Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Ne akadj fenn a részleteken Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. És van egy készletnyi másolatom az 1977-es 80-as 83-as filmekből. Engem lehet, hogy érdekelne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. (szerkesztve) nem tom kit érdekel. valószínüleg senkit. de én is megyek. Hétfőt megkoronázandó élményként. És a Hétfő szar volt elhihetitek. Ha be menni nem is fogok tán pénz hiány miatt de a mizinál leszek ismerősök után kutatva kis beszélgetésre. Gondolom nagy bánatukra. És valószínű,hogy utoljára megyek klubtalira. Szerkesztve: 2007. Február 14. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. nem tom kit érdekel. valószínüleg senkit. de én is megyek. Hétfőt megkoronázandó élményként. És a Hétfő szar volt elhihetitek. Ha be menni nem is fogok tán pénz hiány miatt de a mizinál leszek ismerősök után kutatva kis beszélgetésre. Gondolom nagy bánatukra. És valószínű,hogy utoljára megyek klubtalira. Nah, akkor most számíts arra, hogy eme utcsó alkalom azért lesz mert távozáskor megfojtalak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Nah, akkor most számíts arra, hogy eme utcsó alkalom azért lesz mert távozáskor megfojtalak Arra meg te ne számítcs mert késsel és pisztolyal megyek és még előtte vagy fejbe lövöm magam vagy leszúrom magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Arra meg te ne számítcs mert késsel és pisztolyal megyek és még előtte vagy fejbe lövöm magam vagy leszúrom magam. Azt nem oszt nem szoroz. Amúgy megint mi ez a letargia kuzin? Ne akarj már megint túllőni a célon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Azt nem oszt nem szoroz. Amúgy megint mi ez a letargia kuzin? Ne akarj már megint túllőni a célon. túl lőni a helyes megfogalmazás. :-D Tulsok minden és a szerelmeben való iszanyatosan nagy csalódás. Magyarul Hétfőn szakítottak velem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. No akkor gyere búfelejteni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. No akkor gyere búfelejteni! Nem ez a fórum táma szóval OFF-olok. A léyneg,hogy bút felejeteni nem lehet ha hétfőn szakítanak veled utána meg kikosaraz olyan valaki akivel sok közös van és jól megvagy. Ráadásul a SW. mindíg apura emlékesztet.És nagyon hiányzik. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. És van egy készletnyi másolatom az 1977-es 80-as 83-as filmekből. Nagyon érdekel a dolog Részletek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Most oda se lenne, de biztos sok rendes ember van itt, aki szívesen meghívna egy körre egy magamfajta nincstelen személyt Biztos meg tudnánk oldani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. OFF Olivér, te meg kapsz ám egy jó kis fejmosást. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. túl lőni a helyes megfogalmazás. :-D Tulsok minden és a szerelmeben való iszanyatosan nagy csalódás. Magyarul Hétfőn szakítottak velem. Pfff....nálam ezek már egyenlőek egy sima "bemelegitő" körrel. Én már megoldottam magamnál ezt a próblémát Kerüld el a szerelmet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Eddig MissKarrde és Ody szólt. Ezek közül Miss volt a határozottabb:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. "Mik ezek a negatív hullámok?", kérdezi Csodabogár a Kelly hőseiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Kerüld el a szerelmet! Így van! Látom tanultál apádtól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Így van! Látom tanultál apádtól. Hiába no. Jó a tanítómesterem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Így van! Látom tanultál apádtól. Aranyom, az anyjától előbb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Eddig MissKarrde és Ody szólt. Ezek közül Miss volt a határozottabb:) Igen határozott vagyok a témában, ez igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Aranyom, az anyjától előbb Nem voltál akkor elég "erélyes"! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. (szerkesztve) Eddig MissKarrde és Ody szólt. UFF. Szerkesztve: 2007. Február 14. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Biztos meg tudnánk oldani Beztos Derb: ha most felmennék, tőlem is kapnál egy fejmosást. De nem megyek, így Karrde-t kérem meg, hogy helyettem is mossa ki. Nő miatt ennyire ne búsulj, haver. Nehéz, de túl leszel rajta. Ody, Miss: mire nevelitek ti az egyetlen dédunokámat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Ody, Miss: mire nevelitek ti az egyetlen dédunokámat? Ó, mindenfélékre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Ody, Miss: mire nevelitek ti az egyetlen dédunokámat? Láttod dédfater, tutira összezavarnak és kétségek közt hagynak De én akkor is Apa tanítását tettem magamévá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. De én akkor is Apa tanítását tettem magamévá Na lesheted, hogy mikor fogok még egyszer házisütni neked Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. De én akkor is Apa tanítását tettem magamévá "If that is Your destiny." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Na lesheted, hogy mikor fogok még egyszer házisütni neked Nem értem a két dolog összefüggését Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Rog Te is mész klubnapra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. "If that is Your destiny." Pontosan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Rog Te is mész klubnapra? Még nem tudom. Ma voltunk Pesten szemellenőrzésen és mondtam a muternak hogy pénteken kellett volna menni mert másnap lesz a klubnap és unokatesóméknál éjszakázhattam volna. Ha ezt le tudom rendezni akkor lehet hogy elmegyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.