Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Mert csak a klubtagok mehetnek be. Általában az Astorián lévő Burger Kingben van és minimum egy 1000-ért fogyasztani kell ott. Úgy tudom társasjátékoznak meg ilyenek ezeken a talikon, mivel még nem voltam egyiken se. Huhhh. Nekem jó lesz a swsaga tali is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Az megfigyelhető, hogy ezek a zártkörű talik is akkor vannak, azaz pontosan akkor, mint a mi saga bulink. Tegnap is egy Miniatures játékbajnokság volt amit ők szerveztek, de áprilisi tali is akkor szombaton volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. De ez biztos csak véletlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Persze, hogy véletlen, csak meglepő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Huhhh. Nekem jó lesz a swsaga tali is. Nem is mehentél, mert nem vagy klubtag Ha jól tudom, lokatelli szokott járni ezekre a zártkörűekre, bár ő mostanság nem igazán jár erre, hogy bármit tudjon mondani nekünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Mindenki vihet magával még egy embert erre a klubtalira, így ha akarna is menni be tudna jutni, csak szólna valamelyikünknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Én azért remélem, hogy lesz olyan klubnap is amire az egyszer halandó, tagsági nélküli ember is elmehet. Olyan Duna Plazás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Majd a zártkörű szeptemberin derül ez ki, hogy mikor lesz ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. A Star Wars klubnak lesz külön újságja, ha lesz rá érdeklődő http://www.starwarsklub.hu/03_starfighter/...fighter_009.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Én inkább a klubnapra lennék érdeklődő. A srácok már nagyon mennének. Tényleg, Phobos, mikor lesz ez a zártkörű szeptemberi klubrendezvény, ahol kiderülhet, mikor lesz újra rendes klubnap? Tudsz már valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Múlt hét szombaton volt, eddig nem tudok róla semmit Úgy néz ki egy ideig nem lesz, helyette ez az újság lesz 2 havonta 900-ért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. A tavasszal lesz majd klubnap a Birodalom 30. születésnapja alkalmából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Kb. májusban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Kb. májusban?Nem tudok többet, de valószínűleg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Oké, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Én is kaptam mail-t, de nincs benne konkrétabb. A május valószínű, mert régen is májusban voltak a klubnapok (többek között). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Ideje lenne már egy klubnapnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Ideje lenne már egy klubnapnak arra eljönnél mi? A fene a béledet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Amikor tudok akkor el szoktam rá menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Május 15-én lesz ismét klubnap. Program még nincs, de a Birodalom visszavág 30. évfordulója miatt biztos központi szerepet fog betölteni az összeállításában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Tudtam, hogy valamit elfelejettem Viszont idén lesz 5 éves a Sith-ek is, azt is illendő lenne ünnepelni/megemlíteni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Május 15-én lesz a klubnap, középpontjában a Birodalom visszavág premierjének 30. évfordulója áll, de emellett sok más aktuális - többek között a Klónok háborúja második szezonjának hazai startjával kapcsolatos - érdekességekkel is készülnek az eseményre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Át kellene helyezni ezt a topikot, csak nem tudom hova tegyem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Át kellene helyezni ezt a topikot, csak nem tudom hova tegyem. Már így is át lett 1x helyezve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Már így is át lett 1x helyezveHonnan? Nem hinném...ebben a részlegben nincs sok keresnivalója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. (szerkesztve) Honnan? Nem hinném...ebben a részlegben nincs sok keresnivalója. Én még annó a kezdetekkor a ROTS topicban nyitottam meg, mert akkor volt az egyik búcsúbulija a filmnek. Onnan rakta valaki át ide, nagy valószínűséggel te voltál Szerk: 17. oldal, a 2007. 05. 17. 18:36 hozzászólás tőled: "Új helyen, változatlan tartalommal. Azért helyeztem át a topikot, mert már jobban érinti a hat filmet, mint az EPIII-at." Szerkesztve: 2010. Március 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Köszi a hírt, majd előtte meglátom, hogy tudok-e menni Ezt a topikot elég nehéz lenne máshova bepasszírozni, mivel mégiscsak SW-téma, és nem az egyes filmekhez köthető. Szerintem jól van itt, meg amúgy is itt keressük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 2. Én még annó a kezdetekkor a ROTS topicban nyitottam meg, mert akkor volt az egyik búcsúbulija a filmnek. Onnan rakta valaki át ide, nagy valószínűséggel te voltál Szerk: 17. oldal, a 2007. 05. 17. 18:36 hozzászólás tőled: "Új helyen, változatlan tartalommal. Azért helyeztem át a topikot, mert már jobban érinti a hat filmet, mint az EPIII-at." Lehet, hogy én raktam át ide három éve, de inkább tartozik a Fan Art szekcióba. Ott lenne a végső nyughelye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. (szerkesztve) Ma jött a Májusi klubnappal kapcsolatban: A rendezvény főtámogatója, a Cartoon Network minden - belépőjegyet váltó - rajongónak Cartoon Networkös ajándék-csomagot ad, valamint a műsor második részében megrendezendő Star Wars kvíz-játékra értékes nyereményeket ajánlott fel! A rendezvény másik támogatója, a TRILLIAN Képregénybolt jóvoltából az első 130 (!) belépőjegyet váltó rajongónak egy-egy ingyenes Star Wars mini-képregényt adunk! A rendezvény 11.00-kor kezdődik a Palace Duna Plaza 7-es termében. A belépődíj: 800 .- Ft. (Gyermekeknek 10 év alatt 500 .- Ft) A rendezvény programja előzetesen a következőképpen alakul: - 30. éves a Birodalom visszavág. A három évtizede bemutatott filmmel kapcsolatos érdekességek. - Milyen lenne moziban a The Old Republic? A megjelenés előtt álló online játék a vásznon. - Star Wars in Concert. A Star Wars Saga zenéje élőben, fantasztikus látványvilággal. - Cserebere és kirakodóvásár, melyen játékok, könyvek, képregények, és sok minden más megtalálható a galaxis minden szögletéből. - Jedi Camp 2009. Összeállítás Az Erő útjai szerepjátékfórum hagyományos nyári táboráról. (<- tavaly ezen mekkorát lehetett röhögni ) - Quiz-show. A rendezvény második felében a Cartoon Network jóvoltából értékes nyereményekért indulhatnak a játékoskedvű rajongók. (A nyeremények listáját hamarosan közzé tesszük.) - ...és sok más érdekesség a Star Wars galaxisból! A programtervezet az elkövetkező hetekben tovább bővül. Ezekről, és a meghívott vendégről hamarosan tájékoztatják az oldaluk látogatóit. Szerkesztve: 2010. Március 29. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 29. Én még várok a menéssel, mert ez eddig igen szegényes program nyó'cszázért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.