkérik az árát. 13 rugó. Kemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 19. MM azért eltud néha szállni. Gondolom ott is a dupla LP-s kiadvány van, de itt pl. 9000 (meg van ANH Gold vinyl is 8000-ért, de ez már másik topic): http://kvantumrecords.hu/shop_search.php?search=star+wars Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 19. Szerintem ez is jó találat. De feladtad a leckét. Keresgélek kicsit az albumon. Megvan: http://www.youtube.com/watch?v=cAfz2xoaPfo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 21. Ügyes vagy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Most 2999 Ft-ért adja a MM a deluxe kiadást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Most 2999 Ft-ért adja a MM a deluxe kiadást! Én hülye! Miért nem vártam egy bő évet? Komolyra: Ennyiért ingyen van, mozduljon, aki kihagyta! Nagyon szép. Ha valaki kér képet, mert az MM enyhén szólva minimalista, az szóljon. Dombornyomott színes logójú o-ring, belül digipack és két szép concept festményt is tartalmaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Nagyon gondolkodom rajta. Tennél fel képet majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. (szerkesztve) Majd valamikor: Szóval a színes logós o-ring. A BD-vel ellentétben itt még Luke nélkül a "W".. A belső Digi, és bocsánat: EZ a dombornyomott.. Kihajtogatva a Falcon vs. TIE-ok a háttér.. A két concept fesmény: Végül a füzetke, amiről megfeledkeztem tizenpár' oldalas képekkel: Nem szabad kihagyni ennyiért! ez parancs! Szerkesztve: 2017. Január 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Szuperül néz ki, szerintem beruházok rá. Annyit megtennél, hogy kisebbre veszed ezeket a képeket? A fejenként 2 és fél megás képek nagyon eszik a tárhelyet. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Csoli, használd a post image oldalt onnan könnyű feltölteni képeket majd használd a közvetlen linkeket és akkor az oldal tárhelyét egyáltalán nem zabálják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.