csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Szuperül néz ki, szerintem beruházok rá. Annyit megtennél, hogy kisebbre veszed ezeket a képeket? A fejenként 2 és fél megás képek nagyon eszik a tárhelyet. Köszi. Csoli, használd a post image oldalt onnan könnyű feltölteni képeket majd használd a közvetlen linkeket és akkor az oldal tárhelyét egyáltalán nem zabálják. Megtörtént! Köszi a tippet. Jó postimage oldal, ezért külön köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Köszi mindent! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Köszi mindent! Szívesen! Majd írj ide, ha megjött. Kézbevéve mindig más a vélemény! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. (szerkesztve) Finn's Confession Episode I - Talk of Podracing Érdekes, hogy mind a két jelenet beszélgetős, és ugyanúgy egy asztalnál ülnek és nagy dolgokról beszélnek. Szerkesztve: 2017. Január 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Újabb bizonyíték a PT-ST zenei párhuzamokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Szép találat. Bár ez nekem már túl erős, mivel az elején gyakorlatilag egy az egyes copyról beszélünk. Valószínűleg ez az, amit Zoli is említett, hogy behúztak egyes jelenetek alá egy zenét a korábbi részekből, aminek az analógiájára Williams majd új zenét szerez a VII-hez, de valahol sajnos már nem volt ehhez a mesternek energiája, így lényegében megmaradt a régi zene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Az eleje szinte ugyanolyan de kèsőbb elválik a két zene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Az eleje szinte ugyanolyan de kèsőbb elválik a két zene. Igen, meghallgattam, ezért írtam, hogy az elején. Sajnos itt túl hosszú az egyezés és minimàlis az eltérés az elején, így ez nálam inkább negatív párhuzam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 28. Nekem már első nézésre feltűnt de csak most kerestem rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. A Filmzene új kiadása dupla LP-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Érdekes konceoción láthatjuk rajra Phasmát. Mi akar ez lenni? A Hosnian Prime? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. (szerkesztve) Miért lenne a Hosnian Prime? Ott nem voltak harcok. Egyébként nem tudni melyik bolygó ez. Valószínűleg csak egy fantázia rajz. Vannak ilyenek is. http://makingstarwars.net/wp-content/uploads/2017/02/v600_1_mockup.jpg http://makingstarwars.net/wp-content/uploads/2017/02/v600_2_mockup.jpg http://makingstarwars.net/wp-content/uploads/2017/02/v600_4_mockup.jpg Szerkesztve: 2017. Február 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. (szerkesztve) Nem tudom. Tipp. Azt látszik, hogy filmidegen dolog. A színvilág meg hasonló. Az újabb három kép helytt csak 3 x azt látom, hogy "kép". Szerkesztve: 2017. Február 4. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Nálam látszódnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Nálam látszódnak. Így jártam, nem tudom mi lehet.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Nálam sem látszódnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. (szerkesztve) Csoli, a hiba nem a te gépedben van, ugyanis a makingstarwars.com nem engedi, hogy a képei így (hotlinkként) megjelenjenek. Ody neked azért működik, mert amikor legelőször megnézted a őket, a géped lementette cache-ba (gyorsítótárba) a képeket, és most is onnan jeleníti meg (kb. az a helyzet, amikor valaki profilképet vált a fórumon, de másoknál még mindig a régi kép jelenik meg), de ha frissítesz egyet Ctrl+F5-tel, akkor máris nem fognak látszódni (ilyenkor a böngésző nem a cache-ból nyitja meg a képeket, hanem megpróbálja lekérni újra a makingstarwars-ról). Megoldás az lehet, ha a forrás helyéről lemented a képeket és feltöltöd ide, vagy ha egyszerűen belinkeled a forrást Szerkesztve: 2017. Február 5. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Majd holnap megcsinálom most már nincs kedvem vele kínlódó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Williams Grammyt kapott az epizód filmzenéjéért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Miért késtek egy évet? Egyébként hatalmas gratula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Williams Grammyt kapott az epizód filmzenéjéért. Na kérem! A késést én sem értem, de ennyit minimum megérdemel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Én azt tudom elképzelni, hogy mire kijött a filmzene a jelöltek abban az évben már megvoltak, és úgymond lezárták a "jelentkezést", így csak az ideire tudták nevezni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Gratula a zenének és Williamsnek az elismerésért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Gratula a díjért, megérdemelte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Gratulációm a Maestronak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. A limited digipack-ot megvetted végül Ody? Még mindig 3ropi és állítólag uccsó darabok. Most könnyen bevághatod a kosárba a Rogue One mellé! Talán el is éred úgy az ingyenpostát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 8. Nem vettem meg, most másra kellett a pénz. RO mellé jó lenne az is meg a JMJ Oxygen trilógia. Ezek az álmok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. (szerkesztve) Most Szolnokon a Media marktban 1500 ft a film zenéje cd-n. Érdekesség hogy online meg 3000 Meg is vettem rögtön. Szerkesztve: 2017. Március 14. - ati Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Sima CD vagy a deluxe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Nem sima tokban van, digipack. 3 db volt még belőle. És valamiért a magyar zenék közé tették Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.