Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Látom Ody, nem bántad meg, hogy eljöttél! Nem biza! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Nem biza! Megtaláltam őt és a Károlyt is az IWIW-en tök furcsa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megtaláltam őt és a Károlyt is az IWIW-en tök furcsa. Amidala a beceneve Taminak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Amidala a beceneve Taminak. Ja. Tök poén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Sziasztok! Jó volt szerintem is a klubnap Ajánlom figyelmetekbe ezt: http://starwars.scifi.hu/aktualis.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Ajánlom figyelmetekbe ezt: http://starwars.scifi.hu/aktualis.html Nem arról volt szó, hogy ez a klub már megszünt? És most ők is szülinapoznak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megtaláltam őt és a Károlyt is az IWIW-en tök furcsa. Rengeteg színész fennt van. Meg még egy rakás SW szinkronhang, Windu, Boss Nass. Nass hangja nagy arc, ő gyűjti a szerepeit, vagyis képeket róla meg ilyenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Rengeteg színész fennt van.Meg még egy rakás SW szinkronhang, Windu, Boss Nass. Nass hangja nagy arc, ő gyűjti a szerepeit, vagyis képeket róla meg ilyenek. na ezt nem is tudtam. Őket megtaláltam. Tesómnak van egy csomó iylen színész izéje.Mert szinházas emeber és színész palánta.De neki vissza igazolnak nekem már nem . :-( Meg is értem miért. :-D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Most szerveződnek újra.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Nem arról volt szó, hogy ez a klub már megszünt?És most ők is szülinapoznak Én ma kaptam tőlük levelet. Meg is lepődtem, hogy ki irogat nekem a Petőfi Csarnokból Elméletben csak erre az egy eseményre "szerveződnek újra". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. (szerkesztve) A fotón, amit lokatelli belinkelt (amin Moser Károllyal vagyok) látszik az a képecske is, amit Zsigmond Tamarának adtam át egy perccel azelőtt. Ja, és Ody, ne haragudj! Remélem, kihevered a traumát, amit okoztunk... OFF A klubnap emlékére lecseréltem az avataromat. (Látod, Ody? ) Ma még Padmé, aztán majd Obi, Vader, vagy valami... Szerkesztve: 2006. Október 16. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Én ma kaptam tőlük levelet. Meg is lepődtem, hogy ki irogat nekem a Petőfi Csarnokból Elméletben csak erre az egy eseményre "szerveződnek újra". Hagyományos levelet én is kaptamma. És így mondom hoppá. És melyik volt a második levél.Hát nem a rendörségről. Egy féléves piros átlépés miat.AMit 1 hóra mondtak ha nem vizetek jön. Ma jött meg. :-D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Nem arról volt szó, hogy ez a klub már megszünt?És most ők is szülinapoznak Valami olyasmi rémlik, hogy egy volt, csak utána szétváltak, és lett belőle kettő. Így mindkettő szülinapos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Valami olyasmi rémlik, hogy egy volt, csak utána szétváltak, és lett belőle kettő. Így mindkettő szülinapos Ikrek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Ikrek... Oké, muris, de tényleg olvastam ilyesmit valahol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. (szerkesztve) Hát nem a rendörségről. Egy féléves piros átlépés miat.AMit 1 hóra mondtak ha nem vizetek jön. Ma jött meg. :-D Eh... erre még emlékszem is, mikor mondtad MSN-n, hogy emiatt baszkuráltak a zsaruk... ezek is kapkodós figurák. Ennyi erővel már el is felejthették volna MissKarrde: úgy van, ahogy mondod. Mikor én bekerültem, még a két klub együtt működött, aztán szétvállt Eredeti-re meg Magyarra, aztán az Eredeti megszűnt, aztán a másik átneveződött, aztán lett megint Eredeti, aztán a másik szünt meg, aztán már lassan a fene sem tudja, mi működik és mi nem, pont, mint a Falconon az alkatrészek. Szerkesztve: 2006. Október 16. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Egy biztos. Erre az összejövetelre nem megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. aztán már lassan a fene sem tudja, mi működik és mi nem, pont, mint a Falconon az alkatrészek. Köszi szépen, akkor még nem teljesen hagy cserben a memóriám, a szétszórtságot meg most hagyjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Eh... erre még emlékszem is, mikor mondtad MSN-n, hogy emiatt baszkuráltak a zsaruk... ezek is kapkodós figurák. Ennyi erővel már el is felejthették volna MissKarrde: úgy van, ahogy mondod. Mikor én bekerültem, még a két klub együtt működött, aztán szétvállt Eredeti-re meg Magyarra, aztán az Eredeti megszűnt, aztán a másik átneveződött, aztán lett megint Eredeti, aztán a másik szünt meg, aztán már lassan a fene sem tudja, mi működik és mi nem, pont, mint a Falconon az alkatrészek. N aj. Majd teszek róla. De nem nagyon kapkodnak. Fél éve semmi. És várják,hogy 8 napon írjak nekik levelet,hogy mért nem fizettem be. Mosndjuk azért mert amikor bementem,hogy közmunkára válcsam azt mondták várjam meg a procedúra végét ami egy hónap.Ennek ellenére most jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Én a helyedben azt mondanám h a legközelebbi áradáskor legátépíted-homokzsákozod.... az bürokráciafüggetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Én a helyedben azt mondanám h a legközelebbi áradáskor legátépíted-homokzsákozod.... az bürokráciafüggetlen. Ez nem olyan egyzerü.Amikor mentem mondani,hogy vállalom a közmunkát.minthogy vizessek.Ez pont az áradáskor volt. Azt felelték megkell várni a procedűúra végét és utána lehet vállalni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Volt ma valaki a Pecsában a másik klub "szülinapi" ünnepségén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Én nem, ki is ment a fejemből, nem mintha készültem volna oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Főleg hogy csak kiállítás volt ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Főleg hogy csak kiállítás volt ott. Azt azért nem mondanám.Én voltam és nem csak az volt ott. :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Azt azért nem mondanám.Én voltam és nem csak az volt ott. :-) Egy pár mondatban részletezhetnéd is, hogy milyen volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Egy pár mondatban részletezhetnéd is, hogy milyen volt Nagyon muszály? :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Nem. ezt viccnek szántam. ha akarjátok leírom az én szemszögemből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Volt ma valaki a Pecsában a másik klub "szülinapi" ünnepségén? Ketten azért képviseltük a Sagát... volt egy bájos kiállítás, egy szívmelengető bejelentés (miszerint Ken Ortis vezetésével a klub jelenti él és élni akar) össz fotó hogy legyen amit 20 év múlva kiraknak, hogy "ekkor voltunk 10 évesek" és aki az első klubnapon ott volt, az most akláírhatta a csoportképüket... volt Hoth meg Tatooine torta, azt már nem vártam meg... Ja meg "működő" Master Replica reklám és kipróbálás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.